Met Niels Post een heel prettig persoonlijke ervaring ondervonden, waarin hij mij alle duidelijkheid heeft gegeven met het nieuwe contract ik met Eneco ben aangegaan. Een fijn en gezellig gesprek en h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een energieabonnementbij Eneco afgesloten, begeleid door Shaiem. Hij was vriendelijk, duidelijk en nam rustig de tijd voor mijn vragen. De eerste keren dat hij belde had ik geen tijd; hij dro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik vond het persoonlijk heel vervelend dat jullie niet duidelijk maken met welke bedrijf ik contact heb. De ene keer doen jullie je voor als iemand van "beterabonnement" en de keer erna zijn jullie in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Beterabonnement is het persoonlijke serviceplatform voor telecom en energie. Wij helpen consumenten, zzp’ers en mkb’ers met eerlijk en deskundig advies, zodat zij zorgeloos kunnen overstappen en goed blijven zitten.
Waar veel prijsvergelijkers draaien om snelle deals en anonieme keuzes, kiezen wij bewust voor persoonlijk contact. Geen algoritmes, maar echte adviseurs die met je meedenken. We kijken naar jouw situatie, wensen en toekomstplannen en adviseren op basis van wat echt bij je past.
We werken samen met betrouwbare A-merken zoals KPN en Eneco. Je krijgt de kwaliteit en service van de aanbieder zelf, met de extra begeleiding en betrokkenheid van een vaste adviseur.
Onze service stopt niet na de overstap. Wij bouwen aan langdurige relaties en doen jaarlijks een check om te zorgen dat je abonnement nog steeds aansluit bij je situatie. Zo blijf je niet alleen voordelig, maar vooral passend verzekerd van de juiste keuze.
1. Gegevens invullen
In een paar minuten vertel je ons wat je nu hebt en wat je zoekt.
2. Persoonlijk advies
Een adviseur neemt contact met je op en geeft een eerlijk voorstel dat past bij jouw situatie.
3. Overstap + check
Wij regelen de overstap van A tot Z en controleren jaarlijks of je nog steeds goed zit.
Geen gedoe. Wij doen het werk, jij profiteert van duidelijkheid, gemak en blijvend voordeel.
Vom Unternehmen geschrieben
Persoonlijk advies. Zonder verplichtingen.
Touwslager 5, 3861 SP, Nijkerk, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Netjes te woord gestaan en afspraken zijn nagekomen, er was ook duidelijkheid.

Antwort von Beterabonnement
The team from Better abonament is incredibly helpful, even when the KPN themselves are not able to help with my questions. They explain things clearly and follow through on their offers. They think creatively to solve issues and answer questions.

Antwort von Beterabonnement
Ik dacht dat ik te maken had direct met Essent en het was dus een tussen partij. Dat is toch een beetje gek want het werd helemaal niet direct gecommuniceerd. En vroeg nog of het op commissie basis was…. Dus dat kan niet anders. Hoe verdienen ze anders geld? Rare manier van zaken doen

Antwort von Beterabonnement
De overstap ging veel vroeger in dan afgesproken. Hierdoor heb ik met veel kosten te maken. Vervolgens belt beterabonnement niet terug. Sales en After sales is dus niet goed. Oppassen met deze leverancier.
KPN pakt het contact niet over als je via deze leverancier zaken doet. Niet doen dus.

Antwort von Beterabonnement
Super goed uitgelegd door Shaiem prettig gesprek hoop dat we verdere jaren goed samen werken

Antwort von Beterabonnement
Vriendelijk nemen de tijd en voor alleen energie was het goed

Antwort von Beterabonnement
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.