Belladanmark Dk Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte varer for for 3 uger siden pengene blev trukket dagen efter jeg har ikke modtaget andet end dårlige mails på at de vil give 20% på min næste bestilling hos dem som undskyldning for den la... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte støvler, som udover at være naturister. Var plastic, svarede til beskrivelsen. Valgte at bede om at returnere, fik 3 muligheder, 20 procent i rabat, eller tilgodebevis på 60% eller at sende ret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige Kinavarer. Elektronik holder ikke hvad det lover. Fx en 10 TB Hdd er kun boks med en 32 GB Usb stick indeni med noget snyde software. Køb ikke noget derinde, heller ikke tøj eller sko. Udnytte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindelfirma - hold Jer væk. Købte en 2TB SSD ekstern harddisk. Da jeg endelig modtog disken fra Kina, og havde flyttet filerne over på disken, viste det sig at være en fake disk. Der ligger smart sny... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Even 1 Star Is Too Much

I completely agree with the other negative reviews. My experience with Belladanmark DK was extremely bad. The product quality was poor and absolutely not worth the price.
Trying to return the item was a nightmare. The return process is unclear, and the return form is not even available on their website. When I finally got information about returning the product, I discovered that although their website lists a return address in London, the actual return address is in Albania — and you have to pay for the return yourself.
Customer support is unhelpful, and getting a refund feels almost impossible. Overall, this shopping experience felt misleading and very frustrating. I strongly advise others to think twice before ordering from this site.

3. Dezember 2025

Mega dårlig firma.

Magen til dårlig service de yder. De meddeler at de ikke bytter varen og det står ikke på deres hjemmeside.
Jeg bestilte en skjorte (herre) og den blev bestilt i to størrelser højere end han normalt bruger
Da ordren bekræftes, finder jeg ud af, at varen kommer fra Kina. Det står ikke på deres hjemmeside.
Hold jer langt væk fra at bestille noget hos Bella Danmark.

26. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt en trøje

Jeg har bestilt en trøje, som kommer i forkert størrelse. Jeg ønsker at returnere produktet, da de har laaaang leveringstid, så en ny kan ikke nå at komme inden jul (julegave)
De skriver at de har lavet en erstatningsordre - jeg skriver til dem flere gange at det ønsker jeg ikke. Jeg vil returnere produktet og have mine penge tilbage. De bliver ved med at svare at de sender mig en erstatning.
Kan ikke anbefale denne hjemmeside, de vil ihvertfald ikke have at man returnere deres produkter, selvom de har sendt den forkerte vare. Så uprofessionelt.

17. Dezember 2025

Billigt l o r t!

Billigt l o r t!
Jeg troede ikke mine egne øjne da jeg åbnede min pakke - med en sweatshirt inde i. Mage til slasket tynd kvalitet fra et eller andet skod-Kina-firma!
Indpakningen! Et kapitel for sig. Jeg troede, det var noget fra DBA pakket ind af et barn. En sort affaldspose-agtig indpakning med bredt klisterbånd kørt rundt om utallige gang, så det lignede en kugle. Og ingen returinfo og firmaet ligger i England og har aldrig set en dansker. Kæmpeskuffelse - og det var julegaven til mit barnebarn? Svindel foretagende

9. Dezember 2025

Kvaliteten er SÅ dårlig

Jeg har bestilt en super lækker sweaters til min far i julegave - eller det troede jeg at jeg havde.
Har netop modtaget den efter forsinkelser, og det jeg modtager er en TEMU sweaters. Nylon og med tryk af “sweaters stof”

Virkelig skuffende og virkelig dårlig kvalitet.

Vil ALDRIG anbefale nogle at handle der.
Få nogle bedre produkter, det her er ikke en sweaters men mere en nylon trøje.

11. Dezember 2025

Fup og svindel

Jeg modtog intet og kunne ikke få penge tilbage. De skrev at de ikke havde de støvler jeg havde bestilt. Lovede at sende gavekort 2 gange. Skrev til deres kundeservice, det blev slettet

8. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre er det fup og fidus og skum og…

Desværre er det fup og fidus / skum og plastic produkter /de støvler jeg modtog var kke engang værd at videregive til andre.Hvis du forsøger at returnerer modtager du 40 procent af beløbet skriver de/og retur omkostningerne til Holland skal du selv betale. Der er desværre mange firmaer som disse der ikke er troværdige..vil ikke engang give 1 stjerne men måtte for at få adgang til dette skriv.

12. November 2025

Does not repair under Warranty

I had purchased a headset that broke after 2 months. I emailed them twice for a warranty repair but they just rejected without any questions. By the way I have now found the exact same headset on Temu and a lot cheaper

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der står på deres hjemmeside at…

Der står på deres hjemmeside at returnering er let, det er løgn da firmaet ligger i England og hvis man skal have byttet varen skal man selv betale for forsendelsen. Det er meget misvisende at kalde sig for Bella Danmark. Når man har firma i England

19. November 2025

HOLD JER LANGT VÆK FUSK

HOLD JER LANGT VÆK FUSK
Under alt kritik bestiller 11/10 der står senest levering 17/10 d.d 24/10 er vare stadig ikke modtaget . Betaler for skulle havde hjemme levering men får nu af vide de leveres til pakkeshop fandmer ikke iorden hold jer langt væk fea dette fusker firma mand sælger cowbystøvler også folder mand dem på skaftet så der kommer mærker fandmer ikke iorden sidste gang jeg handler der

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter stadig på min pakke med 2…

Jeg venter stadig på min pakke med 2 par outdoor bukser, lige modtaget en mail at der er problemer med logistikpartner, jeg har ventet over 4 uger på min pakke. tror at det er et snydefirma der ikke holder hvad de lover.
ser nok ikke penge eller bukser, jo måske et par shorts. sørgeligt de vil drive firma på denne måde.

14. Oktober 2025

Køb aldrig der

Køb aldrig der, hvis man kunne give minus , havde de fået det😡har ventet i flere måneder og så skriver de i dag , som er den dag de ville levere, at pakken er afleveret…… har aldrig modtaget pakken, og pengene trak de med det samme. Har skrevet til dem, men har bare modtaget et ubrugeligt svar, må desværre nok se pengene som tabt, køb aldrig der😡

10. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr