BARTOLI Copenhagen Bewertungen 369

TrustScore 3 von 5

2,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg meddeler at bruge GLS, men efter 2 forsøg fra GLS ift at levere pakken uden held, er pakken landet ved en pakkeshop, o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en ametyst guldvedhæng med øjeblikkelig bekræftelse. Dagen efter modtag jeg en e-mail om at de desværre ikke kunne gennemføre handlen, da deres leverandør ikke kunne levere varen. De beklage... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg bliver anvist at kunne bruge GLS, men efter gentagende forsøg fra GLS at levere pakken uden held, er pakken ladet ved e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De sendte Lund copenhagen øreringene, som var som forventet. Bartoli kunne dog ikke helt leve op til deres egne leveringstider. Der gik dog kun 6 arbejdsdage før de sendte. Der står 2-3 på produktet... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BARTOLI Copenhagen tilbyder et stort udvalg af vielsesringe i mange forskellige materialer. Vores vielsesringe kan fås i almindelig guld, hvidguld, rosa guld, sølv, titanium, palladium, platin, tungsten og keramik. Derudover har vi et stort udvalg af smykker til både damer, herrer og børn. Vores estimerede leveringstider for vielsesringe er ca. 10-14 dage for vielsesringe, dog kan længere tid forekomme såfremt det er specieltfremstillede ringe. BARTOLI Copenhagen er leverandører til udvalgte forhandlere. Hos disse forhandlere har I mulighed for at se og prøve vores vielsesringe. For at se hvilke butikker som forhandler vores ringe, så gå ind på www.bartoli.dk og se nærmere.

2,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke fået mine penge retur

Jeg har handlet der et par gange og har ellers været tilfreds. Men jeg har sendt min sidste levering retur, og jeg har læst returneringsbetingelserne, inden jeg sendte.
Det er ved at være længe siden, og jeg har hverken modtaget kvittering for returpakke eller pengene tilbage.
Jeg har en kvittering på retur pakke fra Post Nord fra d. 28/9, så underligt, hvis i ikke har modtaget den endnu??

Opdatering:
Det er rigtigt, at vi har talt sammen i telefonen, hvor i først sagde, at i ikke havde modtaget min returvare. Herefter ringede jeg til Post Nord, som kunne se, at de havde afleveret min pakke hos jer d. 29/9. Yderligere sagde Post Nord, at det er jer, som skal efterlyse pakken.
Jeg ringede til jer og sagde dette, hvortil i svarede, at det var mit problem at efterlyse pakken - dog blev jeg bedt om at sende pakkenummeret til jer på mail.
Da jeg havde gjort det, fik jeg svar på mailen, at i havde fundet min pakke, og at jeg nu ville få pengene retur. I sagde også, som du skriver, at i ikke kunne se/finde ud af, hvem eller hvor pakken kom fra - til det kan jeg sige, at det ikke kan passe, for jeg havde lagt ordresedlen i pakken sammen med min returvare, som der står i returneringsbetingelserne - derudover stod der også afsender på pakken.
Ser frem til at få mine penge retur.

11. Oktober 2021

Kære Kirsten,

Vi har hverken modtaget en returnering eller endsider en henvendelse fra dig tidligere, hvilket i sagens natur gør det en smule vaskeligt for os at hjælpe dig.

Ligeledes finder vi det passende at du kontaktede vores kundeservice før du starter med at brokke dig via Trustpilot.

Her finder du i øvrigt vores returbetingelser: https://www.bartoli.dk/shop/cms-50.html

Forsat go dag!

BARTOLI Copenhagen

Opdatering
Det nytter ikke noget at opdatere din trustpilotanmeldelse. Hvis returvaren er sendt med track & trace kan du efterlyse den Postnord. Det er trods alt ikke vores skyld at vi ikke har modtaget den.

Opdatering
Efter at have talt med dig telefonisk og efter mailkorrespondance skal vi gøre dig opmærksomt på, at grunden til at din returvare ikke har været behandlet er fordi du har sendt varen retur til os uden oplysninger om ordrenummer, navn eller anden identifikationsoplysninger, så vi har ikke kunne identificere hvem returforsendelsen har været fra. Vi er glade for at kunne hjælpe dig via Trustpilot.

Opdatering
Lad os nu holde os til sandheden. For det første, hvordan havde du forestillet dig at vi skulle kunne tracke en forsendelse du har sendt til os når du ikke engang har oplyst os et trackingnummer. Dernæst var intet vedlagt i din returnering. Hverken navn, fakturakopi eller ordrenummer som vi kunne identificere dig på! - Vi har absolut ingen interesse i ikke at refundere 425 kr. Forløbet med at benytte Trustpilot som kundeserviceorgan fortæller mere om dig end om vores serviceniveau.

Køb kun hvis I ved I skal beholde varen

Køb kun hvis I ved I skal beholde varen.....Havde købt et par halskæder, som ikke passede og skulle returneres. Forholdt mig til hjemmesiden med at sende til erhverv og IKKE til pakkeshop, og valgte GLS og en label til 62 kr., da de også anbefaler track and trace. Men efter et godt stykke tid fik jeg så min "pakke" retur. Bartoli havde "ikke lige været hjemme" da GLS kom forbi og ikke reageret på at den lå og kunne afhentes. Ringer efterfølgende til Bartoli, der informerer om at man skal bruge Postnord ( hvilket der IKKE henvises til ) og at de ikke kan gøre for at GLS ikke har lagt den hos dem. Så nu må jeg købe endnu en fragt, denne gang hos Postnord til 65 kr. Så må vi håbe de er hjemme denne gang ! Men det bliver pludselig MEGET besværligt og også dyrt at købe varer ved Bartoli, hvis der er den mindste risiko for at skulle returnere noget.

20. September 2021

Kære Mette,

Som det tydelig fremgår i vores returbetingelser, så afhenter vi IKKE i returforsendelser i pakkedepoter. Dette er tillige oplyst telefonisk ved din henvendelse. Både GLS og Postnord har mulighed for at aflevere pakker på adressen dagligt, at GLS har valgt at indlevere denne til depot er selvfølgelig beklageligt, men det er på ingen måder noget vi kan kontrollere eller har indflydelse på.

Mvh BARTOLI

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Guld vielsesringe spild af tid og penge…

Jeg bestille guld vielsering til vores bryllup i midten at juli da jeg ville være sikker på de kom inden brylluppet 4.september. Det kom efter to uger det var jeg tilgængelig positiv overraskelse over. Lige ind til jeg så på graveringen så manglede der det ene af min kommede mands to delt navn fik af vide jeg skulle sende den ind så de kun lave den 2uger efter ringer jeg og får en mand i røret han sige at de var bag ud pg. Sommerferie mene det gik hurtigere at lave to ringe end at skrive et navn og fik af vide at den ikke var klar inden brylluppet… ringer igen en uge efter for at høre om den var klar det var den heller ikke. 2uger før brylluppet ringer min mand for at høre så skete der endelig noget så kom den endelige. Men vi forstod at de ville sende Per nye ikke ægte guld rige og ville sende de andre efter brylupet. Så længe vi havde nogle ringe. Det de kom var hele min mands navn ENDLIG men værken lødighed stempel (333) eller bryllups daten var graveret inden i ringen. Så ringen ugen efter brylluppet for at høre hvor de “rigtige” ringe blev af. Så fik jeg af vide at de var de rigtige. Det kunne jeg ikke for stå da der ikke var stempler i. Så ville han havde vi sendte ringene ind igen får st få det lavet. Nej tak. Har spildt nok at min tid og penge på dem. Gider ikke og kæmpe med dem mere..

14. September 2021

Kære Tanja,

Vi beklager vi har lavet en fejl i graveringen, og som vi tidligere har oplyst dig telefonisk vil vi naturligvis rette dette, du skal blot sende ringene retur.

I forhold til lødighedsstempel er dette jo direkte usandt. Stempling fremgår på indersiden af ringen.

BARTOLI Copenhagen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Henter en ring på posthuset og tager…

Henter en ring på posthuset og tager den på med det samme..har den på i ca 10 timer
Da jeg tager den på to dage senere opdager jeg den har mistet alt farven på hele siden der vender ind mod håndfladen
Skulle være en”guld”ring som nu er sølv
Ringer til dem og får en yderst ubehagelig fyr i røret der mer elller mindre giver mig skylden da jeg har vasket hænder med dem på.
Ringen kan jeg sende retur og så vil de kigge på den.
Betalingen for dette står på min regning
Kan vælge at sende den som alm post 11kr eller rekommanderet med post nord til 69kr
Disse penge er penge lige ud af vinduet.

Er helt med på at en ring til knap 200kr ikke holder i flere år men 1dag er under al kritik
Men det allerværst var godt nok den MEGET ubehøvlet medarbejder der betjener telefonen som jeg havde fornøjelse at snakke med to gange inden for 30 min
Oveni i dette er jeg blevet blokeret på facebook da jeg tillod mig at kommenterer på et opslag.
Kan kun fraråde mod at købe smykker fra dette firma.

5. September 2021

Kære Marianne,

Du har ikke købt en guldring, for guld skaller ikke af, men du har tilgengæld købt en forgyldt guldring, og de kan ikke holde til at man hele tiden vasker og hele tiden spritter sine hænder af. Så skaller forgyldningen af meget meget hurtigt. Forgyldninger er kun en ultra tynd belægning man lægger ovenpå sølvringe. Forgyldninger er ikke dækket er garantien, dette fremgår meget tydeligt i vores handelsbetingelserne, men vi har så valgt at sige, i dit tilfælde, at du kan få lov til at sende den ind til os, så kigger vi på den. Du kan så benytte dig af vores venlige tilbud, men så skal du selv dække portoomkostningerne ved at sende det retur. Dette er ret fair behandling, taget i betragtning i at du ikke har sat dig ind i vores handelsbetingelser og inden dit behov for at nedgøre os på sociale medier og trustpilot tog over.

BARTOLI

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og god…

Super hurtig levering og god kundeservice. Bestilte vielsesringe med gravering og vi fik skrevet forkert dato, ringede ind til dem og de fik lavet det om og få dage efter var de lavet og sendt afsted, så klart et sted vi køber smykker fra en anden gang

8. Juli 2021

Super hurtig levering

Jeg bestilte en ring torsdag eftermiddag og fik den leveret med posten fredag formiddag. Det er jo helt vildt! Jeg er meget tilfreds og ringen er i super kvalitet. Har ikke en finger at sætte på Bartoli. Jeg handler helt sikkert her igen. (Dog ville det være lækkert med en forudbetalt returneringsblanket)

2. Juli 2021

Bedre bliver det ikke!

Wow, jeg tror aldrig jeg har oplevet en bedre kundeservice. Jeg bestilte et armbånd med indgravering, desværre kom det i en forkert farve (sølv, skulle havde været forgyldt). Jeg var meget ked af det, men pludselig dukkede en mail om at en pakke var på vej, uden jeg havde nået at tage kontakt, og i dag kunne jeg hente det rigtige armbånd, amen jeg er så glad.
Gode priser, hurtig levering og den bedste service!! Tak for jer, vi ses helt sikkert igen! ❤❤❤❤❤

16. Juni 2021

Super flotte smykker

Super flotte smykker. Købte et par øreringe og de kom utrolig hurtigt og er virkelig flotte😍 😁🙌🏽 Det er klart et sted jeg vil anbefale hvis du feks har glemt at købe en gave er det hurtigt at bestille herfra 👻 Jeg vender 100% tilbage

11. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr