In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... Mehr ansehen
Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.
Lombardijenlaan 171, 5045wn, Tilburg, Niederlande
- Info@beauquet.nl
- beauquet.nl
Prachtige boeketten en goede service
Prachtige boeketten en goede service! Mijn eerste boeket staat inmiddels al meer dan een jaar en is nog steeds heel mooi. Super!
Geweldig mooie droogboeketten
Geweldig mooie droogboeketten! Ik heb er al diverse gekocht en je doet er heel lang mee, bij mij hebben ze zeker een jaar gestaan. Naast dat het plezierig is voor langdurig gebruik ;) ook super mooi, divers en betaalbaar. Boeket op maat altijd mogelijk en je wordt zeker niet teleurgesteld! Daarnaast was Beauquet een van mijn leveranciers op de bruiloft, dit was geweldig qua aankleding en een heel mooi, blijvend, bruidsboeket! Aanrader dus.
Super mooie goede boeketten
Super mooie goede boeketten. Zijn stevig en vallen niet uit. Blijven ontzettend lang mooi op kleur. Worden leuk verpakt waardoor het ook een ideaal boeketje is om cadeau te geven.
Mooie boeketten en fijne service!
Nog steeds heel blij met het boeket op onze eettafel. Na bijna een jaar nog steeds erg mooi!
Ook al een paar keer een boeket cadeau gedaan. Veel keus op de website, maar Beau en haar team denken wanneer nodig fijn mee om boeketten helemaal naar wens te maken en hebben o.a. een prachtig boeket voor een vaas met lastige vorm voor mijn schoonmoeder gemaakt.
Heel tevreden
Ik heb al een aantal keren wat gekocht bij Beauquet. Nog steeds heel blij mee. Ik heb ook een boeket op maat en daarbij werd naar mijn wensen geluisterd, erg fijn.
Droogbloemen blijven lang mooi!
Meerdere keren een bestelling geplaatst en tot nu toe altijd supermooie bossen droogbloemen die lang staan en altijd netjes geleverd. Zeer tevreden!
Ik heb een tijdje geleden een mooie…
Ik heb een tijdje geleden een mooie samenwerking gehad met Beauqet, waarin Beau super mooie droogbloemen en Pampasboog ter beschikking stelden. Beau denkt graag met je mee, wat ik persoonlijk heel erg fijn vond! Ga zo door Beau!
Loved the flower bouquet
Loved the flower bouquet. It looks amazing. Will definitely buy again.
Kwaliteit en kwantiteit …
Al meerdere keren heb ik als fotograaf mogen werken met de prachtige creaties van deze topper. Uiteindelijk kon ik mijzelf niet meer inhouden en heb ik twee prachtige droogbloem boeketten besteld voor toekomstige Shoots en tussendoor stralen ze mooi in mijn werkhoekje!
De bestelling is vlot verlopen, verzending ging snel, de boeketten waren erg goed verpakt en de kwaliteit is echt geweldig.
Voor iedereen die zoekende is naar een droogbloem boeket, voor je bruiloft, voor thuis, op kantoor, noem het maar op, hier krijg je echt geen spijt van!
Prachtige boeketten
Zojuist mijn vierde boeket besteld. De eerste 1 1/2 jaar geleden. Deze is niet uitgevallen en de kleuren zijn nog steeds mooi. De boeketten zijn met liefde en passie gemaakt ☺️
Prachtig, creatief en meedenkend!
Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijzelf en om cadeau te doen. Prachtig!
In het voorjaar van 2020 een mooi…
Najaar 2020 voor het ziekenhuispersoneel, als bedankje voor alle hulp omtrent de geboorte van onze dochter, een vaas laten vullen bij Beauquet. Het was prachtig afgestemd op de vaas en ik begreep dat hij nu nogsteeds in de kamer van de verloskundigen staat te shinen.
Beste droogbloemen
De droogbloemen van Beauquet zijn prachtig, zorgvuldig samengesteld en gaan heel lang mee! Ik ben er super blij mee en ga zeker dit jaar weer een nieuw boeket bestellen.
Geweldige droogbloemen boeketten
Geweldige droogbloemen boeketten. Al 4 mooie boeketten besteld, waarvan 1 met vaas. De eerste keer was de vaas helaas stuk en niet meer op voorraad. Maar Beau ging speciaal naar de inkoop en ik mocht uit drie nieuwe vazen kiezen. Netjes opgelost!
Super
Super mooie beauquetten en accessoires! En een super leuk team😍
Mooi boeket staat zeker al een jaar.
Mooi boeket staat zeker al een jaar.
Echt een aanrader. Goede service flexibel en betrouwbaar.
De bloemen van Beauquet zijn prachtig…
De bloemen van Beauquet zijn prachtig en gaan lang mee. Inmiddels heb ik al vele bosjes besteld (als kado en voor mezelf) en ik ben blij met elke bestelling. Het versturen gaat altijd zonder problemen en ze arriveren dan ook in goede staat. Aanrader!
Supermooie droogboeketten
Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bijna een jaar gestaan. Ik ga hier zeker mijn volgende weer bestellen en hoe leuk om daar een klein bedrijf mee te steunen? Echt een aanrader!
Hele mooie boeketten en vazen
Hele mooie boeketten en vazen! Leuke combinaties en zo is er voor ieder wat wils. Mijn thuiswerkplek is zo helemaal af!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.