Via social media bij jullie terecht gekomen en we hadden al eigenlijk niet veel nodig om een keertje te willen bestellen, maar door het mooie eerste keer bestellen aanbod meteen gedaan. Door omstandig... Mehr ansehen
Fijne, smakelijke producten, biologisch van boeren uit de buurt. Makkelijk online te bestellen en keurig thuis geleverd.
Kwalitatief goede producten, goede, zuivere zuivel, kaas en bezorgd op de afgesproken tijd. ga hier zeker meer gebruik van maken, zo heb ik beteren producten dan uit een supermarkt.
Fijne website met heerlijke verse, lokale producten. Je proeft direct het verschil en dan wil je ook niets anders meer! Levering is gratis vanaf 20 euro. Jouw bestelling wordt aan de deur geleverd doo... Mehr ansehen
Beter Boeren zet zich al ruim een jaar in voor het overbruggen van de kloof tussen consumenten en lokale boeren. Onze missie is geworteld in onze toewijding om u de meest verse producten van de hoogste kwaliteit rechtstreeks van het veld naar uw tafel te brengen. Lokale boeren en consumenten verbinden Beter Boeren zet zich al meer dan een jaar in voor het overbruggen van de kloof tussen consumenten en lokale boeren. Onze missie is geworteld in onze toewijding om u de meest verse producten van de hoogste kwaliteit rechtstreeks van het veld naar uw tafel te brengen. Bij Beter Boeren geloven wij in: Verbinden : het bouwen van een directe link tussen consumenten en lokale boeren. Versheid : ervoor zorgen dat producten vers van de boerderij worden geleverd. Duurzaamheid : het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken voor een groenere wereld. Lokale economie : het stimuleren van lokale activiteit en het ondersteunen van onze gemeenschap. Transparantie : het handhaven van eerlijke en transparante productieprocessen. Kwaliteit : Het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde producten van topkwaliteit. Respect : waardering voor de natuur, dieren en mensen. Samen voor een betere toekomst : streven naar beter voedsel, beter leven en betere landbouw.
Niederlande
- beterboeren.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect om te bestellen
Perfect om te bestellen
Perfecte levering
Zeer klantvriendelijk!

Antwort von Beterboeren
Goede en smakelijke verse producten
Goede en smakelijke producten, zowel het vlees als de zuivelproducten als de verse groenten. Altijd netjes en op tijd thuisbezorgd.

Aanrader!
Geweldige service! Altijd vriendelijk, behulpzaam en snel met antwoorden. Producten van topkwaliteit en het Boerentientjes loyaliteitsprogramma is een leuke extra! 👌 Aanrader!