Bilhuset Taastrup A/S Bewertungen 8

3,2

1. Autohändler
  2. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Autoriseret værksted og skadescenter af Peugeot, Citroën, Opel & Fiat.

3,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Bilhuset i mange år

Har brugt Bilhuset i mange år, med forskellige biler - Peugeot og Fiat.

Selv om jeg bor i København er det turen værd. Jeg har haft to gode oplevelser på det sidste. I betragtning af at der er lange ventelister på indskrivning - så har jeg oplevet at de har modtaget bilen - hhv bugsering og indlevering - og begge gange " fundet tid" og fikset problemet på dagen/eller dagen efter.

Jeg læser andres dårlige anmeldelser - men de passer altså ikke til min erfaring.

17. April 2026

Min Fiat Panda årgang 2005 Selespeed

Min Fiat Panda årgang 2005 Selespeed. Kunne ikke få den i gear. Fik det kørt til Bilhuset Tåstrup fordi de reklamere med Fiat forhandler.

De fik den d 29.12.2025. Den 6.1.26 ringede jeg til dem, talte med Mads Clausen, de ville se på den torsdag/fredag hører intet fra firmaet.

Den 13.1.26 ringer igen til dem, de har set på den, men der skulle komme en specialist/måleudstyr og se på den torsdag/fredag.

Mandag den 19.01.26 kører vi forbi værkstedet for at høre hvad sker der. Mads Clausen siger den står på liften (lidt adskilt) og de mener at der skal ny gearkasse. Pris for ny gearkasse ca kr. 15.000,00 og jeg fik opfattelen at han ikke var sikker i sin vurdering. Jeg betalte kr. 2.400,00 for absolut intet.
Vi aftale at den blev afhentet.

Vi valgte dem, fordi de var autoriseret Fiat værksted, men da vi kom til adressen kunne jeg se at det tidligere var et Peugeot værkted.Nu hang der store bannere med Fiat.

Jeg tænker har de fået mekaniker med kendskab til Fiat?.

Ingen service, ingen kendskab til Fiat, der vil jeg ikke anbefale nogen med en Fiat at benytte dette værksted.

19. Jänner 2026

Værste af slagsen.

Værste af slagsen.
Elendigt værksted, sælgere og direktør.

Gør dig selv en tjeneste, køb aldrig din bil her.!

7. August 2025

Opdagede ikke fejl

Havde min bil til service juli 2024, alt var fint. Havde min bil til forsyn (forud for lovpligtigt syn) i april 2025. Forsynet blev foretaget samtidig med at jeg fik skiftet til sommerdæk. Alt var fint og bilen var klar til syn. Det var den så bare ikke, da en af forhjulets ledkugler var nedslidt. Tilbage hos Bilhuset, som ikke rigtigt beklagede deres fejl, men de ville naturligvis “helt gratis” tage den til nyt syn, når ledkuglen var blevet udskiftet. Det fik jeg gjort.
Har været kunde i 4 år og har nu skiftet værksted. Er utryg ved at fortsætte som kunde, da en ret stor fejl ikke opdages og der ikke rigtigt reageres på fejlen fra medarbejderne side.
Har heller ikke længere tillid til at tidligere servicebesøg har været udført betryggende.

7. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores varmeste anbefalinger

Vi er et lille firma fra det mørke jylland. Vore firmabil går i nødprogram i nærheden af Taastrup. Vi ringer til Bilhuset Taastrup, og snakker med en meget flik medarbejder, som siger, at det får vi lige fikset. En halv time efter vi er ankommet, kan vi igen køre derfra, og fortsætte vores arbejdsskema, uden de store forsinkelser. Faktura modtaget, og må sige en meget MEGET fair pris. Vores varmeste anbefalinger til jer.

15. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter 8 leasingperioder

Efter 8 leasingperioder, hvor vi på det varmeste har anbefalet Bilhuset, må jeg erfare, at intet i seneste leasing-periode fungerede. Fra salg, levering til aflevering, hvor værkstedet ikke havde dokumenteret service, lagt servicebog på italiensk ind.

Det er så ærgerligt, at jeg efter så mange gode år hos Peugeot er totalt omvendt.

Ironisk nok, blev jeg bedt af sælger om at give 10 i survey, for det ville direktøren blive glad for.

I er velkomne til at ringe mig op omkring det hele.

Julie

16. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr