Supertrevlig support som hjälpte mig hitta det jag sökte. Fick dessutom ett bra pris. Hade handlat ändå eftersom jag värdesätter att få så fin service. Här kommer jag att handla många gånger. Tack B... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sjukt oseriöst företag. Köpte en produkt som gick sönder efter bara någon månad, försöker reklamera genom att maila (enligt instruktionerna på hemsidan) i juli 2024. Inget svar. Mailar igen i ok... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabbt svar och personlig kommunikation. Bra produkter anpassade till olika användare.
Unternehmen hat geantwortet
Åh, hittade precis vad jag sökte, stort utbud med massa roliga leksaker och tillbehör. Kommer definitivt handla fler gånger hos basic lust.
Unternehmen hat geantwortet
Vi på basiclust.se strävar efter att erbjuda dig en komplett webbsida med ett brett utbud av produkter, guider om hur de fungerar och en unik blogg med en massa inspirerande artiklar! Du får snabb leverans i diskreta paket till låga fraktkostnader när du handlar hos oss. Dessutom kan du hämta din beställning själv på vårt lager i Svedala och slippa fraktkostnader.
Industrigatan 30, 233 51, Svedala, Schweden

Sjukt oseriöst företag.
Köpte en produkt som gick sönder efter bara någon månad, försöker reklamera genom att maila (enligt instruktionerna på hemsidan) i juli 2024. Inget svar. Mailar igen i oktober, fortfarande inget svar! Aldrig igen 🙃
Uppdatering: mailade igen för lite över en vecka sedan efter uppmaningen här under (dom lovade ju att svara denna gång!) Fortfarande inget svar såklart. Om typ två månader är det ettårsjubileum för mitt första mail 🥳🥂

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Väldigt dålig kundservice och otydliga samt orimliga köpvillkor. Min leverans var försenad och mailade för att fråga var paketet var. Fick inga mail eller sms med leveransinformation.
Då produkterna kom fram för sent ville jag returnera dessa och mailade därför igen. Fick svar att man hade försök leverera med misslyckats (inte mitt fel då jag var hemma och ej blivit kontaktad)
När jag sedan frågar om återbetalning av varorna får jag svar att man kommer debitera mig i princip hela orderbeloppet för returen. Orimligt. Man informerade dessutom inte om detta innan paketet går i retur från postkontoret som de senare landat på trots att vi hade mailkonversation löpande. Hade såklart hämtat ut varorna om jag visste att jag hade behövt betala 250 kr för returen. Väldigt missnöjd och rekommenderar ej denna elhandlare. Svarar dessutom inte längre på mina mail...

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Besviken på feromonparfymen. Uppfyllde inte alls mina förväntningar - ingen doft och flaskan ser billig ut. Om någon är intresserad av att prova denna sortens parfym, välj någon annan.

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Snabbt och smidigt, inga problem!

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Lång leveranstid och fick en trasig produkt. Så kommer inte beställa från de igen.

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Hej detta tabletter capsul det funkar inte för sperma cum- plus+ snälla kan du fixa detta för funkar ok ?

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Billigare än andra platser och fick produkten utan bråk. Rekommenderar att handla här.

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Fantastiskt produkt, diskret paketerat, diskret adresserat.
Kommer definitivt beställa från igen

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Otroligt snabb leverans och bra kundservice, rekommenderar+++

Antwort von Basic Lust Sverige AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.