Bgreat Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld. De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop o... Mehr ansehen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestellingen

Ik had problemen met het ontvangen van de boeken “de koolhydraat arme ovenschotels”en de “bonussen”. Ik had er ook nog 2 andere boeken bijbesteld. Een mailtje gestuurd en binnen de kortste tijd was het probleem opgelost!

13. Mai 2026

First reaction 13/05/2026

Beste Betty,

Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo’n mooie review voor ons te schrijven! Wij zijn blij te horen dat we je snel konden helpen met de toegang tot je e-books en bonussen.

Bij BGreat vinden we het ontzettend belangrijk dat onze klanten goed en snel geholpen worden. Mocht er ooit iets niet helemaal duidelijk zijn of niet goed werken, dan staan we altijd klaar via onze e-mail support@bgreat.nl. We doen ons best om iedereen binnen 24 uur verder te helpen.

Wij wensen je heel veel plezier met onze digitale e-books en alvast smakelijk genieten van de koolhydraatarme ovenschotels!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteravond het boek 101…

Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld.
De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper en zout en bij de andere niet.
Maar op zich ziet het er goed uit.
Na wat problemen met het ontvangen van de boeken is het gelukkig netjes opgelost.

23. April 2026

Second reaction 24/04/2026

Beste Wilma,

Bedankt voor je review op Trustpilot. Fijn om te horen dat het probleem met de levering van de digitale e-books netjes is opgelost. Goed om te lezen dat de ovenschotels je aanspreken! Dank je ook voor je feedback over de mogelijke overlap in recepten en de verschillen in kruidengebruik. Dit zullen we meenemen in onze toekomstige edities. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen tijdens het koken, laat het gerust weten.

Veel kookplezier!

First reaction 24/04/2026

Beste Wilma,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u de bonusmaterialen niet heeft ontvangen Deze worden normaal direct na betaling automatisch verstuurd. In uw geval is dit helaas niet goed gegaan, onze excuses daarvoor. Dit is inmiddels opgelost en u heeft alsnog toegang gekregen.

We begrijpen dat het vervelend is dat u hier zelf achteraan moest gaan. Uw bericht kwam ’s avonds rond 21:00 binnen, we streven ernaar binnen 24 uur te reageren maar zijn niet altijd direct bereikbaar buiten kantooruren. We hopen op uw begrip hiervoor.

Dank ook voor uw opmerking over de recepten. Sommige gerechten zijn variaties we nemen uw feedback mee om dit duidelijker te maken. Om het goed te maken hebben we u extra toegang gegeven tot aanvullende receptenbundels.

Wij horen graag via Trustpilot of u hiermee goed geholpen bent. Laat het gerust weten als we u nog ergens mee kunnen helpen.

Ik ben er ook ingetrapt

Ik ben er ook ingetrapt! 2 boeken besteld... ik dacht dat ik dan ook 2 mooie boeken ging krijgen zoals op de foto's van de advertentie. Nee dus. Mijn boeken kwamen niet. Uiteindelijk een link gevonden om de 'boeken' te downloaden. Online recepten dus, dat is niet wat ik wilde. Heb de recepten bekeken. 101 recepten waar er een paar dubbel instaan, dus geen 101 recepten! Deze zijn zogezegd koolhydraatarm, maar er wordt in de recepten bloem gebruikt, ook melk, suiker, paneermeel en cakebloem. Dus ze zijn niet allemaal koolhydraatarm. VB Witlof in kaassaus, hier wordt melk en bloem gebruikt, niet bepaald koolhydraatarm! Niet kopen dus, gewoon recepten zoeken op internet! En ook, nu krijg ik elke dag mails van hen om pilletjes te kopen, zogezegd een fatburner...
En een reactie op uw antwoord : jullie hebben mij nooit via e-mail 'benaderd', nooit een e-mail gekregen. Jawel e-mails genoeg om pilletjes te kopen die zogezegd al uw vet doen wegbranden, dus dat moet ik kopen. Ik zou graag hebben dat jullie stoppen met de e-mails om vanalles te kopen! Heb mij al een paar keer uitgeschreven maar die advertentie e-mails blijven dagelijks komen!

17. April 2026

Third reaction 26/04/2026

Dag Astrid,

Fijn dat u reageert! Wij hebben helaas geen e-mail van u ontvangen. Daarom hebben wij meerdere pogingen gedaan om contact met u op te nemen via het e-mailadres astri**@pandora.be aangezien dit de enige Astrid uit België is die wij in ons systeem konden terugvinden en er via Trustpilot geen achternaam is achtergelaten.

Wij willen u graag verder helpen en dit netjes oplossen. Zou u ons daarom een e-mail willen sturen via support@bgreat.nl met het juiste e-mailadres? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u wordt afgemeld voor onze e-mails en samen met u naar een passende oplossing kijken. We zien uw reactie graag tegemoet!

Second reaction 24/04/2026

Beste Astrid,

Nadat wij u zowel per e-mail als via Trustpilot hebben benaderd met een oplossing, hebben wij helaas niets meer van u vernomen. Wij vernemen graag via Trustpilot of u het aankoopbedrag inmiddels heeft ontvangen en of er nog iets anders is waarmee wij u kunnen helpen.

Wij horen het graag van u.

First reaction 19/04/2026

Beste Astrid,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We begrijpen dat u op basis van de advertentie een fysiek boek verwachtte. In de productbeschrijving vermelden we dat het om een digitale editie gaat. We begrijpen dat dit soms over het hoofd kan worden gezien en nemen uw ervaring hierin mee.

Wat betreft de recepten: wij werken met koolhydraatbeperkte recepten. Dit betekent dat sommige ingrediënten zoals bloem of melk soms worden gebruikt, maar in aangepaste hoeveelheden zodat het totale gerecht binnen de koolhydraatarme richtlijnen blijft. De voedingswaarden worden per recept vermeld, zodat dit inzichtelijk is.

Naar aanleiding van uw review heeft onze klantenservice per e-mail contact met u opgenomen. Omdat we geen reactie hebben ontvangen, hebben wij inmiddels het volledige aankoopbedrag aan u teruggestort, zodat u eventueel een fysiek boek kunt aanschaffen dat beter bij uw wensen past. We hopen dat we het zo naar tevredenheid voor u hebben opgelost. Mocht u nog vragen hebben of als we u ergens anders mee kunnen helpen, dan kunt u ons altijd bereiken via support@bgreat.nl

Mocht u uw ervaring willen herzien naar aanleiding van de geboden oplossing, dan zouden wij dat zeer waarderen.

Fan van 101 koolhydraatarme ovenschotels

Heerlijke en makkelijke recepten, de link die ik sinds vorig jaar gebruik, werkte niet meer maar dat is snel opgelost door het team van BGreat. Nu kan ik weer gebruik maken van de vele recepten. Ik ben vooral fan van het kookboek 101 ovenschotels.

10. April 2026

First reaction 11/4/2026

Beste Mattie,
Wat mooi om te horen dat u zo geniet van onze digitale 101 ovenschotels!

Fijn dat het probleem met de link snel is opgelost. Door updates aan onze recepten kan het soms voorkomen dat een linkje tijdelijk niet werkt. Uiteraard staan we altijd voor onze klanten klaar en zorgen we ervoor dat u snel weer toegang heeft tot al onze gezonde gerechten.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor u klaar via support@bgreat.nl Wij wensen u veel kookplezier en geniet van alle lekkere, makkelijke ovenschotels!

Super slecht

17 Februari, 2 receptenboeken( geen digitaal)besteld. Heb wel 2 bevestings emails gekregen, waarin staat dat ik nog een email zou krijgen waarin de track en trace zou staan. Heb inmiddels nog een mail gestuurd, hoe dat kan dat ik niets meer ontvangen heb. Helaas geen reactie. Vind het super slecht. Oplichters!!!!

29. März 2026

Third reaction 5/04/2026

Dag Monique,

We hebben helaas nog geen reactie van u ontvangen, ondanks dat we u inmiddels meerdere keren hebben geprobeerd te bereiken. De recepten en een extraatje zijn verzonden naar het e-mailadres monique**************@gmail.com.

Wij hebben hiermee gedaan wat binnen onze mogelijkheden ligt om u verder te helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via support@bgreat.nl.

Second reaction 1/04/2026

Beste Monique,

Naar aanleiding van uw review hebben wij eerder gereageerd, maar helaas niets meer van u vernomen.

Daarom zijn wij zelf op zoek gegaan en hebben wij uw bestelling en e-mailadres teruggevonden. Onze klantenservice heeft u inmiddels een e-mail gestuurd naar monique**************@gmail.com met opnieuw toegang tot uw digitale receptenboeken.

Kunt u via Trustpilot laten weten of u alles goed heeft ontvangen? Mocht er nog iets ontbreken, dan helpen wij u uiteraard graag.

Wanneer alles is opgelost, zouden wij het waarderen als u uw review en beoordeling wilt aanpassen.

First reaction 29/03/2026

Beste Monique,

Wat vervelend om te horen dat u niets heeft ontvangen! Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Na aankoop worden de digitale kookboeken automatisch per e-mail verzonden vanaf no-reply@plugandpay.nl. Het is mogelijk dat de e-mail met de downloadlink in uw spam of ongewenste inbox terecht is gekomen. Zou u dit voor de zekerheid nog even willen controleren?

Het kan zijn dat u per ongeluk op heeft gereageerd op mailadres reply@plugandpay.nl Dit is een no-reply adres waarop u niet kunt antwoorden. Wij hebben in ieder geval geen bericht van u ontvangen op support@bgreat.nl

Goed om te weten: alleen bij fysieke producten (zoals het groene thee-extract) ontvangt u een track & trace. Onze receptenbundels zijn volledig 'digitale' producten (zoals ook aangegeven bij het aanbod) en worden per e-mail geleverd.

We helpen u graag verder. Wilt u contact met ons opnemen via support@bgreat.nl
met als onderwerp “Trustpilot”? Dan zorgen wij ervoor dat u de digitale bundels zo snel mogelijk alsnog ontvangt.

Fijne online kookboeken!

Ik gebruik de Bgreat recepten al jaren. Niet zozeer om af te vallen maar om een gezond eetpatroon in stand te houden. Mijn man en ik sporten veel en een goede beweeg/eetbalans is voor ons dan ook belangrijk. Fijne bijkomstigheid bij deze recepten is dat je ongemerkt veel groenten eet. Ik maak bijna elke dag gebruik van deze recepten omdat je ook goed kunt combineren en variëren tussen de recepten.
Het verbaast me dan ook eerlijk gezegd dat er nogal wat negatieve reviews staan hieronder, voornamelijk geplaatst door mensen die niet goed lezen dat het hier toch écht om een online kookboek gaat. Daarnaast wordt al vaak binnen een uur gereageerd op een mail van mij met een vraag over recepten en dergelijke. Top service dus!

20. März 2026

21/03/2026

Bedankt voor je mooie review, Ingrid!

Wat fijn om te horen dat de Bgreat recepten al zo lang een vaste plek hebben in jullie dagelijks leven en bijdragen aan een gezonde balans tussen voeding en beweging. Mooi dat je zo geniet van de recepten en echt iets hebt aan de mogelijkheid om te combineren en te variëren. Ook voor wie gewoon gezonder wil eten en op zoek is naar lekkere, bewuste keuzes (zonder focus op afvallen) zijn onze recepten inderdaad heel geschikt, daar doen we het voor!

Daarnaast waarderen we je opmerking over ons online kookboek en onze service enorm. Bij aankoop staat vermeld dat het om een digitale receptenbundel gaat die je zowel online als offline op elk apparaat kunt gebruiken (en dus geen fysiek boek is). Fijn dat je ook onze snelle en persoonlijke reacties zo positief ervaart, dat vinden we heel belangrijk.

Dank je wel voor je vertrouwen en enthousiasme. We hopen dat jullie nog lang met plezier blijven koken, ontdekken en genieten van alle recepten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede site om recepten voor kha eetwijzer te vinden.

Al een tijdje volg ik BGreat op Facebook en op de site gezonderecepten.nl.
Hier zijn veel lekkere recepten te vinden, die niet moeilijk zijn en gezond zijn en lekker smaken. Ze zijn goed aan te passen voor gezinsleden die niet kha zijn door bepaalde voeding erbij te doen.
BGreat is continue aan het vernieuwen en luisteren ze naar de behoeftes van mensen die kha eten of nieuw zijn en nog hun weg zoeken hierin.
Sinds een aantal weken hebben ze nieuwe week in zicht, waarbij je kunt vertellen wat je graag eet. Hier wordt gelijk gereageerd en krijg je gelijk een lekker recept op je vraag. Iedereen kan de recepten van elkaar proberen. Super leuk initiatief.

Als je kha wilt eten en weet je niet waar en hoe je moet beginnen is het lonend om hun site te bezoeken.
Regelmatig bieden ze gratis digitale kookboeken aan.
Mocht je geen kookboek ontvangen, stuur dan een mailtje ipv te denken dat krijg je niet. Bgreat komt zijn beloftes na.

4. März 2026

First reaction 4/03/2026

Hallo Barbara,

Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met onze recepten! Dat doet ons echt goed. Je kunt altijd terecht voor heerlijke recepten via https://bgreat.nl/recepten/ en voor je favoriete recepten kun je gerust een comment achterlaten op onze Facebookpagina.

Bij BGreat ontvang je naast digitale recepten ook levenslange health en dieetsupport per mail, toegang tot onze leeromgeving, én kun je deelnemen aan onze community. Hier staan onze gezondheidscoaches voor je klaar en kun je ideeën en vragen delen met medeklanten. Zo ben je altijd ondersteund, stap voor stap!

Voor wie kennis wil maken, hebben we gratis digitale recepten. Zo kun je alvast ervaren hoe veelzijdig en gezond onze recepten zijn. Vraag ze aan via support@bgreat.nl o.v.v. “proefrecepten”.

Dankjewel voor je mooie woorden, Barbara we blijven je graag inspireren!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

3xboeken besteld

Zelhem komen via mail schijnbaar

1. Februar 2026

Third reaction,

Dank voor je reactie.

De 3 receptenbundels zijn verstuurd naar **p.*****1@gmail.com en zijn verzonden vanaf het adres hulp@bgreat.eu Zou je voor de zekerheid ook je map met ongewenste e-mail (spam) willen controleren? Mocht je de recepten niet hebben ontvangen, stuur ons dan gerust een e-mail via support@bgreat.nl. We zorgen er dan voor dat je de bundels zo snel mogelijk ontvangt.

Second reaction 1//3/2026

Beste Petra,

Wat jammer dat we nog niets van je hebben gehoord.

We hebben opnieuw gekeken en een e-mailadres gevonden dat overeenkomt met je naam (p.*******1@gmail.com
). Hiernaartoe zijn de 3 receptenbundels opnieuw verzonden, inclusief een extra bundel als tegemoetkoming. Wil je via Trustpilot laten weten of je alles goed hebt ontvangen (check eventueel ook je spam)? Zo niet, dan lossen we het direct voor je op.

BGreat

First reaction 26/2/2026

Beste Petra,

Wat vervelend om te lezen dat je de receptenbundels nog niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is.

Na aankoop wordt er automatisch een e-mail verstuurd met toegang tot de digitale e-books (afzender: no-reply@plugandpay.nl). Soms komt deze helaas in de spam/ongewenste map terecht. Zou je dit voor de zekerheid willen controleren?

We helpen je uiteraard graag verder. Wil je ons een e-mail sturen naar support@bgreat.nl
met als onderwerp “Trustpilot”? Dan zorgen wij ervoor dat je de digitale bundels zo snel mogelijk alsnog ontvangt.

We lossen dit graag netjes voor je op en hopen dat je ervaring met BGreat uiteindelijk positief zal zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

verzenden zij wel bestellingen???

Ik zit nog op een bestelling geplaatst in oktober 2025. NIks ontvangen; zelfs een track and trace nog niet.
Shit.. en nu weer er ingetuind.

24. Februar 2026

Second reaction 26/2/2026

Beste Blokje om,

We hebben helaas nog geen reactie van je ontvangen en kijken uit naar je e-mail, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Je kunt ons bereiken via support@bgreat.nl Vermeld in de onderwerpregel “Trustpilot”, dan herkennen we je bericht direct en pakken we het meteen op.

Alvast hartelijk dank!

First reaction 24/2/2026

Beste Blokje Om,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We kunnen op basis van de naam “Blokje om” helaas geen bestelling terugvinden in ons systeem niet voor e-books en ook niet voor supplementen.

Goed om te weten:
- E-books worden direct per e-mail geleverd en ontvangen geen track & trace.
- Alleen fysieke producten, zoals ons groene thee extract supplement, worden verzonden met een track & trace code.

We willen dit uiteraard graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken en oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen via onze klantenservice support@bgreat.nl met je volledige naam en eventueel je ordernummer? Vermeld dan in de titel "Trustpilot" Dan kijken we het direct voor je na en helpen we je zo snel mogelijk verder.

We horen graag van je.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook wij dachten een kookboek te kopen

Ook wij dachten een kookboek te kopen.
Omdat er niets binnen kwam ,verder gekeken.
Blijkt het nep te zijn. Veel teveel geld voor een paar digitale recepten.
Hoe belazer je de boel? We hebben er helemaal niets aan. Durf het bijna niet te zeggen maar kochten er ook nog 3. Kunnen onze AOW wel beter gebruiken.

14. Februar 2026

Second reaction 23/2/2026

Dag mevrouw Van den Berg,

Naar aanleiding van onze eerdere reactie hebben wij helaas nog geen bericht van u ontvangen. Dat vinden we jammer, want we helpen u graag om dit netjes en naar tevredenheid op te lossen.

Wij begrijpen dat het vervelend is als u iets anders verwachtte bij uw aankoop. Zoals eerder aangegeven geldt bij ons altijd de 30 dagen “niet tevreden, geld terug” garantie. Als u ons een e-mail stuurt via support@bgreat.nl
met als onderwerp “Trustpilot”, dan zorgen wij ervoor dat uw situatie direct wordt opgepakt en indien gewenst de terugbetaling in gang wordt gezet.

Wij staan klaar om u persoonlijk verder te helpen.

First reaction 18/2/2026

Beste mevrouw Van den Berg,

Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over uw bestelling.

Het door u bestelde product betreft een digitale receptenbundel, zoals vermeld op de productpagina. Tijdens het afrekenen worden geen adresgegevens gevraagd en zijn er geen verzendkosten, aangezien er geen fysiek boek wordt verzonden.

We merken dat klanten soms direct Trustpilot gebruiken bij vragen of klachten. Wij verzoeken u vriendelijk eerst contact op te nemen met onze klantenservice support@bgreat.nl, zodat wij het probleem snel en persoonlijk voor u kunnen oplossen. Al onze klanten hebben recht op onze 30 dagen “niet tevreden, geld terug”-garantie.

Op basis van de door u opgegeven naam kunnen wij uw review helaas niet direct koppelen aan eerder contact met onze klantenservice en hebben we geen e-mail van u ontvangen. Wilt u daarom een bericht sturen naar support@bgreat.nl
met in het onderwerp ‘Trustpilot’? Dan nemen wij uw situatie direct in behandeling en zetten we een terugbetaling in gang, indien u dat wenst.

Het is nooit onze intentie om misleiding te veroorzaken. Naar aanleiding van uw feedback bekijken wij hoe wij onze productinformatie nog duidelijker kunnen presenteren, zodat toekomstige verwarring wordt voorkomen.

Wij helpen uw graag verder en zien uw e-mail graag tegemoet.

Misleiding

Ook ik heb dezelfde ervaring als velen in reviews van vorig jaar.
Ik kocht een receptenboek van 49,90 voor 9,95. Niets ontvangen. Na meerdere berichten bleek dat ik, zonder het te weten,betaald had voor online recepten.Dit stond in de kleine lettertjes. De foto van het boek uitvergroot. Dit is misleiding.

Inmiddels is het geld door het bedrijf teruggestort.Maar het ging mij niet zozeer om het geld. Ik wil mensen behoeden voor miskoop en teleurstellingen. Want om duidelijk aan te geven dat het niet om het prachtig getoonde receptenboek gaat dat 2 keer is afgeprijsd maar om om slechts digitale recepten is een belangrijke voorwaarde. Anders blijven mensen zich misleid voelen en dat is voor beide partijen niet goed.

18. Februar 2026

Second reaction 20/2/2026

Dag mevrouw Du Mée,

Bedankt dat u dit deelt! We begrijpen dat het verwarrend kan zijn geweest dat het om digitale recepten ging. We gaan zeker kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. klanten waarderen vaak de digitale recepten juist vanwege het gemak, de opslagvoordelen en het milieuvriendelijke karakter. Fijn dat het geld inmiddels teruggestort is, en bedankt dat u ons helpt onze service te verbeteren.

First reaction 18/2/2026

Beste mevrouw Du Mée,

Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over uw bestelling.

Het betreft een digitale receptenbundel, wat vermeld staat op de productpagina en tijdens het afrekenen worden er niet gevraagd om adres gegevens. Omdat wij begrijpen dat dit niet was wat u verwachtte, hebben wij uw melding direct opgepakt en het volledige aankoopbedrag inmiddels aan u teruggestort via dezelfde betaalmethode.

Daarmee is de kwestie voor ons afgehandeld. Al onze klanten het recht om binnen 30 dagen na aankoop het aankoop bedrag terug te ontvangen dit staat goed zichtbaar vermeld op onze verkoop pagina, het is nooit onze intentie om iemand te misleiden.

Wilt u ons via Trustpilot laten weten of alles inmiddels correct is ontvangen? Indien alles naar wens is opgelost, zouden wij het erg waarderen als u uw beoordeling en feedback wilt aanpassen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bgreat ( Timo Breemen) digitaal boek?

Heb inmiddels contact en reactie gehad.
Fijn!
Blijkt dat mail in ongewenste mail zat. Het blijft voor mij echter een verrassing dat het een digital boek is want dat wist ik niet toen ik het bestelde.
Ik vind het ook vreemd dat Bgreat ook de naam Timo Breemen gebruikt.

