Bankenbazaar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bank gekocht in juli. Netjes bezorgd. Nu nanen we 9 sept, contact op zowel via whatsapp en mail om deze te ruilen tegen een ander en dan regageert men niet snel. Ja gereageerd en daarna nope. Duurd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

125 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb een andere bank gekregen dan dat er op de site stond

Wat er mis ging ik heb een andere bank dan op de site.
Op de site zie hij er mooier uit. Ook geen ingezakte kussens. De kussens die er ook extra bijhoren zat helemaal geen vulling meer in. Deze heeft hij beloofd opnieuw te vullen.
Ik dacht huh dit is een andere bank dan die op de site heb besteld.
Ik ben nu wel heel erg verdrietig omdat ik jaren met deze bank moet doen.
Mijn neef heeft deze voor mij betaald in de hoop dat ik nu zonder pijn kan zitten.
En dan krijg ik een bank die in gezakt is.
Ja hij is tweedehands. Maar zet dat eerlijke foto's op je site.
Nu voel ik me zwaar in de maling genomen. De prijsverhouding klopt echt niet.we hebben nu echt te veel betaald.
Heel erg jammer dit!

27. Jänner 2026

Aanrader!

Online een set van 2 banken gezien, maar had ze wel snel nodig. Een appje was genoeg om ze binnen twee dagen te ontvangen. Conditie was zoals omschreven en met dank aan de behulpzame chauffeur staan ze nu op hun plek. We zijn er blij mee!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee weken geleden heb ik contact gehad…

Twee weken geleden heb ik contact gehad met het bedrijf. Zij boden voor de bank, die volledig van leer is, een bedrag van €80. Na het bekijken van de foto’s heb ik uitgelegd dat de bank prima is en geen verzakking of andere gebreken heeft. Uiteindelijk heb ik €100 geboden.

We hebben een tijd afgesproken om de bank op te halen, maar zij kwamen pas rond 21:40 aan. De jongen die kwam kijken zei: “O, wat is er met u afgesproken?” Ik heb hem vervolgens de volledige gespreksgeschiedenis laten zien. Daarna zei hij ineens dat hij de bank niet wilde meenemen, omdat deze beschadigd zou zijn.

De hele week heb ik verder niets gedaan, omdat ik uitging van een ophaalafspraak. Uiteindelijk zeggen ze nu onzinnige dingen.

27. Jänner 2026

Hallo Maria Tolou,

Wij hebben inderdaad besloten de bank niet mee te nemen. Het leer was ernstig beschadigd en dit is niet helemaal eerlijk naar ons door gecommuniceerd. Wij vragen altijd nadrukkelijk of het leer nog in goede staat is bij lederen banken omdat schade hieraan helaas vaak niet meer goed te repareren valt.

De bezorger heeft het gesprek geschiedenis willen inzien omdat hij een beetje verward was betreft de staat van de bank en het leer. Uit de gesprek geschiedenis bleek vervolgens dat er was aangegeven dat het leer nog in erg goede staat zou zijn, wat dus niet zo bleek te zijn.

U gaf zelf aan dat de schade makkelijk zou weg te werken zijn met een stift, Waarnaar wij u uit ervaring hebben proberen uit te leggen dat dat echt niet mogelijk is.

Wij hebben dus het idee dat de daadwerkelijke staat van de bank niet eerlijk naar ons is door gecommuniceerd en hebben hierom de bank helaas moeten laten staan.

We vinden het ook vervelend hoe het is gelopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed adres voor een Tweedehands bank.

Online een Tweedehands bank gekocht (3-zits + 1,5 zits) op basis van foto's. Op de foto's zag de bank er als nieuw uit maar ik verwachtte uiteraard geen bank in perfecte staat. Toch was ik blij verrast. Een frisse schone bank met op een paar plekjes (te verhelpen) minimaal pluis. Verder als nieuw. Nieuw als set nog steeds elders te koop voor 1500 euro. Ik heb 545 euro betaald. Ik ben enorm tevreden. Ook de levering verliep soepel door een vriendelijke erg behulpzame chauffeur.

24. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, van te voren laten ze weten wanneer ze komen en als ze in de buurt zijn doen ze even een belletje. Daarnaast denkt chauffeur goed mee en hadden fijne communicatie. En uiteraard erg blij met de bank!

16. Jänner 2026

Zeer tevreden klant

Een tijd terug hebben wij hier een bank besteld. Wij zijn heel tevreden: duidelijke communicatie, snelle levering en een hele fijne bank!

20. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk bedrijf dat zijn afspraken…

Vriendelijk bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Ondanks de sneeuw werd de bank netjes bezorgd op de afgesproken dag. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. De bank zelf is in goede staat en bevalt helemaal!

Het beste om telefonisch contact op te nemen, dan krijg je meteen contact.

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering ondanks de sneeuw goed is verlopen, dat onze bezorger vriendelijk en behulpzaam was en dat u tevreden bent met uw bank. We waarderen uw tip over telefonisch contact enorm!

Snelle service!

Eenmaal besteld kregen we binnen 1 dag al de vraag wanneer het ons uitkwam om de bank te brengen, binnen 1 week zou de bank eigelijk geleverd zijn maar dankzij de sneeuw moest het nog 1 weekje wachten

De bank is ook mooier dan we gedacht hadden dus we zijn meer dan tevreden.

10. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en dat de bank nog mooier is dan u had verwacht. Geweldig dat alles uiteindelijk goed is verlopen, ondanks de sneeuw.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie snelle reactie en…

Fijne communicatie snelle reactie en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar

10. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, snelle reacties en vriendelijke bezorger. We zien u graag terug voor een volgende aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie met bankrnbazaar én…

Fijne communicatie met bankrnbazaar én de chauffeur. Chauffeur keurig op afgesproken tijd. Bank ( in goede staat) werd door chauffeur in elkaar gezet en op de juiste plek geplaatst.

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie met Banken Bazaar en onze chauffeur, en dat de bank in goede staat op de juiste plek is geplaatst. Geniet ervan!

Positief verrast!

Positief verrast!
Met de dikke laag sneeuw hadden we eerlijk gezegd niet verwacht dat de levering door zou gaan, maar alles is netjes geleverd. Fijne service van de bezorger en de bank bevalt boven verwachting. Blij mee.
Zeker een aanrader! 👍

7. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Wat fijn om te lezen dat u positief verrast bent! Geweldig dat de levering ondanks de sneeuw goed is verlopen en dat onze bezorger u zo goed heeft geholpen. Fantastisch dat de bank boven uw verwachting bevalt. Dank voor uw mooie aanbeveling!

Zeer tevreden

Ik had een tweedehandsbank wat qua maat groter was dan aangegeven dus kreeg een probleem want kon niet. Nu dus kijken naar een andere eettafel en ze compenseerde vanuit dit bedrijf mij prima hiervoor na een heel kort overleg.

Fijn bedrijf dus. Zeker een aanrader. Tip is vragen of de bank goed opgemeten kan worden als je online besteld mocht je echt met centimeters moeten werken.

8. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de service van Mark en Thomas en dat het probleem met de bank goed is opgelost. Fijn dat u onze aanpak en compensatie waardeert. Dank voor uw tip over het opmeten bij online bestellingen — dat is zeker nuttig voor andere klanten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vlotte bezorging en communicatie

Na een snel geplande bezichtiging, hebben we een bank gekocht. Vlotte bezorging en communicatie.

2. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de bezichtiging, communicatie en bezorging soepel zijn verlopen. Geniet veel van uw nieuwe bank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie,nette hoekbank gekocht via…

Mooie,nette hoekbank gekocht via bankenbazaar, via app bezorgafspraak gemaakt en alles netjes volgens afspraak geleverd. Zeer vriendelijke bezorger

20. Dezember 2025

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw hoekbank netjes is geleverd en dat alles volgens afspraak is verlopen. Geweldig dat onze bezorger vriendelijk was.

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Hele vriendelijke medewerkers en super goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik zou er zó weer bestellen. Dikke tien :-)

2. Jänner 2026

Antwort von Bankenbazaar

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent! Fijn dat onze medewerkers vriendelijk waren en dat u blij bent met de prijs/kwaliteit-verhouding. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Schitterende bank gekocht en snelle…

Schitterende bank gekocht en snelle bezorging! Zelfs tijdens de drukke feestdagen. Aanrader

30. Dezember 2025

Antwort von Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met uw bank en dat de bezorging zelfs tijdens de drukke feestdagen soepel is verlopen. Dank voor uw aanbeveling!

Team Banken Bazaar

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr