Jammer
Jammer, ik zou het graag een goede beoordeling willen geven. Helaas was kopen bij Big Bud een gedoe.
Er werden 3 wietzaadjes geleverd, helaas niet in de originele verpakking zoals afgebeeld (van Royal Queen Seeds), deze zijn allemaal NIET ontkiemd.
Een stuk cactus dat ik kocht was bij aankomst beschimmeld en heel erg kort geknipt. De poging om het te laten groeien was gedoemd te mislukken. Dus: ik had zaden en cactus en alles was defect en onbruikbaar. Totale mislukking.
Communicatie: Het aankoop- en leveringsproces verliep prima. Mijn klacht over de gebrekkige levering werd NIET één keer beantwoord, maar geleidelijk aan in totaal 3 keer. Defecte goederen, geen antwoord, geen reactie = het kan niet erger zijn. Jammer! Ik kan Big Bud aan niemand aanbevelen.
Schade, gerne würde ich gut bewerten. Leider war der Kauf bei Big Bud ein Griff in das Klo.
3 Cannabissamen wurden geliefert, leider nicht wie abgebildet in einer Orginalverpackung (von Royal Queen Seeds) welche auch alle NICHT aufgingen.
Ein gekauftes Stück Kaktus war nach Ankuft am schimmeln und sehr sehr kurz abgeschnitten. Der Versuch es zum wachsen lassen war zum scheitern verurteilt. Also: Ich hatte Samen und Kaktus und alles war Defekt und nicht zu gebrauchen. Totaler Reinfall.
Kommunikation: Der Ablauf Kauf und Lieferung war in Ordnung. Meine Beschwerde über die mangelhafte Lieferung wurde nicht nur 1 mal sondern nach und nach insgesammt 3 x NICHT beantwortet. Defekte Ware, keine Antwort, keine Reaktion = schlechter geht es kaum. Schade! Ich kann Big Bud niemanden empfehlen.