31. Dezember 2025

Second reaction 31/12/2025

Goedendag Cita,

Fijn om te horen dat alles nu wat duidelijker is. Hoewel wij in onze communicatie (zowel bij aankoop als in onze e-mails) duidelijk vermelden dat het om digitale recepten gaat, nemen we je feedback mee en zullen we opnieuw ons aanbod bekijken.

Timo Breemen is inderdaad de oprichter van BGreat; meer informatie hierover vind je op onze website: https://bgreat.nl/ We hopen dat je nu optimaal kunt genieten van je digitale recepten en staan uiteraard altijd klaar voor vragen of ondersteuning.

First reaction 31/12/2025

Dag Cita, dank voor je review.

We vinden het jammer dat dit zo is overgekomen en lichten dit graag even toe. We hebben meerdere keren contact met je gehad. Op 30 oktober 2025 heeft onze klantenservice gereageerd op je e-mail (verzonden naar het bij ons bekende adres: ****@citacoelewij.nl). Daarbij is de toegang tot de door jou bestelde e-books digitaal verstrekt en is toegelicht dat onze producten uitsluitend digitaal worden geleverd.

Naar aanleiding van je bericht van 31 december 2025 hebben wij de toegang opnieuw toegezonden, om elk mogelijk misverstand te voorkomen. De bestelling is daarmee wel geleverd.

Wat betreft je verzoek op 31 dec 2025 om een refund: volgens onze voorwaarden is restitutie mogelijk tot 30 dagen na aankoop. Omdat de aankoop is gedaan op 19 oktober 2025, valt je aanvraag helaas buiten deze termijn.

Wij reageren altijd op onze klanten en helpen graag mee waar mogelijk. Mocht je de e-mails niet kunnen terugvinden, controleer dan ook even je spamfolder of neem contact met ons op via bgreatklantenservice@gmail.com, dan kijken we graag met je mee.

Communicatie 0- opgelost

Update; Verzonden vanop mijn email innekesnels at hotmail.com naar het juiste adres dat jullie gegeven hebben

Update;
Alles netjes volledig opgelost, waarvoor dank

26. Dezember 2025

Sixth reaction 4/1/2026

Goedendag Inneke,

Wij zijn blij dat u ons inmiddels heeft gemaild via bgreatklantenservice@gmail.com waardoor wij u direct verder konden helpen en het aankoopbedrag inmiddels is ontvangen. Jammer dat er verwarring is ontstaan over het product. Bij het artikel staat vermeld dat het om een digitaal boek gaat, maar we begrijpen dat dit soms over het hoofd kan worden gezien.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via ons e-mailadres bgreatklantenservice@gmail.com. Wij helpen u graag verder.

Fifth reaction 2/1/2026

Goedendag Inneke,

Inmiddels heeft onze klantenservice contact met u gehad en zien we dat het volledige aankoopbedrag is terugbetaald. Daarnaast heeft u van ons levenslang gratis toegang ontvangen tot de recepten, zodat u hier alsnog gebruik van kunt maken.

Mocht alles inmiddels correct zijn ontvangen, dan zouden wij het erg waarderen als u op Trustpilot uw beoordeling en feedback hierop wilt aanpassen. Uiteraard staan wij nog steeds voor u klaar als u verdere vragen heeft. U kunt ons altijd mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com

Fourth reaction 27/12/2025

Dag Inneke, fijn dat u laat weten op welke manier u bereikbaar bent! Het is inderdaad vreemd dat we met uw gegevens niet eerder een bericht hebben kunnen ontvangen.Inmiddels heeft onze klantenservice u een e-mail kunnen sturen naar het door u opgegeven e-mailadres.

Zoals u kunt zien, is onze communicatie actief en gericht op het verder helpen van onze klanten, wat ook zichtbaar is in onze openbare reacties en opvolging hier op Trustpilot. Wij helpen u graag verder, heeft u aanvullende vragen, reageer dan op onze e-mail met afzender bgreatklantenservice@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Third reaction 27/12/2025

Dag Inneke,

Jammer dat u onze communicatie als onvoldoende ervaart; dat herkennen wij niet. Naar aanleiding van uw eerdere review hebben wij u op 21 december 2025 gevraagd contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft alle e-mails nagekeken, maar geen bericht teruggevonden op de naam ‘Inneke’.

Omdat wij niets hadden ontvangen, hebben wij u op 22 december 2025 opnieuw gevraagd om ons een e-mail te sturen. Op tweede kerstdag geeft u via Trustpilot aan geen reactie te hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat reactietijden tijdens feestdagen kunnen afwijken.

Wij communiceren dus wel degelijk actief en met de intentie om uw vraag op te lossen. Kunt u ons duidelijk aangeven onder welke naam en vanaf welk e-mailadres u contact heeft opgenomen? Met de juiste gegevens helpen wij u graag verder. U kunt ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Team Bgreat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijna dagelijks koken we uit deze Bgreat bundels

Bijna dagelijks koken we uit deze recepten bundels. Het brengt ons veel kook plezier en we eten gezonder. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. De communicatie verloopt uitstekend. En we worden goed opweg geholpen. 💗

17. Dezember 2025

First reaction 18/12/2025

Dag Roos,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je bijna dagelijks met zoveel plezier kookt uit onze 'digitale' Bgreat receptenbundels. Plezier in de keuken is belangrijk en de gebalanceerde maaltijden zorgen ervoor dat je gezond kunt genieten. Het maakt ons erg blij dat we jou op weg mogen helpen naar een gezonde leefstijl.

Dank je wel voor je mooie woorden over de recepten en de communicatie, daar doen we het voor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is gewoon in elkaar geflanst zonder…

Dit is gewoon in elkaar geflanst zonder er überhaupt tijd en aandacht aan te besteden.
Gerechten zijn verder lekker hoor, maar de omschrijvingen zijn echt slecht, er missen zaken, of zaken komen niet terug hoe het te verwerken.

10. Dezember 2025

Second reaction 12/12/2025

Dag Carolien, wij wachten nog op uw bericht en hebben helaas, nadat u uw ervaring op Trustpilot heeft gedeeld, niets meer van u vernomen. Wij staan klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groeten, Team BGreat

First reaction 11/12/2025

Beste Carolien,

Wat jammer om te horen dat de omschrijvingen en instructies niet aan uw verwachtingen voldoen. Wel fijn dat de gerechten ondanks dat goed in de smaak vallen.

Als u de tijd wilt nemen om ons door te geven wat er precies bij welk recept ontbreekt of onduidelijk is, stuur dan gerust een e-mail naar bgreatklantenservice@gmail.com Wij kijken het graag voor u na. Uiteraard staan we ook klaar om een passende oplossing te bieden zodat u alsnog tevreden bent met uw aankoop.

Wilt u in de onderwerpregel “Trustpilot” vermelden? Dan kunnen wij uw bericht direct herkennen en snel reageren.

Alvast hartelijk dank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de bloekoolovenschotel met…

Ik heb de bloekoolovenschotel met blauwe aderkaas gemaakt.het was overheerlijk.die ga ik nu echt regelmatig maken hoor.

26. November 2025

First reaction 1 dec 2025

Dag Helma,
Wat ontzettend leuk dat je met ons meekookt! En wat fijn om te lezen dat de bloemkoolovenschotel met blauwaderkaas zo goed in de smaak viel. We zijn superblij om te horen dat je er zo enthousiast over bent, dáár doen we het voor. Gezonde koolhydraatarme recepten die ook echt lekker zijn!

Hopelijk geniet je binnenkort van nog meer van onze recepten.

Belazerd

Wij hebben 10 oktober een boek besteld en betaald € 19,95 en nog steeds niet ontvangen. Diverse mailtjes erover gestuurd, maar geen reactie. Ook de mail van 25-11-1925 gaf geen antwoord. Als ik lees dat velen hier last van hebben dan adviseren wij om er niet meer te bestellen.

Truus Bon-Randsdorp

25. November 2025

Second reaction 27 nov 2025

Goedendag Truus Bon Randsdorp,

Wij wachten nog op een reactie van u, maar hebben tot op heden geen e-mail van u ontvangen. Kunt u zoals eerder verzocht een mail sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com met in de onderwerpregel “Trustpilot”? Dan sturen we u graag opnieuw de toegang tot uw bestelde producten. Mocht er geen reactie komen, dan gaan wij ervan uit dat het probleem inmiddels is opgelost.

First reaction 26 nov 2025

Dag Truus Bon Randsdorp, wat vervelend om te horen dat het met je mail niet goed is gegaan! Waarschijnlijk heb je gereageerd op ons no-reply e-mailadres. Na betaling sturen we namelijk automatisch een e-mail vanaf dat adres met de toegang tot je bestelling.

