Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag sålde nyligen min Tesla till BD Bil och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, tydlig och professionell från början till slut. Jag hade kontakt med Malte som skötte affär... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Smidig och professionell

Jag hade kontakt med Malte som skötte affären på ett väldigt seriöst, transparent och trevligt sätt. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett väldigt bra bemötande genom hela processen.

Kan varmt rekommendera BD Bil, och särskilt Malte, till andra som funderar på att sälja sin bil.

26. Februar 2026

Tack Roy! Vad glada vi blir! Malte hälsar! 💚

Mycket nöjd med Nils och BD Bil

Mycket nöjd med Nils och BD Bil, smidiga, hjälpsamma och bra pris på inbyte. Kan starkt rekommenderas.

12. März 2026

Vad kul att höra! Nils hälsar och tackar! 💚

Otrolig service

Otrolig service! Är jättenöjd med er, tack för hjälpen och ärligheten👍

Antwort von BD Bil AB

Tack så mycket, det gläder oss enormt! 💚

Kais var väldigt

Kais var väldigt professionell och hjälpsam! Väldigt bra säljare

Tack så mycket för dina fina ord! Kais hälsar! 💚

Alltid säkert ställe

Alltid säkert ställe! Dem är kunniga och är väldigt hjälpsamma samt möter alltid ens behov. Speciellt Kais, otroligt pålitlig och bildad kille!

5. Februar 2026

Stort tack! Du är alltid välkommen åter till oss! Kais hälsar! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse…

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos BD Bil AB. Trevlig och professionell personal som verkligen tog sig tid att svara på frågor och hjälpa mig hitta rätt bil. Hela köpprocessen kändes trygg, smidig och transparent från början till slut. Bilen motsvarade beskrivningen och leveransen gick snabbt och enkelt. Rekommenderas varmt till alla som letar efter en seriös bilhandlare!

Antwort von BD Bil AB

Stort grattis till fina bilen och tack för att du delade med dig! 💚

5/5 från mig!

BD bil sticker ut från mängden och har den rätta servicen och alltid kundens behov i fokus! Riktigt kul 🤩

Antwort von BD Bil AB

Stort tack för det fina omdömet! 💚

Supernöjd

Jag är supernöjd med servicen och all hjälp! Tack Kais för att du hjälpte mig hitta en riktigt bra bil och all återkoppling i efterhand!

5. Dezember 2025

Vad kul att höra! Kais hälsar och tackar! 💚

Köpte en bil av Kais Karam på Bd Bil

Köpte en bil av Kais Karam på Bd Bil, otroligt nöjd med mitt köp. Kais var alltid inriktad på att ge mig en trygg upplevelse och väldigt bra service. Allting som lovades hölls och det är något jag inte är van med när det kommer till bilköp. Jag kommer garanterat att byta in min bil i en framtid och rekommendera andra till företaget.
Stort tack BD Bil!!

6. März 2026

Wow, vad fint! Tack så hemskt mycket för dina ord! Kais hälsar! 💚

Du är alltid välkommen åter till oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte nöjd med bilköpet hos BD bil

Jätte nöjd med bilköpet hos BD bil, säljaren Kais höll sitt ord hela vägen tills bilen blev min. Såg till att trygghet, förtroende och ärlighet fanns med hela vägen!

Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick riktigt bra med hjälp

Fick riktigt bra med hjälp! Kais var en otrolig bra säljare. Lugn, informerad och trevlig😊

Vad kul att höra! Kais hälsar och tackar! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte min bil från BD Bil ett tag…

Jag köpte min bil från BD Bil ett tag sen, väldigt nöjd och rekommenderar verkligen! Ärliga och visa hela bilen online på video då jag bor 60 mil ifrån.

Stort tack! Du är alltid välkommen åter till oss! 💚

Rekommenderar BD Bil till alla

Rekommenderar BD Bil till alla! Super proffsiga och kundvänliga. Aldrig upplevt en smidigare affär innan. Topp betyg verkligen!

Antwort von BD Bil AB

Vad härligt att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva! 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrof

-bilen levereras utan rekond, såg ut som om en småbarnsfamilj precis lämnat bilen med godispapper, ingrott smuts och grus i hela bilen. - vi måste själva lämna in bilen på rekond.

- Bilen levereras med enbart 1st nyckel. - Bilen måste till en auktoriserad verkstad för att ordna med en ny nyckel.

- Innan leverans meddelar BD-bil att skärmen i bilen hade dåliga pixlar samt dålig tusch (inget som framgick i varudeklaration). Vid leverans så är pixlarna på skärmen ej åtgärdad. - Bilen måste till verkstad för montering av ny skärm.

- Pågrund av sen leverans skulle vi få kompensation innan bilen skulle levereras, detta var vi tvinga att påminna om flertalet gånger innan den kom.

-Bilen skulle vara Fulltankad vid leverans, det var den ej.

-Bilen varnar för TPM, då nya dubbdäck monterades innan leverans. Men ej med TPM sensorer i däcken - nu måste däcken krängas av och monteras dit sensorer.

Rekommenderar ingen att köpa bil av BD-bil.

23. Dezember 2025

Hej Johan,

Vi tycker det är väldigt tråkigt att du känner så – så ska det självklart inte vara.

Vi känner till ärendet och från vår sida har vi åtgärdat samtliga punkter.

Kan du kontakta oss på 08-410 100 34 eller hej@bdbil.se? Så ser vi till att reda ut allt som eventuellt inte känns bra.

/ BD Bil

Rekommenderar BD Bil starkt till alla

Rekommenderar BD Bil starkt till alla , seriösa och professionella och väldigt noggranna, jag själv gillar inte att ”köpa ” en bil online utan att man ser den , men här kan man lita på dom att bilarna är i det skicket som dom säger och lovar .
Köpte en Audi med 18 tusen mil i ett extremt fint skick samt extremt välvårdad och serverad!

Jag har handlat och sålt bil till BD bil sedan 2015 och det har aldrig varit några konstigheter.

7. Jänner 2026

Antwort von BD Bil AB

Tusen tack för dina snälla ord! 💚

Great seller at BD Stockholm Bil, Malte

I'm pleased and satisfied with the process of purchasing a Kia Optima. Malte, a seller in BD Stockholm Bil went through hoops to live up to my demands of a car warranty of a specific provider over the weekend and finally got me convinced that it was the real deal after having looked at and even purchased a different car first.
He even did an after sales service of shipping the charging cable that didn't follow the car from previous owner.
From purchase to delivery was a single day.

All in all, it was a pleasure doing business with him.

22. Oktober 2025

Antwort von BD Bil AB

Thank you so much for the kind words! 💚

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr