B Company Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har haft mange gode oplevelser hos bcompany. En enkelt gang var leveringstiden alt for lang, men generelt synes jeg det fungerer fint. Og de er søde og rare, hjælper altid, hvis der er noget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet hos B Company i en del år nu, og hver gang vi bestiller varer eller har en specielbestilling .. så levere de HVER gang !! På intet tidspunkt har de kastet håndklædet !! Så de f... Mehr ansehen

1. Großhändler
  2. Reinigungsmittelanbieter
  3. Anbieter von Einweggeschirr
  4. Geschäft für Schutz- und Arbeitskleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos B Company har vi fokus på kunderne og deres behov. Vi tror, at vi gennem dialog, vilje og en ihærdig indsats, kan gøre en forskel i et marked, som hele tiden bliver udfordret af nye spillere såvel som etablerede. B Company har eksisteret siden 2009 og har med sammensætningen af medarbejderne mere end 40 års samlet erfaring inden for vores felt. Hos B Company tror vi, at service, fleksibilitet, nytænkning og fokus er med til at gøre den forskel, der skal til, for at kunderne vælger os! Hos B Company har vi valgt at forhandle rengøringsartikler, rengøringsmidler samt vinduespudser udstyr fra de mest anerkendte fabrikanter.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

22 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres priser er helt i hampen

Deres priser er helt i hampen: 190,- kr for 200g Nescafé!! Koster 85 i Meny og 75 i Netto.

De lever vist af at folk bare bestiller og ikke tjekker prisen

24. Jänner 2023

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at se, at du giver vores virksomhed 1 stjerne på baggrund af prisen på 1 af vores varer.
Men vi kan godt blive enige om at det er meget dyrt at give 190,- pr. glas, men desværre kan vi ikke indkøbe dagligvarer, som bl.a. Nescafe, til samme pris som de kan i Salling, Coop osv. Hvilket også betyder, at vi ikke tjener mere på denne vare, end på vores andre varer.

Grunden til at vi sælger denne vare på vores webshop, selv om vores pris ikke er konkurrencedygtig, er fordi vi har mange erhvervskunder som gerne vil samle deres køb et sted, og den mulighed kan vi tilbyde dem, men vi kan ikke være konkurrencedygtig på alle varer.

Jeg har dog taget fat i min leverandør, for at høre om de kunne rykke på prisen, og det var de villige til. Men desværre kommer vi aldrig til at kunne sælge den til 85 kr. eller 75 kr. inkl. moms, som dagligvareforretninger kan, da det er under vores kostpris.

Jeg håber at dette svar kan give en lidt bedre forståelse af vores forretning, ellers er du meget velkommen til at tage fat i mig.

Mvh.

Kan anbefales
⭐⭐⭐⭐⭐

21. Dezember 2022

Hej med dig!

Tusind tak for din formidable anmeldelse - det er vi glade for!

God dag!

Team B Company

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt 5L dunke med fliseimprægnering, men der opstod problemer med levering fra deres leverandører. De løste det hurtigt ved at sende det i flere 2,5L dunke, da de havde dem på lager. De koster normalt mere per liter, men jeg fik det til samme pris og med meget hurtig ekspedering.

28. Juni 2022

Hej Nikki!

Tusind tak for din fine anmeldelse - trods leverandørproblemer, er vi glade for at kunne hjælpe dig 😊

Ha' en god sommer,

Ekstrem dårlig kvalitet

Bestilte 100 stk microfiberklude i “høj” kvalitet.

Det er nok de ringeste klude jeg nogensinde har set. Ikke en chance for at jeg tør bruge dem på en bil.

Den eneste grund til de får 2 stjerner i stedet for en, var at de i det mindste var billige og blev hurtigt leveret

15. Juni 2022

Hej Tobias,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Hvis du har lyst, må du gerne kontakte os på mail: webshop@bcompany.dk - så vil vi gerne guide til nogle andre klude, som med garanti ikke efterlader skrammer på din bil.

Vi tager også gerne dine ubrugte mikrofiberklude retur igen 😊

Vi ønsker dig en god sommer,

Støvsuger

Jeg kom ind i b Company og havde igen ide om støvsuger og skulle købe to takket være jeres fremragende service er jeg nu ekspert

1. April 2022

Hej Nikolaj!

Fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse, og ikke mindst tak for din fine anmeldelse!

Ha' en rigtig god dag,
Team B Company

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastik oplevelse og service hos B…

Fantastik oplevelse og service hos B Company. Jeg har købt en moppe og skaft med vand, så jeg nemt og hurtigt kan vaske gulvet uden kost og spand! Stor anbefaling herfra !

29. Jänner 2022

Hej Allan!

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi rigtige glade for. Vi håber du bliver glad for din Moppe!

Bedste Hilsner,
B Company!

Købt der 2 gange nu

Købt der 2 gange nu
Havde noget jeg desværre skulle sende retur da jeg ikke fik brug for det og det var super nemt efter en kort snak med dem

Varerne kom også hurtigt begge gang

25. August 2021

Hej Mie!

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse - vi håber produkterne lever op til dine forventninger!

Ha' en fremragende dag!

Super fin service

Super fin service. Postnord havde lavet en fejl, men B Company fik løst problemet.

12. August 2021

Hej Theis

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at kunne hjælpe!
Vi håber du har lyst til at handle hos BCompany igen.

