Vi havde fornøjelsen af at have Beer Me ude til en ølsmagning til vores julefrokost, og det var en virkelig fed oplevelse! Masser af gode historier, god stemning og ikke mindst fantastiske øl 🍻 De... Mehr ansehen
Har nu haft deres ølabonnement i over et år. Altid er pakken kommet til tiden og med meget spændende og varieret indhold. Meget fornuftige priser Hurtig og præcis levering og ikke mindst godt pakke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde arrangeret ølsmagning som gik helt perfekt. Et spændende og lækkert udvalg med en masse viden inden for hvert bryggeri. Beer me var også fleksible og nemme mht placering og tid, så det hele f... Mehr ansehen
Har bestilt øl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode øl! Drengene er sindsygt gode til at sammensætte en lækker kasse af øl. Klar anbefaling... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Beer Me er en online special øl shop, som udvælger mixer og blander specialøl fra danske og udenlandske mikrobryggerier.
H.C. Andersens Boulevard 41 st.mf, 1553, København V, Dänemark
- cheers@beer-me.dk
- beer-me.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Variety of beers, good for tasting
I have been using the monthly 6-beers package for the past year or so. I am always looking forward for receiving the next package and taste new beers, from lager to Stout, and IPA to Sour. I have obviously my preferences in taste, and one person cannot like all beers. Though, it is more the experience and diversity that makes it nice. Always safely and well packed, delivered in timely manner.
Some beers have rating below 3.3 on Untappd, maybe worth finding picks that have a higher average rating.
Dejligt udvalg og hurtig levering 🍻
Dejligt udvalg , fornuftige priser og hurtig levering 🍻
Altid en fornøjelse at handle hos jer…
Altid en fornøjelse at handle hos jer tak for super service

Antwort von Beer Me ApS
Dejlige øl (endda til nedsat pris)
Købte et godt udvalg øl - mørke og lyse - i forbindelse med et tilbud. Priserne, indpakning/forsendelse og produkterne var gode!

Antwort von Beer Me ApS
Virkelig god øl og kompetente
Virkelig god øl og kompetente og professionelle ejere (Victor og Peter) helt sikkert kæmpe anbefaling herfra
God øl
God øl, fint udvalg og ikke for skøre øl. Lækkert til den gængse øl drikker
Service
Service, øl og personale er helt i top, kvalitets øl.
Det har været sjovt at prøve selvom jeg…
Det har været sjovt at prøve selvom jeg er til en klassisk Tuborg classic, fedt koncept til et arrangement.
De mega gode og underholdende, det kan jeg varmt anbefale!
Giv den gas og book dem, du vil ikke fortryde det!
Mega god udvalg af øl og rigtig god…
Mega god udvalg af øl og rigtig god service
Fantastisk god service!!
Fantastisk god service.
Lyn hurtig respons.
Udsøgte øl
Alt det bedste herfra.
Og det er ABSOLUT ikke sidste gang jeg handler med dem.
Alt som det skal være
God øl og ingen fragtomkostninger da man kan hente selv. Handler helt sikkert her igen.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Nemt at bestille på hjemmesiden, og fint indpakket uden skader ved levering. Kan kun anbefale firmaet
Har modtaget min første pakke
Har modtaget min første pakke, spændende udvalg af øl. Der var (heldigvis for mig) en ekstra pakke med som beer-me lod mig beholde, så tak for den hurtigere og gode service ift. det.

Virkelig gode øl
Virkelig gode øl, og meget afvekslende. Super service og hurtige svartider.

Antwort von Beer Me ApS
En ølsmagning i verdensklasse!
Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi gør brug af deres ekspertise – kan varmt anbefales! 👍🏻🍻
Levering til tiden
Levering til tiden, og man får hvad man betaler for. Hvad mere kan man bede om
Høj kvalitet til prisen
Altid god service fra Beer-me! De ved en masse om det de sælger - rigtig gode craft beers. Super kvalitet til en god pris.
Jeg er fan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.