Kennelijk kan ik niet reageren op de reactie van Ballonbox. Ik heb wel degelijk een mail gestuurd. Dat er geen contact geweest is, is omdat jullie niet op mijn mail en telefoontje hebben gereageerd... Mehr ansehen
Voor vrienden die 25 jaar getrouwd waren, bestelde ik een ballonbox als verrassing. Ze filmden het moment dat ze de doos openden – zo leuk om terug te zien! De verrassing was duidelijk geslaagd: ze wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne site , ik had een aanpassing nodig in mijn bestelling en een vraag , hier werd gelijk op geageerd De ballon was een succes en de chocoladereep die ik erbij had besteld was volgens mij vader v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ballonbox.nl levert helium gevulde ballonnen inclusief kaart met persoonlijk bericht en eventueel kadootjes in een luxe box. Verras iemand op afstand met een mooie ballonbox. Ballonnen zweven langer dan een bosje bloemen fleurig in een vaasje staat.
Biest, 6001 AS, Weert, Niederlande
- 0495630752
- info@ballonbox.nl
- ballonbox.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Donderdag een ballon besteld voor…
Donderdag een ballon besteld voor vrijdag, waar je overigens ook goed voor betaald, echter krijgen we vrijdagavond laat een berichtje dat het niet meer gaat lukken: de ballon zal zaterdag geleverd worden. Jammer, maar kan gebeuren, er is ook extreme hitte nu. Vervolgens horen we zaterdag helemaal niets meer van zowel Ballonbox als GLS, ook geen ballon. Het is nu ondertussen maandag: nog steeds geen ballon en nog steeds geen track&trace wanneer deze dan wel geleverd gaat worden. Ondertussen is de verrassing er dus wel af want de verjaardag is al geweest.
Wanneer ik vervolgens Ballonbox contacteer voor een passend oplossing, zijn zij niet bereid mee te werken en 'verschuilen' zij zich achter het hitteprotocol (welke pas vrijdag is afgegeven en ook pas op de website is gecommuniceerd). Ik snap dit helemaal, echter moeten ze dan niet garanderen dat hij zaterdag wel geleverd gaat worden. Na meerdere malen gevraagd te hebben om een passende oplossing, en hier niet op is gereageerd, laat ik bij deze dan ook een 1-ster achter. Ik vind het niet netjes wat voor service ze leveren. Wanneer je iets verkoopt met een verrassingseffect, moet je deze belofte ook namaken door het op de juiste datum te leveren.
Kennelijk kan ik niet reageren op de…
Zeggen dat het niet gepast is om een reactie achter te laten, vind ik ongepast.
Ik wens nog steeds een compensatie.
Dinsdag 26 mei heb ik een ballon…
Dinsdag 26 mei heb ik een ballon besteld voor iemand die 50 wordt op vrijdag 29 mei. Dit zou ook de dag van levering zijn.
Nu krijg ik die dag een mail van GLS dat de ballon pas 1 juni in de avond bezorgd gaat worden!! Ik heb veel geld betaald en krijg niet wat belooft wordt!! Ballonbox.nl , zorg voor een betrouwbaar koeriersbedrijf!

Antwort von Ballonbox
Nou daar gaat je verassing de goot in
Nou daar gaat je verassing de goot in( Leverancier is niets te verwijten ).Door omstandigheden was het uiterst belangrijk dat de ballon geleverd werd, we hadden zelf een dag voor de bewuste datum gekozen omdat de ballon er dan zal zijn op de dag zelf! GLS kondigt aan hij wordt bezorgt/afgeleverd de dag ervoor tussen 14. 00 - 16. 00 uur wij wachten tot s' avonds rond 20.00 uur krijgt je ineens te zien dat het was doorgeschoven over de zaterdag en zondag heen naar; maandag!!! Weg is het moment !
Helaas op maandag weer weggehaald en geen levering wanneer wel????.
BALLONBOX reageert en zal het bedrag retourneren helaas is dit nooit gebeurd.
Omdat uiteindelijk de ballon toch heel leuk was laat ik het zo maar het is verder triest.
Goede service, en in de ochtend al vroeg bezorgd

Te laat bezorgd
Ze maken reclame voor Valentijn. Ik heb een ballon besteld om op Valentijnsdag te laten bezorgen. 10 februari Besteld.
Ballon is pas 16 februari bezorgd. Ik heb mijn geld terug gevraagd € 25,65. Ik heb ten slotte niet gekregen wat ik heb afgenomen.
Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid, hun antwoord is dat 99,9% op tijd wordt geleverd. Maar dat is tussen hun en bezorgdienst waar ze voor kiezen. Niet mijn verantwoordelijkheid.
Ik bestel hier niet weer.

Antwort von Ballonbox
Super leuk om te krijgen als je ziek op…
Super leuk om te krijgen als je ziek op bed of bank ligt. En ongetwijfeld ook bij andere gelegenheden.

Antwort von Ballonbox
Ik had een ballonnen set besteld
Ik had een ballonnen set besteld. Op de afbeelding staan (op de ballon van gefeliciteerd) allerlei cijfers afgedrukt. Maar op de ballon die aangekomen is staat alleen de cijfers 65. Ik heb daar heel veel vervelende opmerkingen over gehad. Dit was ook niet wat op de afbeelding staat. Voor mij geen ballonenbox meer

Super service
Leuke website/winkel met ruime keuze! Een bestelling geplaatst als verassing voor iemand, ik kreeg geen bevestigingsmail en heb daarom contact opgenomen. Ik kreeg bijna al direct een antwoord terug dat de bestelling goed was overgekomen. Top service, snelle levering en een leuke verassing!

Antwort von Ballonbox
Ballonbox was super maar de bezorging…
Ballonbox was super maar de bezorging van GLS was een dag te laat waardoor er niks op de verjaardag werd bezorgd! Echt heel slecht!

Leuk om te krijgen! Aanrader
Wat een leuke verrassing! De ballon kwam uit een mooie doos en staat gezellig in de kamer. Snel geleverd met leuke cadeautjes. Bedankt!

Super goed
goede en snelle levering, mooie ballonnen en leuke designs. super!

Top geregeld
Top! Goede kwaliteit en op tijd geleverd, heel blij mee 😃

Antwort von Ballonbox
Goede service en mooie ballon!

Antwort von Ballonbox
Mooie ballon en op tijd geleverd!

Antwort von Ballonbox
Ballonnen hebben hier meer dan een…
Ballonnen hebben hier meer dan een maand blijven zweven en de kleine heeft zich er kapot mee gespeeld ❤️

ballon…
Bestel je begin van de maand een ballon voor een vriendin die 50 wordt krijg je dag ervoor bericht het is verzonden en op de dag vandaag bezorgd gls niet meer lekker dan .hier niet uw ballon bestellen!!!

Super tevreden!
Super mooie box met ballon die heel lang blijft hangen.
Goede en vriendelijke persoonlijke service.
De cadeautjes erbij zijn erg leuk ingepakt en de kaart was fijn groot en aan de binnenkat precies zoals ik hem had gewild.

Antwort von Ballonbox
Snelle levering, genoeg keus, redelijke prijs

Antwort von Ballonbox
Mooi op datum bezorgd.alleen de doos…
Mooi op datum bezorgd.alleen de doos ging wat moeilijk open.
Erg leuke ballon!!onze kleindochter was er meteen mee aan het spelen! 1 oktober bij ons thuis bezorgd en 2 oktober meegenomen naar onze kleindochter

Antwort von Ballonbox
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.