Billige sager til fx pakkekalender og børnefødselsdage. Ofte gode tilbud. Herhjemme har vi en kasse med forskelligt legetøj købt til 5-10 kr, som mit barn vælger mellem når han skal til fødselsd... Mehr ansehen
Vi har handlet flere gange hos Barato - og kun haft rigtig god oplevelse. Et enkelt tilfælde var det en forkert varer vi havde fået - og det blev løst hurtigere og mere venligt en man kunne forve... Mehr ansehen
Jeg har haft en meget omstændig reklamationsproces hos Barato. Jeg modtog i marts en vare med beskadiget emballage, som gjorde den uegnet som gave. Jeg reklamerede og fik oplyst, at jeg k... Mehr ansehen
De har et stort udvalg og mange gode tilbud, hvis man får deres nyhedsbrev. Fine pakkekalendere til børnene, så man ikke skal bruge en masse tid på at finde ting til en hel pakkekalender. Gode priser... Mehr ansehen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte sådan en pakkekalender til begge…
Købte sådan en pakkekalender til begge mine børn (pige 8 og dreng 3) og aldrig har december været nemmere. Der var mange gode/sjove ting for pengene
Har altid oplevet god service og super…
Har altid oplevet god service og super hurtig levering. De har også altid nogle gode tilbud.
De har virkelig nogle af markedets…
De har virkelig nogle af markedets bedste priser! Og et bredt udvalg på en side der er let at navigere rundt på.
Altid hurtig levering og god service
Altid hurtig levering og god service - hvis man har spørgsmål eller vil returnere noget man har fortrudt.
Barato har et stort udvalg ting til…
Barato har et stort udvalg ting til børn som kan bruges til jul og fødselsdage mv. samtidig har de super gode priser og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Fuld tilfreds
Fuld tilfreds, vi køber vores pakkekalender der hvert år, og har købt utallige mysteri bokser. Vi elsker helt klart deres produkter og den korte leverings tid ..
Hurtig levering , tit gode tilbud . Der ikke så meget at sætte en finger på.
Bød på en kasse på Facebook og dens…
Bød på en kasse på Facebook og dens indhold var over forventning, børnene elskede tingene.
Alt var til punkt og prikke
Super fint 👌☺️
Har kun haft gode oplevelser. Har købt gaver til børnene herinde 2 gange.
Eneste minus er at der også er meget legetøj man skal sidde og kigge igennem som er udsolgt. Ellers billigt og en anbefaling her fra.🤗
Skønt sted at handle
Fik virkelig meget for pengene og rigtig god kommunikation. Hurtig forsendelse.
Alt i alt et skønt sted at handle..
Skuffende dinosaur box
Bød på en dinosaur box på facebook med beskeden om, at der var en værdi for +1000, men der er jeg da blevet snydt. Mit gæt er, at der er for måske 300-350 kr i små plasticdinosaurere og dimsedutter til 20 kr. stykket og en madkasse. Vildt skuffende.
Jeg køber bestemt ikke noget hos Barato igen.

Antwort von Barato
Jeg bestilte et Spidey & Friends-sæt…
Jeg bestilte et Spidey & Friends-sæt til min søn, men modtog desværre det forkerte produkt. Jeg betalte 750 kr., men fik tilsendt et sæt til en værdi af 149 kr.
Jeg har kontaktet Barato flere gange. Nogle mails blev besvaret, men det aftalte beløb blev aldrig refunderet, og efterfølgende henvendelser er blevet ignoreret.
Jeg kan desværre ikke anbefale Barato.

Meget skuffende!
Meget skuffende!!
Bød på en Mystery Box via Facebook, som kunne indeholde legetøj, tæpper, sengetøj, rygsække, lamper, bamser, brætspil osv. for 1.000 kr.
Fik nærmest intet legetøj, mest bare "surprise" dimser og samleobjekter, en enkelt "bamse" og en enkelt taske.
NO WAY det havde en værdi af 1.000 kr.!!!
Varer kommer ikke og de refunderer ikke pengene!
Venter fortsat på at få de varer som jeg har betalt for! Bestilte julegaver til mine børn d. 16. December. Pengene er trukket, men ingen varer. De svar jeg får tilbage er igen og igen at de beklager og kan enten sende varerne eller refunderer beløbet. Nu har jeg bedt om 2 gange at de skal refunderer beløbet til mig, hvilket stadig ikke er sket! Så Barato istedet for at bruge tid på at svarer herinde, så gør noget ved problemet.

Skrammel
Synes ikke pakkekalenderen er pengene værd. En del af det er virkelig noget bras der ikke kan bruges til noget. Det så sjovt nok mere prangende ud i det udvalg diverse influensere har fået.
Jeg købte også en vtech hund, som virker til ikke at fungere helt optimalt. Jeg er ret skuffet.
Anbefaling herfra 👍
Langsomt, mangelfuldt og useriøst
I håb om at gøre det nemt med pakkekalendergaver, bestilte jeg i slutningen af november ved Barato, jeg kunne have været i bedre tid, men havde ikke regnet med at det ville tage 2 uger om at komme frem og at der vil mangle flere varer og være en vare hvor emballagen er gået i stykker på. Her knap en måned efter bestilling mangler jeg stadig flere varer og deres løsning på at emballagen er i stykke er at foreslå at jeg sætter tape på.
Lang leveringstid og dårlig kommunikation
Bestilte d. 29. november to stykker legetøj, som skulle bruges til julegave - rigeligt tid, skulle man tænke. D. 4. december får jeg en mail om, at der nu er oprettet en label til pakken hos GLS, men varen er endnu ikke kommet GLS i hænde. Herefter hører jeg intet.
D. 14. December skriver jeg og spørger til status og d. 15. December får jeg svar "Det kigger jeg på med det samme". Og derefter intet. Ville det ikke have været super smart, at kigge på det og så skrive til mig bagefter i stedet for???
Pludselig, d. 20. december, ankommer pakken så til min pakkeshop - uden yderligere svar fra Barato.
Heldigvis, skulle man tro, for så kan det jo alligevel nå at gives som julegave (selv om jeg havde været af sted efter en erstatningsgave, da jeg intet hørte efter d. 15. december!).
Men det går så hverken værre eller bedre end, at det kun er det ene stykke legetøj, der er i emballage - den anden ligner noget man har fundet bagerst i lageret, da man opdagede, at min pakke ikke var sendt.

Antwort von Barato
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.