Bayern AutoGroup Bewertungen 133

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hverken fejlfinding eller udbedring af fejl blev foretaget om end det var formålet med besøget. Sjældent - om nogensinde - oplevet en mere ligegyldig og arrogant kundebehandling. Heldigvis Vedr. s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bortset fra den bremsekaliber foran som mekanikeren ødenlagde til 3.500kr. (den betaler jeg åbenbart) Det løse dæksel under sædet (jeg sætter det bare selv på plads så) Og at den fysiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor tak skal lyde til Værkstedschef Dennis ved Bayern AutoGroup i Odense Var så uheldig at en af naturens små skabninger, havde været i motorrummet. Og skabt lidt udfordringer, men tekniker C... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling, når der skal handles nye bil, udelukkende grundet Michael Damkjær ved Bayern AutoGroup Kolding! Magen til service-gen, og professionalisme skal man lede længe efter. Alt er der... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med seks forretninger i Danmark. Vores målsætning er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, skal du også have en oplevelse ud over det sædvanlige både i mødet med vores salgsafdelinger og vores værksteder.

3,0

1 Stern

Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Virkelig ringe købsoplevelse

Min oplevelse hos Bayern Autogroup var helt til rotterne. Pludselige prisstigninger midt i processen uden jeg blev orienteret, skiftende sælgere, super arrogant-behandling, ringede ikke da demobil blev klar som de havde lovet. Endte med at handle i Aarhus - sælgeren stoppede pludselig.... Så kom der en anden på. Han ville kun mer-sælge serviceaftaler og vinterdæk. Ellers ingen support ift. skiftende leveringsdatoer m.v. Han ville ikke matche prisen på vinterfælge, som jeg endte med at hente i Tyskland. Så kom der forsinkelser på bilen... Så ringede de til oprindelig leveringstid - så var den pludselig klar til oprindelig tid alligevel og jeg havde pligt til at aftage. Så stod jeg med dobbelt bil 1,5 måned længere end planlagt... Det eneste der var premium var prisen. Resten af oplevelsen var et sandt mareridt, hvor den udviste service fra BAG's side var så kummerlig og discount-agtig som den kunne blive. Der var specifikke folk som tog sig af koordinering af levering, udlevering, salg, demo, aftersale opfølgning osv. Jeg har haft kontakt til 14 forskellige personer hos Bayern Autogroup for at købe én bil (seriøst, 14!). Jeg havde foretrukket én kontaktperson, som tog sig af alt med backoffice. Kunne jeg gøre det om var jeg 100 % taget til sjælland eller tyskland og havde handlet istedet. Kommer aldrig til at handle noget hos Bayern Autogroup igen!

15. Oktober 2022

Elendig hjemmeside

Elendig hjemmeside, som ALDRIG fungerer. Prislister er som vinden blæser, og på topmodellerne skal man sende mail. Hvorfor skal priserne være "hemmelige"? Tjekker over og ser på AMG i stedet.

5. Juli 2023

Hej Carsten,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og kan umiddelbart ikke genkende problemstillingen.

Priser kan ses via de enkelte modelsider (https://www.bag.dk/bmw/nye-bmw), hvor man klikker sig ind på modelen og øverst så finder "prisliste".

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig handel samt…

God service og hurtig handel samt levering i forbindelse med køb af MINI ved Bayern AutoGroup i Tilst 😊

11. November 2022

Antwort von Bayern AutoGroup

Tak for din flotte anmeldelse, Susanne - vi er sikre på, du bliver glad for din MINI. Og opstår der spørgsmål så kig endelig forbi igen!

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Bilen blev repareret og gjort ren. Fin video viste forløbet.

10. Oktober 2022

Hej Niels

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på.

Skønt at du har oplevet alt som perfekt hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til opdatering med min 2019 BMW…

Jeg var til opdatering med min 2019 BMW M5 og jeg kan kun sige super god service og meget proffesionel mekaniker som gav sig god tid til at forklare hvad han havde lavet på bilen.

12. Oktober 2022

Hej Bent

Det er skønt at høre at du har haft en super god oplevelse med vores service.
Vi glæder os til næste gang vi kan hjælpe dig med din fantastiske M5.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skal være

Alt var som det skal være, god oplevelse.

5. Oktober 2022

Hej Søren

Vi glæder os til næste gang vi kan hjælpe dig med en god oplevelse :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Og de kalder sig Mærkeværksted !!!

Brug hellere et uautoriserede værksted da de tilsyneladende ved mere om BMW end BMW Kolding selv gør.
Havde et problem med at låsen i bagdøren frøs til og værkstede bad mig sende en video til beskrivelse af problemet, herefter blev jeg kontaktet at de gerne ville kigge på det men at de skulle have et undersøgelsesgebyr på kr 1.700 + Moms, og så efterfølgende selve reparationen oveni.
Da jeg ikke fandt det rimeligt at tage sådan gebyr og at det så ovenikøbet ikke blev refunderede i en evt. reparation valgt jeg at køre et andet sted.
Her kunne de så sjovt nok forklare mig at det var en meget kendt fejl og at der faktisk lå en tilbagekaldelse fra BMW på netop den fejl.
Sjovt BMW's eget værksted ikke vidste det - eller er det måske fordi de ikke vil ?

