Bilformidling Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kiggede efter ny bil og fandt mere end det jeg søgte ved Simon Munkholm fra carmark i vejle. Jeg blev mødt med åbenhed, forståelse og god overblik over mine behov. Der er ro og et godt udvalg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig god og professionel handel til Marcel Jeg er meget tilfreds med handlen og med min nye bil og jeg vil i fremtiden anbefale både Marcel som sælger og firmaet Bilformidling, såf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flink sælger. (Simon) Alt var mere eller mindre klar da jeg kom til åbningstiden. Bilen var som beskrevet. Helt sikkert et sted jeg ville komme igen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Bilformidling i Vejle tilbyder vi et bredt udvalg af billige, brugte biler af forskellige mærker, modeller og størrelser. Vi bestræber os på at have en bil til ethvert behov, og vi er gerne behjælpelige med at finde en bil, der lever op til netop dine ønsker.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God oplevelse hos Bilformidling i Vejle

Jeg har kun haft en god oplevelse med Bilformidling.dk i Vejle. Morten Poulsen tog godt i mod mig da jeg ankom til Vejle. Trods problemer med bilen, så har Morten været god til at ringe og spørge hvordan det går med bilen, og var klar til at hjælpe hvis der var brug for noget. Alt i alt, god kundeservice og kun glade og hjælpsomme mennesker i butikken!

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse af Bilformidling - og tillykke med din nye bil! 🙏🏻

Bilformidling ApS

Det var god👍👍

13. März 2024

Morten gav en god service

Morten gav en god service

12. März 2024

Hej Peter,
Tusind tak for din anmeldelse af Bilformidling og vores dygtige salgsrådgiver Morten - den sætter vi stor pris på🙏🏻

Rettelse...

Den bil jeg havde købt først var fejlbehæftet i motoren, og til min overraskelse tilbud de at købe den tilbage minus kørte kilometer. Endte med at købe en anden, som jeg er tilfreds med. Den skal dog have skiftet tandem, som ikke var gjort i tide. Vi slog halv skade på dette, fint nok.
Fik givet 4 i stedet for 5 stjerner, er mu rettet.
Viste sig iøvrigt at tandremmen var skiftet, oplysningen var "gemt" allerbagest i servicehæftet!
Sælger var Morten Poulsen.

24. Februar 2024

Hej Carsten
Tusind tak for din anmeldelse af Bilformidling - den sætter vi stor pris på🙏🏻 Vi er glade for, at det hele løste sig :-)

Morten var flink og hjælpsom

Morten var flink og hjælpsom

1. März 2024

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service
Fik hjælp af Morten, og det spillede max!!

27. Februar 2024

Hej Jacob,

Kan varmt anbefales

Super god oplevelse, fra start til slut, Marcel er kanon flink sælger,

5. Februar 2024

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse af Bilformidling og vores dygtige salgsrådgiver Marcel - den sætter vi stor pris på🙏🏻

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt ukompliceret køb

Nemt ukompliceret køb, men fin opfølgning efter købet om alt er som det skulle være.

Hej Lotte,

Mega god service

Mega god service. 🌟
Købte bil dernede i søndags og Kasper Ellegaard gjorde det hele så nemt og overskueligt, en kæmpe hjælp når man skal købe bil. 👌

27. Februar 2024

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Bilformidling og vores dygtige salgsrådgiver Kasper - den sætter vi stor pris på🙏🏻

God oplevelse

God oplevelse
Der var tid til at tænke over købet
Ingen pres på at få købet igennem, det kunne jeg godt lide ved handlen
Jeg mener vi har fået en fremragende bil til mine behov
Bilen blev prøvekørt og var din til at kigge på det hele der havde relevans for mig som køber
Sælgeren var Marcel Dall fremragende herre, så godt stykke arbejde og god arbejdslyst🤩💪🏼

25. Februar 2024

Hej Mads,
Tillykke med din nye bil!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten var både pålidelig og behagelig

Morten var både pålidelig og behagelig. Følte mig tryg igennem hele processen og super service mht. udleveringen. Vil absolut anbefale dem.

Wanda

hva med aftalen ?

16. Februar 2024

Hej Peder

Super god oplevelse

Super god oplevelse af Bilformidling.dk og ikke mindst af sælgeren Morten som er meget dygtig til sit job, nærværende og imødekommende. Morten får mit største ros og mine varmeste anbefalinger.

Hej Aslaug,
Tusind tak for din anmeldelse af Bilformidling og ikke mindst vores dygtige salgsrådgiver Morten - den sætter vi stor pris på🙏🏻

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner hvis man kunne give dette

Nul stjerner hvis man kunne give dette. Bliver lovet en bil som bliver herefter solgt når jeg ankommer til butikken. De vil lade dig køre i sommerdæk i en vintertid, også betaler man for klargøring. Men hvad er klargøring hvis ikke engang de kan lade sin kunde køre ud med en driftsikker bil.
Det er et cirkus!

6. Februar 2024

Hej Arne,
Ingen fra vores virksomhed kan genkende dit navn eller oplevelsen du beskriver. Det kunne tyde på, at denne (+ de to andre lignende anmeldelser) er skrevet af samme person for at skabe gene for vores virksomhed. Vi har derfor anmodet om flere oplysninger fra dig, så vi kan undersøge sagen nærmere.

God vejledning og service

Fik rigtig god vejledning og service i forbindelse med bilkøbet. Bilformidlingen var hele tiden til rådighed i processen og hjalp os med at finde en for os rigtig god løsning

12. Jänner 2024

Hej Morten,

God service

Mega God service, kan varmt anbefales.

Hej Linda,

5 Stjerne Servive

Kompetent personale fra handlen til levering .
Gerne igen !!!

Hej Oliver,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Bilformidling - den sætter vi stor pris på🙏🏻

God service

De var gode til at fortælle om bilen og fik god service af Kasper og Marcel
Vil klart anbefale at handle ved bilformidling, man skal bare være klar over garanti er noget man skal ligge oveni bilens pris

2. Februar 2024

Hej Christian,
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling af Bilformidling - den sætter vi stor pris på🙏🏻

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr