Da jeg fik en god rabatkode ville jeg prøve disse sokker. Jeg bruger str 40 så bestilte 37-41. De er en anelse store, så vil nok anbefale at gå en størrelse ned hvis man kan lide at de sidder til. De... Mehr ansehen
Bambus-strømper er meget populære i hele familien - de fleste vil nu ikke gå med andet :-) Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke... Mehr ansehen
Jeg har været kunde hos og bruger af Bambox i en årrække og har udelukkende godt at sige om både de t-shirts, underbukser og sokker, som jeg har derfra - ikke kun hvad angår kvalitet og komfort, men o... Mehr ansehen
Bambox' bambusstrømper er gode bløde strømper af høj kvalitet. Stoffet af bambus holder svedige fødder behageligt tørre og modvirker hård hud. Med Bambox' abonnementsordning kan man fast få nye strøm... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.
Dänemark
- bambox.dk
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Super blødt og behageligt
Super blødt og behageligt at have på, og de sender de bestilte varer rigtig hurtigt
Generelt god kvalitet
Generelt god kvalitet, har dog oplevet nogle stykker der trækker en tråd med ud når man fjerner indpakningen der holder dem sammen.
Super dejlige sokker
Super dejlige sokker
eneste fejl er at men bliver afhængig
Bambox strømper
Bambox betyder for mig gode, slidstærke strømper til en fornuftig pris. Har haft abonnement i adskillige år.
Lækkert blødt undertøj
Alt fungerede perfekt
Fantastiske strømper
Fantastiske strømper - holder nogenlunde i kvalitet kontra andre bambus strømper.
Dejlige
Dejlige, holdbare, bløde strømper. Ingen irritation ved syningerne, tørre tær. Kan anbefales.
Fantastiske strømper
Fantastiske strømper af bambus.
De er virkelig bløde og dejlige at have på.
De eneste strømper min søn kan holde ud at have på, da der ikke er irriterende søm eller syninger.
Levering er hurtig og nemt lige til døren.
Mine yndlingsstrømper❗️Fantastiske bløde…
Mine yndlingsstrømper❗️Fantastiske bløde strømper. Også efter flere vaske. Jeg bruger dem også som adventsgaver og mandelgave. Lidt seje at tygge i 🥳. Min hund strikker gerne af med den ene🤭🐶
Nemt og hurtig onlinehandel
Nemt og hurtig onlinehandel.
gode produkter.
Hurtig levering.
Super varer
Super varer. Hurtig levering. God kundeservice.
Varmeste anbefalinger herfra.
Elsker jeres strømper
Lækre strømper og god service
Bedset holdbarhed
Blødeste bambussokker
Bedste holdbarhed
Super kundeservice
Jeg købte bambus hos flere forskellige udbydere for at teste - Bambox er de bedste
Armene op
Armene op, Bambox pakke i postkassen.
Armene ned for at tage Bambus strømper på.
De kan bruges til alt dagligdag, sport og fest, så armene op igen.
Har anvendt Bambox strømer i mere end 15 år. 💪
De bedste bambus sokker
De bedste bambus sokker, og strammer ikke
Og en bonus når der er fri fragt, og i ovenikøbet har rabat kode på 12 %
Jeg har de sidste par år modtaget…
Jeg har de sidste par år modtaget strømper fra Bambox. Og kan kun tale varmt om produktet.