Zou je ons een mailtje willen sturen op bgreatklantenservice@gmail.com met in de onderwerpregel “Trustpilot”? Dan sturen we je graag opnieuw toegang tot je bestelde producten.

We helpen je graag verder en zien je berichtje tegemoet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koolhydraatarme Recepten van Bgreat…

De recepten van Bgreat zijn makkelijk te volgen. Zien er heerlijk uit op de afbeeldingen en smaken net zo lekker als ze er uitzien. Ingredienten zijn betaalbaar en overal te krijgen. Er is op de website van Bgreat volop keuze aan recepten en boeken om te downloaden. Voordeel van downloaden is je kunt uitprinten wat je op dat moment maakt. De recepten zijn goed aanpasbaar. Ik heb de koolhydraatarme kip avocado gemaakt en zelf nog snackgroenten en feta toegevoegd. Met deze maaltijden zit je vol en mis je de koolhydraatrijke maaltijden niet meer. Bgreat beantwoordt ook snel je vragen over de recepten. Zeker de moeite waard om deze web pagina/shop te volgen.
Sinds ik tien weken geleden begon met koolhydraatarme voeding ben ik 5 kilo afgevallen. Darmklachten zijn weg en voel ik me veel fitter dan voorheen. Altijd gezegd dat kha eten niet voor mij was…. ben helemaal om.

28. Oktober 2025

First reaction 28/10/2025

Dank je wel voor je mooie woorden, Barbara!
We zijn ontzettend blij met je geweldige review. Wat leuk dat je met onze digitale recepten aan de slag bent gegaan!

Zoals je zelf al aangeeft, is het grote voordeel van onze digitale recepten dat je ze eenvoudig kunt downloaden. Je kunt ze printen als je wilt, maar dat hoeft natuurlijk niet onze recepten zijn speciaal ontworpen voor gebruik op je iPad, telefoon of laptop. Dit is ook beter voor het milieu.

Wat bijzonder om te lezen dat de recepten echt verschil voor je hebben gemaakt. Dáár doen we het voor! Onze recepten zijn zorgvuldig samengesteld om gewichtsverlies te ondersteunen, mét behoud van voldoende vitaminen en mineralen.

Het maakt ons oprecht blij om te horen dat je geen darmklachten meer hebt en je fitter voelt, een prachtig resultaat!

We wensen je veel succes en vooral plezier met je koolhydraatarme reis. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten; we blijven je graag ondersteunen en inspireren.

Met gezonde groet,

Lekkere recepten

Het boek komt digitaal, dus snel binnen. Ik heb 101 koolhydraatarme ovenschotels besteld. Er staan veel lekkere recepten in, inmiddels al een aantal geprobeerd. Ik eet niet koolhydraatarm, maar wil wel meer letten op mijn koolhydraatinname. Dit is ern leuke aanvulling op mijn dagelijkse eetpatroon.

25. September 2025

first reaction 25/9/2025

Dag S. Budding, Wat leuk om te horen!
Fijn dat het digitale boek zo snel binnen was en dat je al een paar recepten hebt geprobeerd daar worden we blij van!

Ook super dat je niet per se koolhydraatarm eet, maar wél bewust bezig bent met je koolhydraatinname. Juist dan is zo’n verzameling recepten een fijne manier om wat extra variatie toe te voegen aan je dagelijkse eetpatroon.

Heel veel kookplezier nog, en hopelijk blijf je lekker genieten van de recepten!

Vriendelijke groeten,

Ik vind de koolhydraatarme ovenschotels heel lekker en ben 30 kg. afgevallen

Ik vind de koolhydraatarme ovenschotels van B-great heerlijk. Ik heb een jaar lang bijna iedere dag de overschotels gemaakt en ben daardoor (in combinatie met iedere dag ongeveer 30 minuten op de hometrainer) 30 kg. afgevallen en daar ben ik heel trots op.
Ook een voordeel was dat mijn man het eten ook lekker vond en hij het daarom voor mij ook makkelijker maakte.

1. September 2025

first reaction 1/9/2025

Goedendag Thea,

Hartelijk dank voor je mooie review! Het doet ons echt goed om te lezen dat onze 'digitale koolhydraatarme ovenschotels' jou zo goed hebben ondersteund in je gezondheidsreis. 30 kilo afvallen is een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd! En extra fijn dat je man ook zo van de gerechten geniet, dat maakt het natuurlijk nog specialer en leuker.

We zijn heel blij met je vertrouwen in BGreat en het delen van jouw ervaring. We wensen jou en je man alle goeds en een goede gezondheid toe.

BGreat

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr