Wat een fijne zaak. We kregen veel to the point informatie, wat hielp de goede keuze te maken. Voldoende modellen aanwezig om te kunnen vergelijken. De prijs is misschien iets hoger dan bij prijsve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als je als consument verlangt naar goede service waar jij als klant centraal staat koop dan een fiets bij Muijs tweewielers in Hilversum. Perfecte service!
Vom Unternehmen geschrieben
Neuweg, 347A, 1214 GT, Hilversum, Noord-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Heel vriendelijk en aardig. Niet opdringerig en luisteren goed naar je.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Fijn bedrijf, nette en kundige medewerkers en een snelle en soepele afhandeling van mijn e-bike bestelling.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Het was best druk toen ik de fiets bracht. Ik had ook niet tevoren een afspraak gemaakt. Niettemin was de fiets 2 uur later klaar. Prima hoor. Ik ben wel vaste klant bij Muijs, dus we staan met onze fietsen in hun systeem.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Voldoende modellen aanwezig om te kunnen vergelijken.
De prijs is misschien iets hoger dan bij prijsvechters, maar de uitstekende service compenseert dat ruimschoots.
Zou iedereen in de Hilversum en omgeving deze zaak aanraden.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Vorig jaar jaar heeft mijn vrouw dezelfde Koga gravelbike gekocht bij Muijs Hilversum. Uitleg over waarom een Koga en geen andere opties had ik al gehad en dit was prima. Opnieuw goede verkoop service en aflever service.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Aandrijflijn vervangen van mijn Koga signatuur
Fiets weer als een zonnetje.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Betrof eerste aankoop e-bike. Professionele, informatieve, objectieve informatie van Tom Muijs, die ik nog niet eerder had ontmoet, over de verschillende merken e-bikes mede in relatie tot de e-bike tests van de Consumentenbond en de ANWB. Geduldig advies zonder druk op beslissing. Proefrit op 5 bikes gemaakt en keuze gemaakt, naast kwaliteit, mede op basis van de fiets die het beste gevoel gaf i.c.m. een nette prijs. Voor mij wat dat een KOGA. Ruim service pakket is onderdeel van de aankoop in incl.info over verzekeringscombinaties. Voor mij TOP! Aanbevolen!

Deskundig en vriendelijk
Fiets werd perfect afgeleverd en ruim tijd voor de uitleg

Antwort von Bike Totaal - Muijs
altijd snelle en goede service.
Leenfiets ook geen probleem

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Bezoek aan werkplaats voor service en div. reparaties van onze e-bikes. Komen al vele jaren bij deze dealer en altijd is de service prima. Vooraf juiste prijsopgave dus geen verrrasingen achteraf. De vriendelijke medewerkers hebben aandacht voor de klant, oog voor detail en absoluut verstand van zaken. We rijden er graag een eindje voor om. Kortom, top winkel.

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Vriendelijk ontvangen, fietsen (Cube) waren weggezet. Konden direct op de fietsen een proefrit maken.
Wij zijn op zaterdag geweest, was erg druk in de winkel en werkplaats. Waren vaak met meerdere klanten bezig. Echter niets was te veel. Zelfs alleen een band oppompen voor een kind was geen probleem. Een echte dorps winkel. 👍🏼

Antwort von Bike Totaal - Muijs
Werd vriendelijk te woord gestaan door kundige medewerkers. Daarnaast hebben ze een grote collectie fietsen standaard op voorraad.
De service is ook prima na de koop. Ik mocht mijn nieuwe fiets uitproberen met het standaardzadel, werd niet moeilijk gedaan om deze om te ruilen mocht het zitcomfort tegenvallen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.