Topprofessionel hjælp til min hjemmeside
Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt Betina, da jeg søgte efter en ekspert i Wix-hjemmesider. Hun svarede hurtigt på min henvendelse, en meget vigtig parameter i min verden.
Jeg kontaktede oprindeligt Betina for at høre, om hun kunne hjælpe med at lave en ny side om kommakurser til min hjemmeside.
Da Betina i første omgang kiggede min hjemmeside igennem, kunne hun konstatere, at SEO'en ikke var optimal. Hun tilbød at gennemgå dette, så kunder nemmere kan finde mig, for jeg lå langt nede i søgninger med den daværende struktur. Hun rettede struktur, implementerede SEO korrekt, så min synlighed nu er markant bedre.
Derudover fandt hun fejl i mit design på flere af siderne, hvilket hun også fik rettet.
Mht. den nye side, der skulle lægges ind på min hjemmeside, sendte jeg tekst og et billede, jeg gerne ville have lagt på, men Betina nævnte, at et billede ikke bliver belønnet af søgemaskinerne, fordi teksten heri ikke kan læses. Derfor foreslog hun at designe et nyt. Betinas design blev rigtig flot, og jeg er mere end tilfreds.
Under hele processen har Betina været tydelig mht. tidsestimat og anbefalinger/forslag til forbedringer, der kunne styrke min hjemmeside – også ud over det, der oprindeligt var opgaven.
Jeg har følt mig tryg og guidet fra første møde. Det er tydeligt, at Betina har stor viden om, hvordan en hjemmeside fungerer og bør se ud.
Jeg kan derfor varmt anbefale Betina for hendes faglighed, overblik og professionelle tilgang.
Hanne Sørensen, indehaver af Korrekturbureauet

Antwort von Mikkelsen Consulting