Better Treatment - Fysioterapi & Smerterklinik Bewertungen

4,6

Jeg har afsluttet min behandling i Rødovre hos Mehmet. God oplevelse. Allerede efter første gang kunne jeg mærke forskel. Jeg er nu smertefri, og det er jeg meget glad for. Tak for god behandling

Efter at have døjet med ryggen i et stykke tid, fik de dygtige massører og kiropraktorer løst problemet. Better Treatment er et rart sted at komme, det er nemt at booke elektronisk og kiropraktoren ka... Mehr ansehen

Tak til Marc det meget dygtigt har løst mysteriet omkring min datters hovedpine som har stået på i snart 2 år. Vi har prøvet andre behandlere men ingen har som Marc gået i dybden med spørgsmål og anal... Mehr ansehen

Jeg har været inde hos Hanne som akut tog sig af mit hold i nakken. Jeg fik en tid samme dag og kunne endda tage min 6 måneder gamle søn med indtil behandlingen, da jeg havde akutte smerter. Hanne var... Mehr ansehen

1. Krankengymnast

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fysioterapi & Smerteklinik lokaliseret i Rødovre. Better Treatment er en fysioterapeutisk klinik med speciale indenfor smerter.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god behandling ved kiropraktor

Super god behandling ved kiropraktor Aske Holm-Jensen. Professionel kiropraktor, der tager udgangspunkt i dig selv og også giver en forklaring på hvad dine gener kan stamme fra og hvordan du kan undgå det fremover.

8. Jänner 2022
Better Treatment - Fysioterapi & Smerterklinik-Logo

Antwort von Better Treatment - Fysioterapi & Smerterklinik

Hej Nicolas.
Tusinde tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på! Jeg bringer det videre til Aske med det samme! :)

Venligst Better Treatment.

Kompetent og imødekommende kiropraktor

Jeg har netop afsluttet et forløb hos kiropraktor Aske Holm Jensen.

Efter et forkert løft, fik jeg ondt i ryggen/skulderen og brystet. Heldigvis fik jeg hurtigt en tid hos Aske. Jeg følte han tog mit problem seriøst, og gav sig tid til at undersøge omfanget af det. Han er god til at forklare og vejlede, så man ikke er i tvivl om hvad der er galt og hvilke vej man skal gå, samt hjalp mig, så jeg både kunne løbetræne og styrketræne i mens skade stod på.

Alt i alt en super god behandling, som jeg kan kun anbefale andre.

11. Dezember 2020

Effektiv og velinformerede behandling!

Jeg kan kun anbefale Marc og hans måde at behandle på. Han er god til at forklare, hvad der sker med kroppen og hvorfor behandlingen virker. Blandt andet hvordan ens muskler skal “tænde” og “slukke”. Det gjorde, at jeg følte mig tryg og velinformeret.
Han har fået hovedpiner til at forsvinde, det er virkelig rart. Mine problemer er blevet løst på 2 konsultationer - det har været en rigtig god oplevelse.
En stor tak til Marc!
Vil helt sikkert komme igen, hvis der skulle opstå nye problemer.

6. März 2019