Svar.
Man kan jo så undre sig at det andet værksted vidste lige præcis hvad der var galt da jeg beskrev det pr. tlf. uden video og den nye del fra BMW er forsynet med længere ledninger og en instruktion hvordan de skal føres for der ikke løber vand ind !!!

28. März 2022

Hej Jacob,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Kort fortalt så er vi nødt til at fejlsøge for at kunne lokalisere problemet. Det er fast procedure hos os. Det koster ganske rigtigt noget, men omvendt er det også din sikkerhed for, at vi så laver bilen ordentligt.

At der skulle ligge en generel fejl og tilbagekaldelse på biler med en fejl som du beskriver kan vi ikke genkende, men vi har jo så heller ikke lokaliseret, hvad fejlen består i. Havde der ligget en tilbagekaldelse på bilen, ville du havde fået besked herom.

Vi ønsker mere en noget andet at hjælpe glade BMW- og MINI-ejere med at holde deres biler vedlige efter farbrikkernes foreskrifter.

Dejlig oplevelse

21. September 2022

Hej Klaus

Vi er glade for du har haft en dejlig oplevelse hos os.
Vi glæder os til at give dig mange flere af den slags...

Super god service

Super god service. Fik skiftet delen på bilens undervogn som aftalt og fik derudover en vask og støvsugning med uden beregning.

23. September 2022

Hej Frederik

Vi glæder os til næste gang vi hjælpe dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bayern Auto Group har altid styr på…

Bayern Auto Group har altid styr på hvad der skal serviceres hvornår. Tider overholdes og jeg får en venlig video fra mekanikeren, som har gennemgået bilen, som beskriver hvad han har udført og hvilken status bilen har.

22. September 2022

Hej Michael

Tusind tak for at du har taget dig tid til at give os din anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på!

Det er dejligt at du oplever der er styr på det når du har brug for vores hjælp og at du føler dig godt informeret.
Det er helt som vi ønsker det ;-)

Vi glæder os til næste gang vi kan hjælpe dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arbejde udført til aftalt tid og pris.

Udført arbejde samt konklusion udspecificeret på regning. Så ingen tvivl om hvad man har fået for pengene.

20. September 2022

Hej Frank

Hej Lasse

Tusind tak fordi du tager dig tid til at give os din anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på!

Vi er super glade for at har gode oplevelser hos os og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid været imponeret over…

Jeg har altid været imponeret over serviceniveauet hos BAG i Odense.

8. September 2022

Hej Lasse

Vi glæder os til at kunne blive ved med at imponere :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende: Ville ikke erstatte egen fejl

Havde min bil forbi værkstedet i Tilst til en helt generel motoropdatering, som følge af en global tilbagekaldelse.

Motoropdateringen ødelagde mit bakkamera, men BAG ville ikke erstatte det efterfølgende. Utrolig skuffende oplevelse

Opdatering: Har ganske rigtigt fået en uddybning på mailen. Denne ændrer dog ikke ved kundeoplevelsen.

24. Februar 2022

Hej Kasper,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og har også været i dialog med dig om den via mail.

Der er sendt en uddybning af forløbet og forklaring på sagen.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at besvare mailen.

Bayern AutoGroup - Fedt sted 👍

Rigtig god oplevelse - og meget venlig kundebetjening.

Vi er fortsat rigtig glade for at komme hos jer 😊😊😊

9. September 2022

Hej Rasmus

Alt kører bare

12. September 2022

Hej Kim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt foretaget som efter aftale

Alt foretaget som efter aftale. Fik endda udvidet min serviceaftale uden yderligere beregning.

7. September 2022

Hej Morten

Der er bare perfekt !

2. September 2022

Hej Gregers

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse.
Det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut.

Stille og rolige sælgere som gav en nede på jorden oplevelse fra første møde til afhentning af bilen. Der blev taget god tid til at lære mig bilen at kende og jeg blev endda ringet op en uge efter for at høre om alt var godt ved bilen eller om jeg havde brug for hjælp.

Jeg vil i den grad handle her igen.

Hej Michael

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Det er dejligt at høre om din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen, på værkstedet og i salgsafdelingen.

Meget professionel værksted

Meget professionel værksted, kommer helt sikkert igen 😃

Hej Kim

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse.
Det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig modtagelse og taxa til og fra…

Dejlig modtagelse og taxa til og fra arbejde. At taxa så er frygtelig længe om at komme, er jo ikke Jeres skyld

Hej Yvonne

Vi må se om ikke vi kan få "tændt lidt op" under de taxachauffører næste gang du kommer forbi os.

Casper Mysling - Filialdirektør

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr