Jeg kan varmt anbefale BC-N.dk /…
Jeg kan varmt anbefale BC-N.dk / AMC-24.dk og Karsten i Tyskland. Han har hjulpet mig som dansker med at have bil på tyske plader og har været helt fantastisk hele vejen igennem. Karsten er utrolig venlig, meget hjælpsom og svarer altid hurtigt, uanset hvad man spørger om.
Jeg valgte ham frem for andre lignende services, da jeg følte mig velkommen med det samme. Der var tid til at blive rådgivet ordentligt, hvor andre lignende services var svære at få fat og samtidigt alt for dyre.
Karsten har været behjælpelig med alt fra registrering af bilen til kontakt med forhandleren, hvor han også hjalp med at løse problemer og skaffe manglende dokumenter på bilen. Da jeg senere fik en skade på bilen, var han igen en kæmpe hjælp og stod for dialogen med både forsikring og forhandler samt hjalp med at skaffe en lånebil i perioden.
Derudover har Karsten tilbudt at opbevare en masse af mine ting, mens jeg var i Danmark, og min bil har også stået sikkert hos ham under mit ophold derhjemme.
Alt i alt en ekstremt pålidelig, serviceminded og kompetent person, som gør hele processen nem og tryg. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.