Rigtig god dag,

SUPER GOD KUNDESERVICE

Jeg har kun rosende ord efter et køb hos jer.

Pga. restordre kontaktede I mig pr. tlf. og vi fandt en super løsning.
Da jeg efterfølgende havde spørgsmål til det produkt jeg havde købt, undersøgte I sagen til bunds og jeg fik svar direkte fra leverandøren.

Jeg har oplevet en kundeservice, der er helt udover det sædvanlige og er både tryg ved og meget glad for de varer jeg bestilte.

TAK :)

2. April 2020

Indpakning? Hvor??

Da jeg bestilte en FurEater til min støvsuger, så havde jeg ikke forventet at jeres indpakning ville bestå af tape og bobleplast udelukkende. Der er ingen kasse, kun bobleplast med en postadresse tapet på. Jeg synes virkelig at det er useriøst og med en sådan respekt for varerne, så kan I ikke forvente at jeg handler hos jer igen.

Min besvarelse til jeres responds er, at I bare skal pakke jeres varer ordenligt ind. I kan ikke regne med at omdelingsfirmaet vil passe på jeres varer som var de af glas. Jeg troede desværre bare at det sagde sig selv, at man skulle sende sine produkter forsvarligt...

Opdatering: Det handler også for mig som køber, om hvilke signaler I sender som min leverandør af dette produkt, - hvordan I får det fra jeres forhandler, bør ikke have betydning for forbrugeren. Og ja, det var ikke gået i stykker, men jeg blev med det samme utryg, og troede at der var gået noget galt under pakningen eller forsendelsen.

15. September 2017

Antwort von B Company

Hej Silke, jeg er ked af hvis du har haft en dårlig oplevelse, med en af vore forsendelser. Hvis varen er gået i stykker under forsendelsen, sender vi selvfølgelig en ny til dig.

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores måde at håndtere vare på, så derfor vil jeg gerne høre om dit mundstykke har taget skade under transporten.

jeg ser frem til dit svar og håber at vi sammen kan finde en løsning, der gør at du igen vil handle hos os

Opdateret svar:

Hej Silke tak for din opdatering. vi modtager dette mundstykke uden nogen form for indpakning og har derfor valgt at pakke det ind i netop bobleplast for at beskytte det. Skal jeg tolker dit manglende svar på om det har taget skade, som at det ikke har?
Jeg er ked af at du stadig ikke er tilfreds med indpakningen, men vi har sendt dem sådan i 2 år nu og har aldrig fået reklamationer over skader under transport.
Vi forsøger hele tiden at balancere behovet for indpakning af produkter med størrelse/vægt og holdbarhed og har i dette tilfælde valgt ovenstående løsning, da andet ikke har vist sig nødvendigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fair priser

Jeg har handlet med firmaet i mange år, det gør man kun hvis man er tilfreds. B Company har gode priser, men endnu vigtigere en god service - også når det brænder på hos os.
Kan varmt anbefales

13. März 2017

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse.

ALL you need :)

BCompany

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og gode priser

Jeg har et perfekt samarbejde med B-company.
Det fungerer til min fulde tilfredshed, jeg får altid en fantastisk og professionel hjælp og så har de gode priser.

11. März 2017

Hej Ulrik

Dejligt med ros. Vi ved godt at tingene skal fungere i en hverdag, hvor det til tider går rigtig stærkt.

Meget pålidelig firma

Super energisk og meget imødekommende firma, som tager alle forespørgsler som en udfordring.
Pligtsomhed og hjælpsomhed går hånd i hånd her.

17. Februar 2017

Kære Odense Seglmærke

Tusind tak for den rigtig gode anmeldelser, det booster energiniveauet endnu højere op at høre I er glade. Det indtryk I har fået af B Company er præcis hvad vi håber at levere!

De bedste hilsner og håb om flere spændende udfordringer i fremtiden,

Perfecto

En ordre til Spanien blev leveret omgående og ankom på kun 4 postdage. Kvaliteten er 100 % som lovet og forventet.

"bcompany" kan varmt anbefales.

Perfecto!

Saludos cordiales
Frank Bentler
Chefkok
Spanien.

15. Februar 2017

Antwort von B Company

Tusind tak for den super gode anmeldelse, Frank!

Vi er rigtig glade for at både produkt og service levede op til dine forventninger - du må endelig sige til, hvis der er andet vi kan gøre for dig!

De bedste hilsner & Muchas gracias!

TOP Service

Hej. Vi anbefaler også B Company på det varmeste. Har handlet med dem i årevis, og har altid fået super service og gode priser.

Raunstrup Tømrer A/S, Odense

9. Februar 2017

Antwort von B Company

Tusind tak for den rigtig dejlige anbefaling - det varmer!

Vi er super glade for at kunne hjælpe, og vi fortsætter selvfølgelig vores super service og gode priser fremover også!

Super Service

Jeg har arbejdet sammen med B-Company i over 12 år og kan kun anbefale dem som samarbejdspartner. Der er altid styr på bestillingerne og alt kommer, til aftalt tid. I pressede situationer står de altid klar, med en hjælpende hånd.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til team B-Company.

Merete Hansen
Havnens Gourmet

8. Februar 2017

Kære Merete

Tusind tak for din super gode anmeldelse! det varmer at høre du er glad for os, og vi glæder os alle til fortsat at stå klar og hjælpe til.

De varmeste hilsner
B Company

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr