Barbarella BodypiercingBewertungen

4,4

Besökt butik fysiskt och digitalt. Supertrevliga och professionella. Köpte en defekt piercing, fick en ny skickad till mig, hantering på några dagar. Rekommenderas!

Beställer alltid mina piercingsmycken från Barbarella. De tar piercings professionellt och jag litar på att de har bra kvalitét på deras smycken. De har ett bra utbud av titanium vilket är toppen... Mehr ansehen

Skickade ett mail då min leverans var försenad med några dagar eftersom en produkt saknades i lager. Ställde frågor om hur det såg ut med leveransen och om det fanns någon uppdatering. Jag fick snabbt... Mehr ansehen

1. Körperpiercing-Studio
  2. Tattoo- und Piercingstudio

Barbarella grundades 1991 & har som ett av de äldsta och största företagen inom piercingbranchen stor erfarenhet och kunskap som bygger på ett mångårigt intresse för kroppskonst. Vi försöker att alltid ha ett utbud som kan tillgodogöra de krav vår kunder ställer både vad det gäller kvalitet, design & pris. Vår kundtjänst strävar alltid efter att hjälpa kunder både före och efter köp. Vi svarar på alla mail och gör vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Denna Trustpilot profil tillhör Barbarella.se dvs vår onlinverksamhet. Har du ris eller ros till angående din upplevelse i vår piercingstudio kontakta gärna dom direkt.

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snabb leverans

Snabb leverans. Väldigt nögt med produkten..titan highline barbell, 2.0, 10mm med 6mm kulor. Skulle ha varit utvändigt stav, enligt produktbesktivningen, men var invändigt...gjorde absolut inget...var det jag ville ha egentligen! Supernöjd!

7. Dezember 2024

Dåligt och missnöjd

Beställde ett par träpluggar som kanske hade vart dyrare hos andra leverantörer. Passade iofs men kanterna va inte alls höga, alltså det är nästan inga kanter alls enligt min bedömning. Dum som jag va så öppnade jag förpackningen men trodde inte att dom skulle falla av vilket dom gjorde, satt inte alls på plats. Barbarella bedömde att det inte va ngt fabrikationsfel eller fel på dom men ingen annan har klagat. Tyckte dom va dyra ändå men det är ju iofs träpluggar. Jag tycker det är dåligt att bara för att jag hade använt som så fick jag inte reklamera dom. Handlar nog inte här mer. Rekommenderas inte.

30. September 2024

Dålig kundservice (hemsida)

Fick hem percingsmycken som jag inte var nöjd med, kunde inte ens använda dom. Därav mailade jag och förklarade läget, att jag trodde det var något fel på smyckena eftersom de inte funkade som de skulle. Fick som svar att jag måste returnera smyckena och då KANSKE jag kan få pengarna tillbaks...Men inte säkert. Så jag struntade i det pga besviken/kände mig misstrodd...plus bara massa extra krångel. Får nu betala för smycken som inte kommer kunna användas. Kände mig nästan ifrågasatt vilket kändes trist. Andra gånger då jag beställt från andra sidor överlag, (behöver inte nödvändigtvis handla om piercingar utan andra saker också) och jag inte varit nöjd så har det aldrig krånglat utan de har skickat ut en ny vara utan att ifrågasätta (eller om man hellre velat få pengarna tillbaks.) Det är kundservice! Ställen som bryr sig om att kunden blir nöjd och göra det så lätt som möjligt för alla. Men tyvärr bara krångel här så kommer inte handla här igen.

9. Juli 2023

Tappar färgen

Jag har köpt flera navelpiercingar i stål med guldfärg och roséguld , tappa färgen på några dagar , fast det står klart och tydligt att de är behandlade med något som ska hålla färgen ! Har mailat dom och bifogat bilder utan att få något svar . Det var piercingar för 250-300:- st så tycker det borde hålla

12. Juni 2023