Fantastisk søde og meget hjælpsomme. Havde brug for hurtig ekspedition efter at være blevet brændt af andet steds og de stod klar med ekstrem hurtig hjælp. Kæmpe anbefaling ✨
Det var den beste fars dags gave min far har fået, det at han troede at kassen var tom og så lukkede den op og ud popper den fine ballon med en lille hilsen 🥳det gjorde stor lykke ❤️🥰 Hilsen Belind... Mehr ansehen
Altid de fineste balloner. Hurtigt svar, når man skriver og meget fleksible i forhold til at få ændret levering, da jeg havde sat den forkerte dato.
Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.
Jernbane Allé 97, 2720, Vanløse, Dänemark
- info@ballonkompagniet.dk
- ballonkompagniet.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk søde og meget hjælpsomme
Kæmpe anbefaling ✨
Flot og festligt og pålideligt
God vejledning, præcis levering og fantastisk flotte balloner.
Altid de fineste balloner
Det var den beste fars dags gave min…
Hilsen Belinda
Som andre gange jeg har bestilt
Som andre gange jeg har bestilt, har mine venner modtaget en festlig og fin ballon, der har både overrasket og glædet dem. Fantastisk og tak for det.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg bestilte aftenen før og den blev leveret næste dag til stor glæde for fødselsdagsbarnet :)
Har handlet hos Ballonkompagniet gennem…
Har handlet hos Ballonkompagniet gennem mange år. En ballon kan noget særligt. Ballonerne bliver leveret af glade smilende personer. Tak for det.
Forsinket levering grundet postnord
Ballonen kom desværre først en uge efter, selve dagen for min datters fødselsdag. Trods fejlen lå på postnords side, fik jeg mine penge refunderet af ballonkompagniet - super sød og fin service🫶🏼
Venlig leverandør
Personen som leverede ballon var sød og rar, og tog sig tid til at ønske tillykke til fødselsdag s barn.
Har selv modtaget ballon en gang og nu…
Har selv modtaget ballon en gang og nu ville jeg gengælde tjenesten. Det er gået præcis som ønsket med god besked om at den nu var leveret. Tilkøbte lidt slik også. Meget tilfreds
Som altid er alt perfekt
Som altid er alt perfekt
Bestilte mandag aften ca kl 21 og den blev leveret tirsdag morgen ca kl 9
Nemt at bestille
Nemt at bestille, levering i flot gaveæske og leveret til tiden. Modtager blev meget glad. Sjovt og hyggeligt.
Hurtigt og meget tidligt
Meget tilfreds . Ballon kom kl.7.15 på min datters fødselsdag .
Virkelig god service
Virkelig god service, og jeg fik af vide at ham som afleverede den, var meget oplagt og virkelig sød 🎈
Hurtig levering 👍
Vanvittig god oplevelse
Vanvittig god oplevelse!
Jeg bestilte en speciel designet ballon mandag kl. 13.40 og allerede kl. 15.10 modtager jeg en bekræftelse på, at bestillingen nu er fikset.
Dagen efter kl. 10.05 modtages ballonen.
Jeg er virkelig overrasket over, hvor hurtigt det blev fikset og ballonen var virkelig fin. TAK!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.