De geleverde hometrainer heeft schade aan het stuur. Meerdere berichten via email met foto's, 2x schadermulier online ingevuld met foto. 3x gebeld maar er is geen personeel krijg ik te horen via een... Mehr ansehen
Toestel werd heel snel geleverd. Een beschermmat die bijbesteld was ontbrak. Na contact via email direct bericht gekregen dat deze kosteloos werd naverzonden. 2 dagen later werd deze ook geleverd. Tev... Mehr ansehen
Halterschijf besteld, mail gekregen met factuur maar zonder track&trace alhoewel vermeldt dat factuur altijd samen met verzendingsinfo verzonden wordt. Klantendienst zegt dat ie wel opgestuurd is. Pur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
BeterSport is meer dan 12,5 jaar dé specialist in fitness apparaten en toestellen voor thuis. We leveren onze fitnessapparaten uit voorraad en bezorgen de volgende dag!
Niederlande
- betersport.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Niets staat thuis fietsen meer in de weg
In volgorde, duidelijke informatie vooraf, gemakkelijk bestellen, snelle en correcte levering en - zeker met z'n tweeën - goed in elkaar te zetten. De gebruiksaanwijzing vraagt wat aandacht om de juiste programma keuze te maken maar vervolgens....fietsen maar.
goeie hometrainer perfecte prijs…
goeie hometrainer perfecte prijs kwaliteit
Snelle levering…
Snelle levering…
Wel beschadigde doos!!!!!!!!!!
Vlot en vriendelijk
Heel vlotte en vriendelijke klantenservice
Toestel werd heel snel geleverd
Toestel werd heel snel geleverd. Een beschermmat die bijbesteld was ontbrak. Na contact via email direct bericht gekregen dat deze kosteloos werd naverzonden. 2 dagen later werd deze ook geleverd. Tevreden!
Awesome product
Awesome product, exellenr communication.
Alles was goed enkel heb een gaatje…
Alles was goed enkel heb een gaatje moeten boren om de zadel vaster te zetten,want hij zakt naar beneden weeg 90 kg, anders alles is perfect,ook het screen
De geleverde hometrainer heeft schade…
De geleverde hometrainer heeft schade aan het stuur. Meerdere berichten via email met foto's, 2x schadermulier online ingevuld met foto. 3x gebeld maar er is geen personeel krijg ik te horen via een bandje.
Opgelost na telefonisch kontakt, er wordt een nieuw stuur opgestuurd. Waarschijnlijk heel druk in de maand januari, met al die goede voornemens. Bedankt betersport. 👍
Nep klantenservice
Donderdag 15-1 werd mijn nieuwe home trainer bezorgd, de Fit Bike Ride5 iPlus via de Albert Heijn aanbieding. Geleverd door Betersport.
Vrijdag in elkaar gezet. Lukt met geen mogelijkheid om apps met de bluetooth te koppelen, hoewel ik hem zie in de bluetooth van mijn telefoon. Maar die mag je niet gebruiken.
Ik ben nu vanaf maandag 19-1 aan het bellen. Ik krijg een opgenomen bericht dat het ' erg druk' is, en vervolgens wordt de verbinding verbroken, gewoon de hele dag. Vanochtend meteen om 09:00 ook meteen weer het bandje. Op 19-1 een mailtje gestuurd. Na het antwoord van een autoresponder met de standaard suggesties een antwoord gestuurd dat ik dat allemaal al had geprobeerd. Nu totale radiostilte. Geen klantenservice dus. Ze voldoen aan de wettelijke vereisten dat er een telefoonnummer en een email adres moet worden vermeld op de website, maar in werkelijkheid is er gewoon nooit iemand thuis. Waardeloos bedrijf. En ik zit nu met een waardeloos product.
Snelle levering!
Snelle levering en de roeimachine is omschreven zoals op de website!
Snelle service
Prima fiets
Prima fiets. Levering, montage alles verliep zoals het hoort.
Service toujours parfait
Entreprise sérieuse, livraison rapide, communication au top, tout est parfait merci
Correcte levering binnen de…
Correcte levering binnen de vooropgestelde tijd. Hometrainer grotendeels geassembleerd, duidelijke instructies voor verdere montage.
Snelle levering, en loopband gaat heel goed , prijs /kwaliteit prima
Snelle levering zonder schade aan de…
Snelle levering zonder schade aan de verpakking. Toestel werkt goed en was makkelijk te monteren.
Hallo bestelling doet aan verwachting
Hallo bestelling doet aan verwachting, alleen levering kon beter niet echt overzichtelijk, stonden uit het niets aan de poort, natuurlijk niet thuis! Dag erna werd telkens uitgesteld tot 2u later, op de valreep waren we nog thuis, anders weer gedoe! Zeer vriendelijke transporteur!! Eind goed alles goed !!🙂 Wij zijn tevreden 😊
Loopband van 1200 euro gekocht
Loopband van 1200 euro gekocht. Levering was vrij snel maar na het inspecteren van de loopband zat hij vol krassen, deuken, niet goed in elkaar waaronder onderdelen die ipv mooi in elkaar horen te zitten gwn over elkaar heen schuiven. Daarnaast is het voor ons onmogelijk om hem goed in elkaar te steken aangezien we het geheel open moeten maken en we dan al zeker onze garantie kwijt zijn.
Contact opgenomen met de klantendienst, na lang wachten As hun oplossing om 30 euro terug te betalen aangezien het geen functionele schade is en de loopband wel degelijk werkt.
Koop je loopband of toestel beter ergens anders waar je een degelijke service krijgt in plaats van deze oplichters.
Ik heb een Fit Ride 2 besteld waarvan…
Ik heb een Fit Ride 2 besteld waarvan het schroefdraad in de rechter crank beschadigd bleek. Betersport dit gemeld en foto's gestuurd. Na 3 dagen nog geen reactie ontvangen en artikel aangemeld voor retour. Geen enkele verdere reactie ontvangen anders dan de bevestiging dat het wordt opgehaald. Slechte service.
Betere communicatie over bezorging nodig
Bestelproces verliep vlot, maar daarna bleef het stil. Dus niet zoals op de site dinsdag besteld en donderdag bezorgd. Het bleef stil, dus maar gemaild en toen vrijdagmiddag ineens bericht van de transporteur en is de hometrainer maandag netjes bezorgd
Mail werd pas beantwoord nadat ik de hometrainer al ontvangen had, dus voortaan betere communicatie over bezorgtijden. Hometrainer opbouwen was na wat gepuzzel goed te doen en tot nu toe heel tevreden. Fietst prima.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.