Da jeg fik en god rabatkode ville jeg prøve disse sokker. Jeg bruger str 40 så bestilte 37-41. De er en anelse store, så vil nok anbefale at gå en størrelse ned hvis man kan lide at de sidder til. De... Mehr ansehen
Bambus-strømper er meget populære i hele familien - de fleste vil nu ikke gå med andet :-) Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke... Mehr ansehen
Jeg har været kunde hos og bruger af Bambox i en årrække og har udelukkende godt at sige om både de t-shirts, underbukser og sokker, som jeg har derfra - ikke kun hvad angår kvalitet og komfort, men o... Mehr ansehen
Bambox' bambusstrømper er gode bløde strømper af høj kvalitet. Stoffet af bambus holder svedige fødder behageligt tørre og modvirker hård hud. Med Bambox' abonnementsordning kan man fast få nye strøm... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.
Dänemark
- bambox.dk
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt perfekt og de er behagelig at ha på…
Alt perfekt og de er behagelig at ha på jeres strømper
Dejlige produkter med god service 👍🏻…
Dejlige produkter med god service 👍🏻 Har købt hos Bambox i mange år.
De bedste bambussokker på markedet
Jeg har haft Bambox bambussokkerne i et par år nu, og de er stadig præcis lige så lækre nu som de var da jeg købte dem.
Kæmpe anbefaling!
God service. Strømperne er bløde og lækre at have på. Kan slet ikke gå i andet længere.
Jeg døjede meget med føder der lugter…
Jeg døjede meget med føder der lugter efter en lang arbejdsdag, men efter jeg begyndte at gå med bambox sukker forsvandt lugten, kan kun anbefale at bruge dem. Hos bambox.dk er kvaliteten i top og ingen problemer med levering.
Once you go bambus you never go back.
Once you go bambus you never go back.
Bambus sokker af høj kvalitet
Lynhurtig ekspedition. Kvalitetsvarer. Kan anbefales
Kun den kvalitet sønnen vil bruge flere gange købt strømper til søn…
Har flere gange købt strømper til søn og svigersønner - det eneste de vil bruge efterhånden.
Men det er nemt at bestille og få leveret -så det får de.
Lækre sokker 👌😃
Gode og behagelige sokker
Gode og behagelige sokker, som ikke gnaver
Strømperne er super lækre og bløde.
Strømperne er super lækre og bløde.
Som lovet er der ikke nogen huller, selv ikke efter snart et års brug.
De er lidt slidte ude i spidsen af tæerne, men hvor jeg har været vant til at andre sokker får huller, så holder bambox.
Desværre meget stram ribkant
The only socks I will ever wear or buy…
The only socks I will ever wear or buy again.
Det er bare de bedste strømper
Det er bare de bedste strømper, som hele familien bruger (23-86 år)😊 Jeg er også mega glad for trusserne. De sidder godt og er behagelige både når det er koldt og varmt😃
Glad for de strømper jeg bruger…
Glad for de strømper jeg bruger diabetesstrømperne og de gør at jeg ikke får de der "strømpemærker" jeg oftest får på mine ben i almindelige strømper
Jón Arnar
Gode strømper til fair priser
Gode strømper til fair priser
Jeg har kun prøvet deres strømper, men de er gode. Behagelige at have på og holder godt i vask, taget i betragtning af hvor tynde de er
Strømper til alle
Alle i vores familie (på 5 personer) bruger bambox strømper. Her er strømper i god kvalitet til alle slags fødder og i alle størrelser, leveret til døren.
Jeg anbefaler dem
Har bestilt over flere gange, kan klart anbefales.
Har prøvet andre strømper også i bambus, men vender stadig tilbage til Bambox
Strømperne er lækre første gang du…
Strømperne er lækre første gang du tager dem på. Efter første vask bliver de fnullerede og virke slidte. Flere af dem er allerede hullede. Købte 14 par. Jeg vil ikke anbefale produktet.

Antwort von Bambox.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.