Bellamiaboutique Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

we hadden een voetballampje besteld voor onze kleinzoon maar helaas kwam het naamplaatje aan met een barst erin Gemeld en drie dagen later keurig een nieuwe ontvangen!' super service!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dieren nachtlampje besteld voor de geboorte van ons 1ste kleinkind. Daar de geboorte veel later was dan oorspronkelijk voorzien, hebben we dit nu pas kunnen overhandigen. Onze schoondochter en zoo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een nachtlampje besteld voor het petekind van mijn man. Bij levering bleek er een slecht contact te zijn in het hout waar het moest in geplaatst worden, het lampje werkte niet altijd. Hierv... Mehr ansehen

1. Schmuckgraveur

Vom Unternehmen geschrieben

Bella Mia produceert sinds 2020 succesvol gepersonaliseerde sieraden en sleutelhangers en is sinds kort gevestigd in ons prachtige nieuwe pand op de Stationsweg van Ede. Onze focus ligt op het maken van unieke cadeaus die prachtig verpakt worden in sieradendoosjes. Het ideale persoonlijke cadeautje voor Opa, Oma, Mama, Papa, etcetera. Wie ga jij verrassen? Wij onderscheiden ons door kwaliteit en supersnelle levering. Onze sieraden gaan een levenlang mee dankzij investeringen in de juiste machines.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitstekende klantenservice

Ik plaatste een bestelling van 2 sleutelhangers. Door mijn eigen fout dreigde ik een korting te ontlopen en twee maal verzendkosten te moeten betalen. Ik nam contact op met de klantendienst en krijg zeer snel antwoord. Mijn fout werd rechtgezet en ik kreeg een deel van wat ik betaalde meteen terugbetaald. De sleutelhangers werden heel snel geleverd en zien er prima uit. Ik kan Bella Mia Boutique echt aanraden, hier is de klant geen nummer en werd ik echt persoonlijk geholpen, ook al had ik zelf een fout gemaakt.

19. Mai 2025

Antwort von Bellamiaboutique

Fantastisch te lezen. Hier doen we het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blij met oplossing

Bij Bella Mia twee 'awards' gekocht. Bij één was van het puntje van de ster een stukje afgebroken. 's Avonds hierover gemaild. 's Ochtends had ik al een reactie dat ze een nieuwe op zouden sturen. Erg blij met de oplossing!

17. Mai 2025

Antwort von Bellamiaboutique

Helaas zijn ze bij de post nog wel eens onvoorzichtig, maar wij lossen het altijd op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lampje met tekst besteld.

Lampje met tekst besteld.
Was snel geleverd, helaas zat er een streep door het plexiglas. Ik heb ze daarover gemaild en kreeg snel een nieuwe opgestuurd.
Helaas was deze gebroken omdat het alleen in bubbeltjes envelop zat,
Opnieuw gemaild en geadviseerd om het dit keer in een doosje te doen.
Drie maal is scheepsrecht, gelukkig optijd binnen voor moederdag, ondanks de pech een goede service.

11. Mai 2025

Antwort von Bellamiaboutique

Fijn dat we het op hebben kunnen lossen

Anouk -> Bella Mia 👍🏻

Hoi Anouk,

Heel erg bedankt voor jullie snelle reactie, en dan nog eens op een zondag – dat waardeer ik enorm! Wat een geweldige service. Dit bedrijf is echt zeker een aanrader z’n topservice!

Ik ga zeker weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Groetjes, Ali

Antwort von Bellamiaboutique

We doen wat we kunnen en snelle services staat bij ons hoog in het vaandel. Dank voor de review

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had een moederdag kado besteld

Ik had een moederdag kado besteld. 7 dagen voor moederdag, komt de pakketje net binnen. Nu moest ik dubbel kado doen. Ik wil me geld terug. Dit is geen zaken doen. 35 euro betaald. Levertijd 3 dagen zijn meer dann11 dagen veder

13. Mai 2025

Antwort von Bellamiaboutique

Heb je contact opgenomen met de klanten service? Helaas is soms de post vertraagd. Zodra wij het versturen is het helaas uit onze handen. Alsnog lossen we dit graag passend voor je op hoor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel nu voor de tweede keer en de…

Ik bestel nu voor de tweede keer en de spullen zijn prachtig. Mijn tweede bestelling is helaas stuk aangekomen, de schuld van DHL. Bella Mia een mailtje gestuurd en dezelfde dag al antwoord; het wordt goed opgelost. Ik ben heel erg tevreden.

Antwort von Bellamiaboutique

Het kan gebeuren dat er iets mis gaat met de verzending ja. Gelukkig hebben we het goed voor je opgelost!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent een nacht lampje besteld voor…

Recent een nacht lampje besteld voor moederdag.
Tijdens transport stukje afgebroken, gemaild en gelijk reactie terug dat ze een nieuwe opsturen.
Top service!

Daar zijn we voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een beschadigde bestelling gehad…

Had een beschadigde bestelling gehad gemailt en nieuwe aan gekregen top service

Antwort von Bellamiaboutique

En zo hoort het vinden wij! Er gaat wel eens wat mis bij de post die onvoorzichtiger kan zijn, maar dat mag nooit het probleem van de klant zijn vinden wij.

Op 5 mei 2025 besteld voor moederdag

Op 5 mei 2025 besteld voor moederdag, op 7 mei nog niks gehoord over de bestelling, maar was natuurlijk feestdag. Ik kreeg netjes een uur later een berichtje dat het verstuurd was, anouk super hiervoor. Vandaag is de bestelling netjes binnengekomen in een mooie doos. Moederdag klaar, Dank voor de service en berichten

Superfijn te lezen dit

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dinsdag 6 mei besteld met de voorrang…

Dinsdag 6 mei besteld met de voorrang bestelmethode tot nu geen track&trace beetje vaag allemaal

Antwort von Bellamiaboutique

Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij zijn namelijk zeker dat alles er op tijd uit is gegaan om op tijd te zijn voor moederdag.

Heel vervelend te horen dit, maar we komen hoe dan ook met een oplossing.

Geregeld

Het duurde wat langer daar konden jullie niks aan doen me paketje word morgen bezorgd

Heel leuk te horen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijdag besteld geschatte levertijd…

Vrijdag besteld geschatte levertijd was 2 dagen nog niks gehoord of gezien hoop dat het nog binnenkomt anders erg slechte zaak dit Moederdag is al om de hoek.

Er is snel gereageerd door dit bedrijf en het is al opgelost word morgen geleverd top service

Antwort von Bellamiaboutique

Er zaten helaas een aantal vrije dagen tussen waaronder 5 mei, maar jouw bestelling is al sinds gister onderweg hoor. Heb je jouw track and trace link al bekeken?

Je gaat je bestelling hoe dan ook op tijd krijgen. We hopen dat je dan je review wilt herzien/verwijderen. Reviews zijn voor ons erg belangrijk namelijk.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr