En liten miss från OPUS gjorde att det var lite struligt med tiden för kontrollen av bilen. Men det löste sig och därefter så gick försäljningsprocessen över förväntan! Tack Sebastian på Bily för d... Mehr ansehen
Erbjuder en smidig tjänst att sälja sin bil på. Trevlig rådgivare, ordnat med inlämningen och utbetalning som förutsatt efter avslutad auktion och accepterat slutbud. Sedan ska man nog vara medveten... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dags att sälja bilen? Sälj din bil via Bily för en enkel, smidig och trygg bilförsäljning. Hos Bily får du bud från landets bilhandlare som tävlar om att få köpa din bil för att du ska få bästa möjliga pris. Vi sköter om hela bilförsäljningen åt dig och du slipper allt ansvar, prutning, svåra frågor och eventuella klagomål efter försäljningen. Tjänsten är kostnadsfri och icke-bindande, sälj endast om du är nöjd.
Blekholmsgatan 18, 10517, Stockholm, Schweden
- 010-810 88 80
- kundservice@bily.se
- bily.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Beware: Product Ordered Is Not Sent
Bily does not come through with the product ordered in any timely manner. Maybe it's supply chain problems but they should tell you up front your order may delayed for months, maybe forever, but they still take your money. After a month or two delay they stopped communicating with me anything specific. I get a refund. Also, I suddenly began getting spam advertisements from hundreds of companies once I gave them my email...not positive they sold my info but I sure wonder.
Välj någon annan
Jag registrerade min bil på nätet (och fick en bekräftelse på registreringen på mejl), det har nu gått nästan 2 veckor utan att bily har kontaktat mig. Jag skickade ett mejl till kundservice för 1 vecka sedan för att informera om att jag skulle sälja bilen tidigare än planerat - typ nu - (i fall det var pga jag skrev på nätet att jag skulle sälja den inom 3 månader att de inte hade ringt), ej svar. Har ringt kundservice 2 gångar på olika dagar och tidpunkter, suttit i telefonkö mer än 20 minuter varje gång utan att få svar.
Min lösning på detta problem blev att istället registrera min bil på kvd.se som ringde mig sekunder efter registreringen - de får sälja min bil.
Så smidig upplevelse!
När jag skulle sälja vår 2010 årsmodell Ford Focus kombi så blev jag glad att hitta Bily. Jag hade ärligt talat ingen lust att sätta ut en annons och ta en massa samtal från mer eller mindre ohyfsade prutare! Jag behövde bara städa ur och tvätta bilen och köra in den på närmaste CarSpect. Sedan hade jag pengarna på kontot veckan efter. Jag fick t o m några tusen mer än spannet som Bily gav mig som uppskattning.
Supersmidigt och säkert på alla sätt! Dessutom vänlig kundsupport som svarade snabbt på både telefon och mejl.
Rekommenderas!
Superlätt, bra och snabb support, och fick bra pris på bilen!
100% Nöjd
Jag sålde min bil genom BILY. Hela processen tog 1 vecka från första samtal till pengar på kontot. Jag fick minst 10% mer än vad jag beräknade att jag rimligen skulle fått med traditionell privat annons på blocket och jag slapp alla problem och konstiga förfrågningar.
Wow! 100%nöjd med allt. Tack Adrian
Har just sålt min bil via Bily
Har just sålt min bil via Bily. Jag måste säga att jag är positivt överraskad. Det hela var väldigt smidigt och jag fick bra information o support via telefon och mail. Jag hade en målbild för priset efter att ha kollat upp vad motsvarande modell ligger ute för. Målet uppnåddes med lite råge så jag accepterade budet. Sen är det klart att man kan få lite mer om man säljer privat men man slipper allt tjafs som kommer med det. Betalningen kom in dagen efter jag lämnade in bilen.
Kommer absolut använda den här tjänsten igen när jag säljer en bil nästa gång.
Fantastiskt bemötande av Bily!
Fantastiskt bemötande av Bily samt en tjänst som jag aldrig trodde fanns men som överraskande nog fungerar extremt bra.
Tack Bily och speciellt Patrik för all hjälp och guidning. Rekommenderar starkt och kommer definitivt använda tjänsten igen.
Good customer service
Good customer service. Very professional and reliable
Nöjd!
Det här gick ju mycket bättre än vad jag kunde tänka mig innan. Allt gick smidigt och precis som utlovats.
Vi fick dessutom ett bra pris.
Proffsig och smidig hantering
Proffsig och smidig hantering. Spännande med budgivningen. Pengar på kontot gick mycket snabbt. Kan absolut rekommendera Bily.
Gick snabbt och smidigt
Gick snabbt och smidigt. Mycket bra kundkontakt och vi kände oss väl omhändertagna genom hela försäljningsprocessen.
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service, bemötande och kommunikation. Kände ett förtroende som är viktigt med affärer på distans.
Vi är mycket nöjda
Vi är mycket nöjda! Vi blev mycket trevligt bemötta och kontaktpersonen hos Bily var med hos hela vägen i processen. Vi anmälde bilen och lämnade den till besiktning. Den auktionerades ut och och när auktionen var avslutad hade vi fått ett väsentligt högre pris än vi tidigare blivit erbjudna av bilhandlare. På bara en vecka var allt avslutat, och nu är pengarna på kontot. Snabbt, säkert och problemfritt sätt att sälja sin bil. Tur att vi hittade Bily!
Smidig och snabb
Bil försäljningen gick hur smidigt som helst. Det hela gick snabbt också. Jag är mycket nöjd med plattformen och med personalen. Jag lämnade bilen hos Carspect där gjordes det en omfattande kontroll av bilen. Några timmar efter var bilen ute och redo för budgivningen. Första buden var för låga men de blev högre och högre mot budgivningens slut. Jag var nöjd med sista budet och accepterade det. Sedan skrev jag på avtalet digitalt och skickade in registreringsbeviset. Några dagar efter hade jag pengarna på kontot. Tack för en bra tjänst!
Över förväntan både med pris och…
Över förväntan både med pris och smidighet! Otroligt nöjd!
Proffsigt hela vägen utmärkt…
Proffsigt hela vägen utmärkt information om försäljningen vid bud av bilhandlare o test av bil .Mycket nöjd
Snabbt och smidigt och bra…
Snabbt och smidigt och bra kommunikation med Bily under hela processen!
Supernöjd!
Jag var mycket tveksam, Adrian måste tyckt jag var en väldigt omständig och kritisk kund. Trots det har han givit mig den bästa service genom hela processen. Det har varit enkelt smidigt och jag fick ung det han uppgav som rimligt pris vilket var något över det jag själv förväntade mig i fall jag sålt själv. Så bara win win för mig :-)
Bra service snab affärxxxxx
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.