Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn Bewertungen 153

TrustScore 5 von 5

4,8

Laan van Malkenschoten 97, 7333 NP Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dank jullie wel Belisol! Wat zijn wij blij met onze nieuwe kozijnen, deuren en ramen! Ons huis is prachtig geworden! Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een verschil in service en kwaliteit! Bij Belisol Apeldoorn hebben we een schuifpui met triple glas en kozijnen met HR++ glas laten plaatsen. Alles verliep perfect: Marcel en Freek waren deskund... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In mei zijn we bij belisol terecht gekomen voor de aanschaf van een nieuwe garagedeur. Op het kantoor werd met ons de mogelijkheden uitgebreid besproken. Deskundig advies. Deze week werd de nieuwe deu... Mehr ansehen

1. Fensteranbieter
  2. Türengeschäft
  3. Türenlieferant
  4. Lieferant von PVC-Fenstern

Vom Unternehmen geschrieben

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• Laan van Malkenschoten 97, 7333 NP, Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dank jullie wel Belisol!!

Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pluim voor iedereen van Belisol.
Communicatie top! Medewerkers top! Kortom, we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!

28. Jänner 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe kozijnen, deuren en ramen! We zijn blij dat het hele proces, van uitzoeken tot afwerking, goed is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en top werk geleverd

Goed advies, vriendelijk geholpen, afspraken goed nagekomen, flexibel en top werk geleverd! Heel blij mee.

13. März 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw vriendelijke woorden en zijn blij met uw positieve ervaring. Mvg, Belisol Apeldoorn

Goede communicatie

Goede communicatie, werken netjes en als er wel iets is lossen ze het netjes op.

4. März 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Fijn dat onze communicatie en service zo goed bevallen. We waarderen uw feedback enorm! Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zeer blij met onze nieuwe kozijnen

zeer blij met onze nieuwe kozijnen, netjes gewerkt en opgeleverd

28. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat onze nieuwe kozijnen zo goed bevallen en dat alles naar wens is opgeleverd! Dank voor de mooie woorden. Mvg, Belisol Apeldoorn

Vakmanschap en topservice bij Belisol! ⭐⭐⭐⭐⭐

Onlangs heb ik nieuwe kozijnen laten plaatsen door Belisol en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Vanaf het eerste moment verliep alles vlekkeloos.
​De highlights van de dag:
​Stipt & Vriendelijk: De monteurs kwamen netjes op tijd aan en stelden zich keurig voor. Na een gezamenlijk kopje koffie zijn ze direct voortvarend aan de slag gegaan.
​Oog voor detail: Voordat er ook maar iets gesloopt werd, hebben ze alles netjes afgeplakt. Mijn laminaat werd perfect beschermd tegen vuil en beschadigingen.
​Vakkundige montage: Het verwijderen van de oude kozijnen gebeurde zeer professioneel. Tussendoor werd er constant opgeruimd, zodat de rommel beperkt bleef.
​Goede sfeer: Onder het genot van een gezellig muziekje werd er hard gewerkt. Natuurlijk was er ook even tijd voor een welverdiende lunchpauze (ook belangrijk!).
​Prachtige afwerking: De nieuwe kozijnen zijn vakkundig geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt.
​Alles ging zeer professioneel en de monteurs verstaan hun vak echt. Ik raad Belisol aan iedereen aan! De volgende ramen worden hier in ieder geval zeker weer besteld en geplaatst.

25. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de nieuwe kozijnen en de vlekkeloze plaatsing! We zijn blij dat u de stiptheid, vriendelijkheid, het oog voor detail, de vakkundige montage en de prettige sfeer waardeert. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons voor toekomstige ramen. Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakmensen werken er bij Belisol…

Vakmensen werken er bij Belisol Apeldoorn! Nieuwe kozijnen op slaapkamers van de kids en een nieuwe voordeur.
Vooral de afwerking van de kozijnen en vensterbanken is van hoog niveau.

Voor ons zeker een aanrader!

Wellicht tot ziens!

19. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat de nieuwe kozijnen en voordeur zo goed bevallen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de afwerking. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Goed vakwerk geleverd

Goed vakwerk geleverd. Goed personeel. Zeer tevreden!

18. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Fijn te horen dat u tevreden bent met ons vakwerk en personeel! Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Apeldoorn

Van aankoop tot aflevering

Van aankoop tot aflevering, perfect! In de showroom in Apeldoorn werd er alle tijd genomen om alle mogelijke opties aan ons te laten zien. De offerte was snel getekend. We hebben een aantal maanden moeten wachten, maar dat was het meer dan waard.

Het montage team was vakkundig, snel en hadden oog voor netjes en secuur werken. Het eindresultaat is verbluffend mooi! We kunnen niet wachten op het mooie weer om de tuindeuren lekker open te kunnen doen.

In de toekomst willen wij de kozijnen voor het huis veranderen en zeker weten dat we dan weer bij Belisol aankloppen. Aanrader!

22. Jänner 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het hele proces, van aankoop tot montage! We zijn blij dat onze showroommedewerkers u goed hebben kunnen adviseren en dat het montageteam vakbekwaam te werk is gegaan. Dank voor uw aanbeveling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met onze nieuwe kozijnen!

Erg blij met onze nieuwe kozijnen van Belisol. Vanaf de eerste afspraak in de showroom tot het plaatsen en al het tussenliggende contact is er voortdurend meegedacht en afgestemd. Daarnaast zijn we enorm blij met het resultaat.

6. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de nieuwe kozijnen en onze service! We zijn blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen en danken u hartelijk voor de mooie woorden. Mvg, Belisol Apeldoorn

Service

Hebben alle kozijnen aantal jaren geleden door Belisol laten vervangen.Maar nu werkte een slot niet meer optimaal.Heb gebeld en ze kwamen dezelfde dag en weer helemaal goed geholpen.Zeer tevreden over Belisol.

5. Februar 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Fijn te horen dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen met het slot. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor uw positieve feedback. Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De monteurs kwamen precies op tijd en…

De monteurs kwamen precies op tijd en gaven duidelijke uitleg over het werk dat ze gingen uitvoeren. Ze werkten snel en efficiënt, en alles werd netjes afgewerkt. Daarnaast waren ze erg beleefd en professioneel. Ik ben zeer tevreden over de service en kan hen zeker aanbevelen.

31. Jänner 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn te horen dat onze monteurs op tijd waren en hun werkzaamheden helder hebben uitgelegd. We zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid, efficiëntie en nette afwerking. Dank voor uw aanbeveling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Vakkundig en vriendelijk

De eerst afspraak was fysiek in Apeldoorn. Hier hebben wij een uitgebreide uitleg en offerte gekregen. Nadat we via de mail akkoord hebben gegeven, werd alles in orde gemaakt en moesten we nog even 1 keer langs komen om de puntjesop de welbekende "i" te zetten. We wisten dat er een wachttijd van een half jaar op zat. Dit is allemaal besproken. Afgelopen week zijn de kozijnen geplaatst en ondanks dat het sneeuwde is alles goed geplaatst. Deze mannen zijn echte bikkels die hun vak verstaan. Ze waren vriendelijk. We zijn ook na de plaatsing nog gebeld of alles naar wens is verlopen. We hadden nog wat kleine aandachtspunten. Daar werd ook meteen gehoor aan gegeven en een afspraak voor gemaakt.
Alles bij elkaar, krijgen zij van ons 5 sterren.

6. Jänner 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat u zo tevreden bent met het hele proces, van de uitleg en offerte tot de uiteindelijke plaatsing ondanks de sneeuw! We zijn blij te horen dat onze vakmensen hun werk goed hebben gedaan en vriendelijk waren. Dank voor de 5 sterren! Mvg, Belisol Apeldoorn

Super tevreden

In de meest koude en sneeuwrijke week van de afgelopen 5 jaar hebben de mannen mijn kozijnen vervangen. Top dat ze met dit weer gewoon komen en goed werk hebben geleverd. Het huis is uit de jaren 30, dus redelijk scheef. Maar het zit er echt mooi in. Heel blij mee.

6. Jänner 2026

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn te horen dat onze mannen, ondanks het slechte weer, uw kozijnen goed hebben kunnen vervangen. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat in uw jaren 30 huis! Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Apeldoorn

Complete renovatie

De kozijnen zijn van goede kwaliteit, gemonteerd door vakkundige, klantvriendelijke monteurs. Eindresultaat zijn we zeer tevreden mee. Laatste opleverpuntjes worden op een keurige manier opgepakt.

17. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat de kozijnen van goede kwaliteit zijn en de montage vakkundig is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met het eindresultaat en de service. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Apeldoorn

Snelle plaatsing door vakmensen

Snelle plaatsing door vakmensen! Blij met mijn nieuwe schuifpui van Belisol Apeldoorn.

15. Mai 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat de plaatsing zo vlot is verlopen en u tevreden bent met uw nieuwe schuifpui. Dank u wel voor uw feedback! Mvg, Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kozijnen en glas voldoen aan mijn…

Kozijnen en glas voldoen aan mijn verwachtingen. Vriendelijke personeel die netjes werken en geen troep achterlaten.

19. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Fijn dat de kozijnen en het glas aan uw verwachtingen voldoen! We zijn blij met uw complimenten over onze vriendelijke en nette werkwijze. Mvg, Belisol Apeldoorn

Uitstekende begeleiding!

We hebben van oriënteren met behulp van de verkoper tot aan besluitvorming bij het inmeten en adviezen tijdens het plaatsen bij al het personeel van Belisol deskundigheid ervaren. Deze mannen in hun verschillende rollen geven advies, denken mee en zetten de wens en het besluit van de klant centraal, dat is van begin tot eind bij iedere medewerker een consistente kwaliteit waar wij erg hebben kunnen leunen tijdens ons project. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen een verbluffende transformatie van het aanzicht maar ook een zeer functionele aanwinst voor ons huis. Ook de afwerking en nazorg hiervoor zijn we blij mee. We kunnen de hoogwaardige kwaliteit van product en dienst van Belisol dan ook erg waarderen!

2. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn te horen dat u de deskundigheid en klantgerichtheid van ons team zo waardeerde tijdens uw project. We zijn blij dat de transformatie van uw huis aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de afwerking en nazorg. Dank voor uw positieve feedback! Mvg Belisol Apeldoorn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geholpen door deskundig…

Prima geholpen door deskundig medewerker.

10. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Fijn dat onze medewerker u goed heeft geholpen. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Mvg, Belisol Apeldoorn

Belisol Apeldoorn prima bedrijf

Super geholpen in de showroom , de eerste indruk was dus prima , we wilden nog verder kijken maar uiteindelijk gelijk beslist , het gevoel
was goed dus waarom nog bij anderen kijken. . De oplevering was ook prima , de heren werkte netjes en alles is prima volgens plan afgehandeld

9. Dezember 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Wat fijn dat de showroomervaring zo positief was en dat alles volgens plan is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nette oplevering. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Apeldoorn

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr