Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankopen voor mijn hond bij deze webshop! De producten zijn van hoge kwaliteit en het assortiment biedt precies wat ik zocht, van speeltjes tot voeding en verzorgin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De levertijd was niet erg duidelijk, maar mijn bestelling is binnen enkele dagen geleverd. Verder tevreden over de producten!
Unternehmen hat geantwortet
Uitstekende persoonlijke service. Ze gaan echt voor jou op zoek wat het beste is voor jouw hondje en geven veel feedback. Ze hebben zelf ook veel kennis over hun producten. Goede kwalitatieve producte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn broer. Zijn grote liefde, zijn hond moest het centerpunt zijn. Via mijn vriend kwam ik op deze website terecht . Vanaf het begin was ik onder de indruk v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Barks, de webshop voor jouw viervoeter.
Linkhoutstraat 300, 3560, Lummen, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Barks Petstore
Snelle en correcte levering en kwaliteit voeding en artikelen.
Super producten en leuk dat je staaltjes/cadeautjes bij je bestelling krijgt!

Antwort von Barks Petstore
Uitstekende persoonlijke service. Ze gaan echt voor jou op zoek wat het beste is voor jouw hondje en geven veel feedback. Ze hebben zelf ook veel kennis over hun producten. Goede kwalitatieve producten.

Antwort von Barks Petstore
De Ydolo brokjes zijn zo goed dat de kat ze steelt van de hond. Ondanks het kijven, ze blijft het doen. We hebben al 3 varianten gekocht. Zowel de Iberico, wild fish als eend en ze zijn er dol op. Maar dat van de stoelgang is een feit en daar waren we naar op zoek. Het is effectief verbeterd want onze lieverd had een eerder gevoelige darm en dat is nu helemaal ok.
Ook de service is top. Altijd snel reactie op een vraag of bekommernis 👍🏻

Antwort von Barks Petstore
Snel geleverd leuke verpakking de doosjes duidelijk en gratis snack gekregen merci en dikke poot van Roef

Antwort von Barks Petstore
Was snel in huis alleen was ik zo stom om zijn k9 harnas maat te nemen dus nu was die veels te klein haha. Maar jullie hebben het prima gedaan goede winkel.

Antwort von Barks Petstore
Last minute een knuffel besteld

Top producten.
Correcte afhandeling van bestelling.
Duidelijke communicatie.

Antwort von Barks Petstore
Snelle en correcte levering!
Ze geven ook met veel plezier advies.

Antwort von Barks Petstore
Aangenaam verrast door gekregen staaltjes bij de bestelling.

Antwort von Barks Petstore
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.