Att påstå att dom är snabba ang leveranstid är bara i deras slogan,,men dom som får procent/spons håller nog med att dom är snabba .. Har beställt ett 10 tal gånger och lika sega varje gång.. 1 veck... Mehr ansehen
Tobias på bilfärg är helt otrolig på alla plan. Vi hade problem med en lack som blev fel nyans i, tobias hjälpte till med felsökning ,ringde runt och verkligen gick till botten med problemer, ny sna... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde "Billack metallic lackpaket" för lackering av några fixade rostlagningar vid skärmar, handtag, sparklåda m.m. Var orolig för hur färgmatchningen skulle bli då det var grå metallic. Resultate... Mehr ansehen
Supernöjd, fick bra hjälp av en trevlig kille, eftersom jag var lite osäker på vilka produkter som behövdes. När jag sen fick min beställning några dagar senare blev jag väldigt nöjd, allt var fint fö... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Bilfärg.se är att kunna leverera färg och tillbehör till din bil på ett enkelt sätt. Du behöver inte leta reda på varken billackerare eller färgkoder. Beställ framför datorn på ett tryggt och säkert sätt. Produkterna skickas till dig inom 1-4 dagar. Öka värdet på din bil med våra produkter oavsett om du ska sälja eller behålla den.
Mejselvägen 24, 943 36, Öjebyn, Schweden
- 0911-66622
- order@bilfarg.se
- bilfarg.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kundservice i världsklass!
Snabba leveranser och bra kvalité på produkterna.
Det är få nätleverantörer som jag handlat av som faktiskt har kunnig personal och hög servicegrad. Dessutom tar dom ansvar om något blir fel. Snabb återkoppling och inget krångel.
Kan varmt rekommendera att handla av dom!
Om man vill reparera små repor och små…
Om man vill reparera små repor och små stenskott i lacken så blir det inte bra med deras lackstift kit. Man tror det är bra för att det är dyrt men det är fel. Detta är bara dyrt och resultatet blir riktigt dåligt.
Den vackra Jaguaren…
Varje gång jag tittar på min vackra gamla Jaguar ler jag. Stenskotten på motorhuv och front verkar aldrig ha existerat. Följde noga medföljande instruktioner och resultatet blev lysande.
Riktigt bra färg
Köpte röd bilfärg från bilfärg.se som jag hade till att lackera om en huv. Resultatet var bättre än jag förväntade mig!! Bilfärgerna från den här sidan är verkligen något att satsa på om man vill ha ett sjukt bra resultat istället för att köpa bättreingsfärg från närmsta affär. Resultatet av min lackering blev riktigt blank och man kan spegla sig i den!! Snabb leverans också!!
Super kvalitet
Svære at få fat i over telefonen
Men produkterne er top kvalitet og modstod alt kun en dag senere en lovet så det synes jeg er super
Fantastisk service
Fantastisk service. Fick en delvist trasig vara och fick direkt en utbytt vara. Dessutom gick de ett steg längre och hjälpte mig med att få hit ersättningsvaran betydligt snabbare. Supernöjd! Speciellt tack till Tobias som hjälpte mig genom hela processen.
Seriös firma
Seriös firma. Ringde eftersom leveransen var något sen enligt vad som stod på hemsidan.
Inget svar, men de ringde upp mig snabbt efter mitt försök.
Fick två små flaskor stenskottsreparation (1st för grundlager och 1st för topplagret), MYCKET bättre än vad bilfirman där jag köpte bilen ny kunde tillhandahålla...
Bilfirmans bättringsfärg stämde inte alls med min bils färg...
I paketet fanns dessutom 10 st "micropenslar" i stället för "nagellackspenseln" som satt i burken som jag fick från bilhandlaren.
Mycket, mycket nöjd!
Jeg kan anbefale at handle med…
Jeg kan anbefale at handle med Bilfärg.se. De leverer bare så god service .
Köpte lackstift 2-komponents till bilen…
Köpte lackstift 2-komponents till bilen och färgen matchar exakt.
Tvättat hela vintern med avfettning och lagningarna ser precis ut som från början.
Har beställt flera gånger hos dom.
Har beställt flera gånger hos dom.
Om det har blivit en miss eller liknande rättar dom alltid till det. 5 ⭐️
/ Johannes
Sämsta företaget att beställa ifrån
Sämsta företaget att beställa ifrån. vill du ha någon som ljuger dig rakt upp i ansiktet så ska du handla här ifrån.
Dom sa dom hade skickat färgen igår morse men problemet är att den inte ens lämnat lagret ännu blir ju väldigt fel när lackeraren väntar på färg och har ett liv utanför det med. så ni förstör för andra människor när ni bara kommer med lögner ! Färgen borde inte ta 1 1/2 vecka för att lämna ert lager! Rekommenderar er INTE !
Mycket nöjd med både service och…
Mycket nöjd med både service och material.
Rekommenderar!
Löste problem smidigt och tillmötesgående
Hade köpt att lackpaket (800 kr) med en färg som hade en nyansskillnad som inte var acceptabel vilket jag påpekade i ett mejl. Bilfärg ringer snabbt upp mig och efter diskussion så ordnar Bilfärg ett nytt lackpaket med en ljusare nyans. Trevligt bemötande och snabb respons på mitt mejl! Få företag som agerar så.
Vill du bli blåst på pengarna?
Vill du bli blåst på pengarna, handla hos bilfärg.se
Gick ju snabbt och smidigt att handla och få grejerna levererade och det är ju alltid ett plus, Problemet var ju bara att det var fel kulör samt att det saknades drivgas i ena burken.
Är Du den som älskar kundservice, då ska du absolut inte vända dig till bilfärg.se
Gör dig själv en tjänst och handla från ett annat företag så du vet vad du får för pengarna så slipper du göra samma misstag som jag.
Venter stadig på min pakke er åbenbart…
Venter stadig på min pakke er åbenbart strandet i Viborg . er bange for det er et fup firma 🫣
Inte ordentligt markerade
Köpte sprayfärg som jag blev nöjd med. Men det tog 3 veckor innan jag fick mina två varor. Varorna stannade i kontroll i cirka 2 veckor eftersom att paketet inte hade blivit markerad som farligtgods av avsändaren, vilket man bör göra när man skickar brandfarliga varor…
Fantastiska produkter
Jag köpte spackel, primer, grundfärg och klarlack (allt 2K) från bilfärg.se med tanken att göra en halvdan hemmalackning som skulle hålla något år tills hela bilen är redo att besöka lackeringsverkstaden. När jag väl stod där och skulle börja slipa tänkte jag att det ändå vore lite kul att försöka göra det ordentligt enligt konstens alla regler. Så jag läste på och la ner hela min själ i att spackla och slipa ytan helt slät, maskera ordentligt osv. Jag lade sedan på all färg och våtslipade och finpolerade klarlacken någon dag senare. Helt otroligt vad bra det blev. Det går inte se någon nyansskillnad mot panelerna runt omkring. Den nylackade ytan är finast på hela bilen, trots att den är hemmagjord. Jag är sjukt imponerad, trodde aldrig man kunde få så bra resultat på en hemmalackning. Nu överväger jag om det ens är värt att göra resterande lackering hos verkstad när det finns så bra produkter för att göra det själv hemma. Stort tack!
Kanon
Kanon. Jätte bra produkter. Har handlat ifrån dom flera gånger. Deras 2komponents klarlack är Topp!
Väldigt bra kundservice med. En av mina sprayburkar var defekt och gick sönder i botten vid användning. Kontaktade företaget, och dom skickade en ny burk direkt, gratis. 👍👍👍
Mycket trevliga och hjälpsamma samt bra…
Mycket trevliga och hjälpsamma samt bra kunskap på färg, någon enstaka beställning som blivit försenad (pga PostNord som fellevererat varorna 40mil fel så inte Bilfärgs fel )då blev jag kompenserad med en helt ny beställning samt att jag fick behålla den föregående när den väl dök upp👍
Alla beställningar jag har lagt dyker upp väl packeterat inom 3 arbetsdagar från Norrbotten till mig i Västra Götalands Regionen dem gånger jag handlat.
Kundtjänst besvarar alltid mail snabbt.
Helt enkelt en bra affär som jag rekomenderar varmt.
Bra bemötande samt snabb ordnat då min…
Bra bemötande samt snabb ordnat då min färgnyans ej stämde riktigt,fick 3 nya sprayburkar utan knussel.Tack för bra bemötande o sidokjolarna samt dörrlister är nu gör fina med eran färg.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.