bigdollar.dk Bewertungen 28

TrustScore 2 von 5

2,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

er i deres butik i Holbæk finder en G&B pose af famile guf på 450 Gtam yes den nupper jeg ser godt at prisskilet lidt længer ned siger G&B 550Gram 55 ok så er min biller ok MENNNN nej det... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig service fra de unge piger…

Super dårlig service fra de unge piger der står ved kassen om aftenen de gør forskelsbehandling af kunderne jeg lagde specielt mærke til at den kunde efter mig fik en venlig god aften men hun gloede bare mærkeligt på mig de unge piger har sku ikke en skid kunde erfaringer de har intet at lave i den branche uden en ordentlig serce til alle kunder hun har sku ikke lært hvad service står for få jer en uddannelse og lær' hvad kundeservice handler om for det ved de virkelig ikke en skid om her i Big Dollor Brønderslev sætter IKKE mine ben i den butik igen EVER!!!!!!!!!!!!😡😡😡😡

17. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte her i januar 2 æsker hårfarve…

Jeg købte her i januar 2 æsker hårfarve i farven 570 Ægte kastanje mellembrun fra Schwartzkopf, men har gået lidt on off på om jeg ville farve det mørkt igen efter at have været lyshåret en stund. Men jeg skulle i begravelse og de grå skulle skjules og valgte derfor at få det farvet. Som alle andre farver, var den jo lys i farven til at starte med, så tænkte ikke videre over det og kom derfor æske nr. 2 i. Men efter noget tid, blev det tydeligt at noget var galt. Nogen har byttet indholdet i æsken ud med en sort med blåligt skær i. Jeg kontaktede Big Dollar med det samme, også for at advare andre der måske ikke får den farve de har købt. De kunne ikke gøre noget med mindre jeg havde en kvittering. Den havde jeg ikke og valgte at skrive igen til kundeservice at jeg kunne fremskaffe et kontoudtog der viste beløbet samt æskerne med flasker osv andet i. Men har intet hørt fra dem. Jeg er virkelig træt at at have denne farven i håret som jeg ikke aner hvad jeg kan gøre med, her skal der en professionel til. Dårlig kundeservice. Pas på og tjek alt hvad du køber inden du går ud fra butikken.

14. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har vi været i Big Dollar i Nykøbing…

Nu har vi været i Big Dollar i Nykøbing Falster 3 gange, første gang dagen efter de havde åbnet, men forgæves kørsel da brandtilsynet havde lukket dem.
Anden gang fik vi købt lidt og så 3 gang var vi inde, fyldte vores kurv for nogle hundrede kroner, da vi kom til kassen var der ingen strøm og efter ca 20 minutter måtte de lukke butikken.

Så ud af 3 gange fik vi kun købt 1 gang.

Dette gider vi ikke at kører efter så handler der ikke mere.

13. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi besøgte BigDollar Nykøbing Falster…

Vi besøgte BigDollar Nykøbing Falster for at købe nogle varer. I afdelingen med duftestearinlys prøvede vi at dufte til et af produkterne, men låget faldt ved et uheld, fordi det ikke var sat ordentligt fast. En medarbejder kom straks hen til os og skældte os ud med høj stemme og spurgte: “Hvad laver I?”

Vi forsøgte at forklare, at det var et uheld, og at låget allerede sad løst, men medarbejderen fortsatte med at tale til os i et hårdt toneleje og sagde, at vi skulle bruge to hænder.

Jeg synes, det er virkelig dårlig kundebehandling at tale sådan til kunder, især når der er tale om et rent uheld. Det var en ubehagelig oplevelse, som desværre ødelagde vores indkøbstur.

2. Dezember 2025

Prismærkning

Jeg skulle købe en pakke med 48 små poser kattemad / der sad et prismærke under varen hvor der står varen kostede 120kr / men den gik ind til 140 kr ved kassen / jeg mener de burde sælge den til den mærkede pris og ikke bare sige det er en fejl

15. September 2025

KinaBras importeret til Sverige

Bras importeret til Sverige, forsøges solgt til danskere 🤮🤮🤮🤮
----------------------------------------

Varerne så ud til, at være af ringe kvalitet.
De var faktisk MEGET ringere end frygtet!
Kuglepenne brækkede i clipsen, og løb ud på en skjorte. Sakse brækkede i støbningen i håndtaget.

Det burde være forbudt, at sælge sådan noget L...
Svensk import fra Kina, som ikke kan sælges der - når det er allerværst🤮🤮🤮

Der holder vi os L A A A N G T væk fra fremover!

4. April 2025

VVTF -100 gram og samme Pris Krympe Inflation

MENNNN nej det var den ikke jeg beder kasseren om at tjekke igen hans unskylning isten for at fine den rigtig pris var nej nej det er samme pris VVTF -100 gram og samme Pris Krympe Inflation og dovenskab i ikke at rette prisskilte til tsktsk det er en ommer

12. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

havde bestilt et tæppe i Grenå de…

havde bestilt et tæppe i Grenå de oplyste ikke hvornår tæppet kom nu har vi så ventet i 7 uger stadig ikke noget når man ringer til dem ved de ikke hvornår det kommer det kan måske vare er år så hold jer væk en skod butik når man skriver til dem svarer de ikke

20. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte hos Bigdollar i Brønderslev små…

Købte hos Big dollar i Brønderslev små tynde glimmer sugerør der passer i brikjuice. De skulle være genanvendelige og der fulgte en lille børste med. Jeg ville vaske dem inden brug, og det viste sig desværre at de smittede af. Den lille børste blev lyserød når jeg brugte den i sugerøret! Kan ikke anbefales. Checker Bigdollar ikke produkterne?

22. Februar 2025

Hold jer væk

Total kineser ting. Købte bademåtte og vaskede den med det resultat at alt det tøj der var med i samme vask er ødelagt fordi gummi bagsiden fnulrede TOTALT af og er umuligt at få af.

Det bev en MEGET DYR oplevelse at handle dér.

18. Februar 2025

Ikke hvad man tror.

Havde set en reklame hvor de viser at de havde sat juleting op, kørte derfor dagen efter ca. 2 timers kørsel derop, og så var de slet ikke halv færdig,kunne se lidt af tingene i kasserne men slet ikke overblik. Nævnte det ved kassen at de måske skulle vente med at ligge video op til de var færdig eller skrive i hvilken butik det var i,for det er varer fra i år. Så begynder hun at nævne at de får en stor oppustet julemand op snart ❓️❓️❓️❓️
Kan se der ikke er mange gode anmeldelser og desværre får i heller ikke en fra mig

22. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skru ned for musikken.... Tak...

Egentlig en flot butik med mange varer i alle afskygninger. ( ny butik i Frederikshavhavn), også ok priser. Men.......hvorfor i himlens navn skal man ha` larmende musik i højttalerne, så man ikke kan høre hvad man selv tænker.!!!!! Det der skulle være en hyggelig shopping, får da en til at forlade butikken i en frygtelig fart. Sluk eller skru ned... Mange tak.

5. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet

Havde set at de har nogle plastkasser med låg, men da der kun er 2 tilbage og jeg skulle bruge 10 stk tilbage, prøver jeg at finde en medarbejder, og de første 2 jeg finder ved ikke om de har flere og heller ikke hvornår den eventuelt får nye hjem og den 3 medarbejder jeg spørger siger at de løbende får vare hjem så det er ikke til at vide men jeg kan prøve igen om en uge eller 2
Det er den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, endda være end jem og fix så reklamere med at de ikke har nogle kundeservice 🤣

8. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr