Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service og varer der ikke fungerer. Har i måneder forsøgt at få penge retur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte to kopper med bogstaver kl 13.43 og har netop modtaget dem hertil morgen med omdelingen. Havde glemt ved bestillingen at angive at pakken skulle leveres til mit arbejde, men det løste en... Mehr ansehen

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Barkshop er et univers for alle, som er livsnydere. Super lækrere boliginteriør lækkerier til din bolig. Fantastiske delikatesser til madelskeren. Selvforkælelse til livsnyderen. Gå på opdagelse i vores webshop med moderne boligartikler, delikatesser & selvforkælelse. Vi glæder os til at forkæle dig

1,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Elendigt firma

Elendigt firma - over en måned for levering - fik tilsendt en ting jeg aldrig har bestilt. Prøver flere gange at kontakte for at returnere, men uden held. 3 dage efter får jeg så den vare jeg har bestilt - direkte fra Kina. Hat betalt 140 kr. for en vare som man kan kbe på Temu til 20 kr,

23. März 2026

SVINDLERFIRMA!

SVINDLERFIRMA!

Køb aldrig noget her, det er dét større svindlerfirma. For det første så venter du over en mdr.. på dine vare, og det er fordi de bestiller dem på TEMU, og så sælger dem videre til dig for dobbelt pris!!!!

25. März 2026

Hold jer væk

1. vare kommer fra østen, det kan man ikke læse noget steder.
2. 24/7 chat ? hvor finder man den henne ?
3. forkert leveret dele.
4. Kontakt feltet bliver der ikke svaret på.
5. Hold jer langt væk

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan heller ikke på nogen måde…

Jeg kan heller ikke på nogen måde anbefale at handle med dette firma. Vi fik først vores vare efter 4 uger, selvom der stod 4-6 hverdage, dette bliver påpeget og undskyldningen er, at der er ferie på deres lager. Det har de så åbenbart tit, for det er der flere der har skrevet. Vores vare kommer fra Kina, derfor den lange leveringstid, ligner noget som man kan købe for en slik på Temu , dårlig kvalitet. Kan købes langt billigere og hurtigere på Temu er jeg sikker på. Sidst men ikke mindst, så er vores hundeline, en helt almindelig hundeline og ikke en med stødabsorbering, som de ellers har annonceret med og som vi betalte ekstra for. Vi er blevet snydt og holdt for nar og vi vil som minimum have den line, som vi har betalt for. Når jeg ringer til denne Palle, så svarer han sjovt nok aldrig 🤬🤬🤬🤬
Kan og vil aldrig anbefale dem

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig vil jeg anbefale at købe hos…

Aldrig vil jeg anbefale at købe hos barkshop. Det er en måned siden jeg bestilte og har endnu ikke modtaget noget, pengene er trukket. De burde gøre opmærksom på lang leveringstid. Hvis det kommer fra Kina kunne jeg selv bestilte det gennem temu. Iøvrig er mit link til dem udløbet, så jeg kan ikke længere følge pakken. Så hold jer langt væk.

15. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gå langt udenom dette firma.

Hvorfor, er det aldrig muligt at give 0 ⭐. Det fortjener dette firma.
Jeg, bestilte en vare 16.2 2026.
Denne er stadig ikke kommet. Levering tid var kke anført på 20-30 dage. Det, ville jeg have læst. Men, da varerne tydeligvis kommer fra Kina, så kan det naturligvis have lange udsigter, for at få sin vare.
Jeg, har skrevet til firmaet i DK. Svaret var, hvad jeg kan læse selv vedr levering. 1-3 hverdage, ja hvis varen afsendes her fra Dk.
Måske der skal stå ved levering, at det land tager x antal dage, andet land tager så x antal dage osv
Jeg vidste ikke, min vare var en kina vare. Så dumt, jeg ikke har læst anmeldelser.
Jeg regner ikke, med at se det bestilte. Men jeg blev 209,- fattigere.
Jeg kan kun opfordre til, man går langt udenom dette firma.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ærgerligt de ikke vil levere de bestilte varer!

Bestilte 4 House Doctor små stentøjs skåle men modtog kun 3. Kontaktede dem og fik at vide at jeg kunne få mine penge igen. En uge senere kontaktede jeg dem igen for at få den betalte skål, men i stedet fik jeg pengene igen. Dårlig service!
Da jeg fortalte min veninde det, grinte hun og fortalte at det var det samme som da hun havde bestilt 4 House Doctor tallerkner til mig i gave, men kun havde fået 2. De vil altså ikke levere 4 stk :-)
I begge tilfælde stod varerne som 'På lager', så det var altså ikke derfor de ikke blev leveret.
De skyder sig selv i foden på den måde for nu er min manglende skål plus mere bestilt hos en anden butik.

Kommentar til svar:
Palle, Tåbeligt at den stadig står som 'Tilgængelig lige NU' og 'Levering 1 hverdag´

Kommentar til svar på Kommentar:
Skålen har hele tiden stået som om den var på lager.

25. Dezember 2017

Hej Michael

Du skriver til os d. 9 december at du har hentet din pakke og der kun er 3 skåle istedet for 4 skåle.

