Da jeg fik en god rabatkode ville jeg prøve disse sokker. Jeg bruger str 40 så bestilte 37-41. De er en anelse store, så vil nok anbefale at gå en størrelse ned hvis man kan lide at de sidder til. De... Mehr ansehen
Bambus-strømper er meget populære i hele familien - de fleste vil nu ikke gå med andet :-) Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke... Mehr ansehen
Jeg har været kunde hos og bruger af Bambox i en årrække og har udelukkende godt at sige om både de t-shirts, underbukser og sokker, som jeg har derfra - ikke kun hvad angår kvalitet og komfort, men o... Mehr ansehen
Bambox' bambusstrømper er gode bløde strømper af høj kvalitet. Stoffet af bambus holder svedige fødder behageligt tørre og modvirker hård hud. Med Bambox' abonnementsordning kan man fast få nye strøm... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.
Dänemark
- bambox.dk
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode sokker
Hele familien ( 22-85 år) er mega glade for jeres sokker. De sidder godt, ingen generende sømme, ingen sure sokker og god holdbarhed. Jeg er også glad for jeres trusser. De er behagelige i både koldt og varmt vejr😉 God kundeservice😊
De bedste og blødeste strømper og basics
Det er de lækreste strømper jeg nogensinde har haft. De har en fed abonnementsordning. Men obs strømperne kan du godt forvente holder i et par år👍👍👍
God service og gode produkter
Gode produkter. Og god service, der faktisk nogen der svarer en telefon, når jeg har haft ringet.
Fine T-shirts som holder formen over…
Fine T-shirts som holder formen over tid.
Vældig tilfreds
Mit bedst abonnement
Strømper i topkvalitet. Abonnementsordningen er super fleksibel, og hvis jeg vil have lidt flere eller færre, skriver jeg blot og det bliver ordnet prompte.
Har handlet med Bambox flere gange og…
Har handlet med Bambox flere gange og har gode erfaringer med køb og levering. Kvaliteten er i top og de er også for mine fødder.
Verdensklasse foretagende
Verdensklasse foretagende.
Nemt, til tiden, god kvalitet og sokkerne bliver på forunderlig vis ikke væk eller blandet med resten af familiens sokker.
TRUSTPILOT, TRYGVE
Super gode strømper
Super gode strømper. Kan varmt anbefales
Har været kunde siden 2018 på bambus…
Har været kunde siden 2018 på bambus strømper på abonnement - de virker, lugter ikke, sidder godt og har altid matchende sokker ved at køre med de samme altid 🤣 så god kvalitet og har endnu ikke haft en grund til ikke at forsætte
Har handlet på Bambox i mange år,har…
Har handlet på Bambox i mange år,har aldrig haft problemer hverken med bestilling eller forsendelse.
Let og hurtig bestilling
Let og hurtig bestilling.
Fin kvalitet ril god prid
Meget hurtig levering
God kvalitet
God kvalitet, både sokker og boxershorts.
Huller i et par af strømperne efter 2…
Huller i et par af strømperne efter 2 brug.. jeg arbejder på kontor og har ikke brugt dem til sport. Fair nok at der kan være forskel på folk og de ikke fungerer for alle, men "verdens bedste strømper" til den pris, går ikke i stykker efter 2 helt almindelige brug. Bilkas billige VRS Strømper holder som minimum til 50x så mange brug til 1/6 pris.
Kan virkelig ikke anbefale bambox bambus strømper..

Antwort von Bambox.dk
God kundeservice, selv når teknikken driller og der intet er at vinde for dem :-)
Jeg har i mange år været glad kunde hos Bambox, men flyttede sidste år og havde kiks med at rette adresserne på Bambox.dk (slet alle de gamle adresser, ellers kan de stadig fungere som "standard"!) så jeg måtte hente min pakke på den gamle adresse. Fair enough, den slags kan ske.
6 mdr. efter fik jeg igen min pakke til den forkerte adresse (ved ikke om det er deres system eller mit hoved den er gal med, eller en kombi...), blev irriteret over det især da telefonen ikke blev taget (de havde nok deres gode grunde), klagede på mail og bad dem annullerer ordren samt uanset slette mig som kunde...
...og straks de så mailen havde Bambox tilbagekaldt pakken, annulleret min ordre og pengene reserveret blev frigivet til mig, og de bekræftede det hele med en mail.
Sådan! Det er sådan kundeservice skal fungere selv når alt går galt, og det giver mig da også lyst til at vende tilbage til Bambox en anden gang :-)
Ingen kundeservice og huller i flere strømper
Købte deres største pakke og har allerede fundet to sokker med huller i ved syningerne. Sokkerne er også ret tynde, så kan have min tvivl om deres holdbarhed. Man kan ikke få fat i kundesupport hverken på mail (skrev til dem for 13 dage siden) eller Messenger (8 dage siden) - begge uden svar. Så det gør det tæt på umuligt at bruge deres tilfredshedsgaranti. Jeg ville holde mig langt væk, hvis man skulle være nervøs for produktionsfejl, som jeg er stødt ind i. Eller bare ringe kvalitet... Og jeg kan læse mig til, at jeg ikke er den eneste, desværre.
Svar d. 3/5:
1. Jeg skrev anmeldelsen på Trustpilot inden, at jeg skrev endnu to mails til jer i ren frustration. At anmeldelsen herinde ikke kommer op før, kan jeg ikke stå til regnskab for. Men det er vel også irrelevant. Overstående er jo stadig korrekt - min oplevelse hos jer er ekstrem dårlig.
2. Processen er beskrevet på hjemmesiden, ja. Der står, at jeg har 14 dage til at melde ud, hvis jeg vil bruge tilfredshedsgarantien. Den er jeg overskredet, da I hverken responderer på min mail eller besked på Messenger.
3. Det er for sent at sende de ødelagte tilbage. Min kone blev træt af at se på flere sokker med huller i ligge i over 2 uger. Så de røg ud. Men som sagt siger I bare til, og så skal jeg gerne sende jer dokumentation på dem alle!
Svar d. 7/5:
Korrekt. Der var én strømpe med huller i, der havde ligget i flere uger. Men da nummer to kom, blev det for meget, og de røg begge ud, da der ikke kom svar fra jer på hverken mail eller Messenger. Og jeg skrev, at I burde tage dem alle tilbage, fordi jeg ønskede at returnere de resterende par i min frustration. Jeg havde både billeder og videoer af strømperne, jeg flere gange har tilbudt at sende jer som dokumentation. For at sende nogle strømper med posten frem og tilbage er tosset i min optik.
Jeg prøver ikke at opnå nogen personlig vinding her. Jeg har smidt flere ud nu og har ikke sendt noget tilbage til jer eller gjort krav på noget, selvom jeg havde det i sinde i første omgang. Og selvfølgelig brugte jeg Trustpilot til at få kontakt til jer i mangel på bedre, da I ikke svarede andre steder. Men jeg magter ikke mere bøvl med jer og har købt nogle andre et andet sted.
Men Trustpilot er lige præcis til at fortælle andre, hvilken oplevelse man har med et firma. Desværre er den ringe for mit vedkommende i jeres tilfælde. Og når den er det, synes jeg også, man skylder pågældende firma en forklaring på den ringe oplevelse, så de har en mulighed på at ændre deres praksis.
8/5
Kan kun sige lige over! :)

Super glad for sokkerne
Super glad for sokkerne, de kan bruges til både hverdag og træning. I øvrigt også rigtig fin kundeservice med hurtigt svar da jeg havde behov for at bytte størrelse.
Skjult abonnement
Skjult abonnement
De tilmelder en automatisk og trolker penge og sender efterfølgende en gentane ordre

Antwort von Bambox.dk
#42330 Har bestilt for 10 dage siden og…
Har bestilt for 10 dage siden og betalt, men intet hørt eller modtaget og de svare ikke på mail.
Det er utroligt at der stadig er nogle der prøver at snyde på den måde.
Problemet er når man bestiller noget og ikke høre noget på sin bestilling i 10 dage.
Da jeg postede på Trustpilot og Facebook, så kom der svar og min bestilling blev annulleret.
Lige som en tilføjelse, er jeg blevet tilbudt et par strømper for at fjerne min anmeldes, dårlig kunde service kan ikke hjælpes med et par strømper

Antwort von Bambox.dk
Ind til videre er jeg godt tilfreds
Ind til videre er jeg godt tilfreds. De er utrolig behagelige at have på. Hvor hurtigt der kommer huller ved jeg ikke endnu.
Elendig kvalitet!
Kvaliteten af bambox.dk's bambusstrømper er elendig!
(Ordre #40001 )
Købte 7 par bambusstrømper d. 23.09.2023 og i dag d. 29.11.2023 er der hul i flere af strømperne.
Alle strømperne afgiver så meget fnulder, at ens fødder er sorte af fnulder, når man tager strømperne af.
Jeg har udelukkende vasket dem ved 40 grader i alm. kulørtvask ogde er blevet vasket omkring 5 gange siden nye.

Antwort von Bambox.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.