Vi skriver til dig d. 9 december at det beklager vi rigtig meget og vi vi refundere pengene på den sidste skål, da vi ikke havde flere på lager. Hvilket du også selv foreslog. D. 13 december skriver til os igen da du ikke har modtaget pengene. Jeg svare dig at hi desværre har været ramt af sygdom, men jeg vil refundere dem med det samme.

Så jeg beklager det uheldige forløb du har været igennem. Jeg kender desværre ikke din venindes forløb. Men ja det hænder at vi har udsolgte vare ligesom alle andre webshops og butikker hvor it systemet ikke passer.

Men dejligt du fandt den sidste skål et andet sted sammen med andre ting.

Men vi ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.

Kommentar til svar:
Hej Michael
Vi får jo nye vare hjem på lager, hvilket også er tilfælder med denne skål. Vi har bare fået den sen hjem, da du selv efterspurgte at få pengene, vurderede vi at det var den bedste service. Rigtig god dag

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service.
Har blandt mine fine varer uheldigvis modtaget en defekt vare.
Jeg kontakter Barkshop og hele vejen igennem er der en behagelig kommunikation og super service.
Jeg kan kun give 5 stjerner.
Service er ingen selvfølge nu om dage men hos Barkshop er det.
Tak for en god handelsoplevelse.

10. August 2017

Hej Helle

Tusind tak for din fantastisk anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Vi er rigtig glæde for du ville bruge din tid på at lave en anmeldelse af os og er meget beæret samt ydmyg over dine flotte ord.

Vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service til vores kunder, da der er mange butikker som vores og tit også med samme eller stører udvalg.

Derfor vil vi gerne være kendt på en unik og høj service. Så vi værdsætter virkelig at læse at du har mærket vores vision om en fantastisk service.

Vi ønsker dig en super dag og glæder os til at servicere dig igen.

God service!

Fine varer! Og skulle der være problemer med en modtaget vare er servicen i top! De gør det ekstra for at kunden bliver tilfreds :-) kan anbefales!!

18. Juli 2017

Kære Heidi
Tusind tak fordi du ville bruge noget tid på at anmelde os og for en super anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.
DBH Palle

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefale Bark shop

Kan på ingen måde anbefale Bark shop - rent fup
Havde i fredags bestilt 4 varer og modtaget ordrebekræftelse.
I dag meddeler de at alle de bestilte varer desværre er udsolgte.
Det kan vist ikke lade sig gøre.
Useriøst foretagne - benyt nogle af de andre super interiør webshopper istedet

16. Juli 2017

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse. Det viser bare at det ikke er muligt at gøre alle kunder tilfreds. Hvilket er den virkelig verden, så det er der ikke noget forkert i. Vi kan ikke kun have 5 stjerner.

Hvis du samtidig ligger mærke til så er det en bestillings bekræftelse du har modtaget og ikke en ordrebekræftelse.

Så jeg er meget ked af du føler vi har udsolgt dine vare med vilje.

Men jeg vil gerne give dig vores dybeste undskyldning og ønske dig en rigtig god sommer på trods af udsolgte varer.

Service i top!

Jeg har bestilt et spejl fra Barkshop, som landede på posthuset til tiden, var pakket forsvarligt, og det bedste af det hele var, at pakken indeholdt en lille fin gave, og en personlig hilsen.
Det er dejligt, at der stadig findes god service, selvom det en gang i mellem er svært at finde!
Mange tak for den ekstraordinære gode behandling! :)

28. April 2017

Hej Louise

Tusind tak for de meget fine ord, det betyder virkelig meget for os. Vi er så glade for at læse at du er glad og tilfreds. Vi gør vort bedste hver dag for at vi kan yde vores fantastiske kunder den bedste service og så lidt ekstra. Så mange tak for at du ville bruge lidt tid på at anmelde os og fortælle andre kunder om din oplevelse. Vi glæder os til at servicere dig fremover, rigtig god weekend.

En ren fornøjelse

Kan helt klart anbefale den her virksomhed. Simpelthen en perfekt service de har ydet, og de sødeste mennesker at handle med! Thumbs up herfra

20. April 2017

Hej Marie-Louise

Mange tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os. Vi håber du får glæde af dit køb og ikke mindst får afprøvet lidt til smagsløgene. Du skriver bare hvis du har brug for lidt inspiration. Rigtig god weekend og endnu engang tak fordi du handlede hos os og vil bruge tid på at give os sådan en super anmeldelse c"/

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god hjemmeside med billige …

Rigtig god hjemmeside med billige priser samt sød håndskrevet hilsen i ordren.
Plus herfra :-)

4. April 2017

Hej Sarah

Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for. Det er virkelig dejligt når vores kunder vil bruge tid på at anbefale os, det betyder helt vildt meget for vores dejlige lille shop. Det betyder ligeså meget at vores kunder syntes godt om vores shop og ikke mindst vores service. Vi er glade for at vi kunne servicere dig.
Rigtig god weekend c"/

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og sikker levering!

Lækkert udvalg, nemt at bestille - og vare leveres lyn hurtigt - sikkert pakket, og endda med en sød personlig hilsen. Ku ikke være bedre!

13. März 2017

Hej Marie

Tusind tak for din fantastisk anmeldelse, Den varme rigtig meget, vi er super glade for at vi har formået at levere den service til dig, som vi ønsker. Vi glæder os meget til at servicere den igen fremover.

Mvh Palle

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr