Wimper kit zelf niks mis mee, gel die erbij zit houdt je wimpers de gehele behandeling omhoog en strak op de pads. Maar na 1x gebruiken gelijk ontstoken ogen van gekregen terwijl voor af gevraagd of d... Mehr ansehen
Goede klantenservice als de producten even niet oké zijn. Dat kan elke ondernemer gebeuren natuurlijk maar de service is echt een 10 waard. Tijdens de behandeling kwamen we er achter dat produc... Mehr ansehen
Ik heb bestel op 5 september, het duurde alleen heel erg lang voordat deze werd verstuurd. Na wat mail contact bleek dat er een leveringsprobleem was opgetreden en hierdoor zou het langer duren. H... Mehr ansehen
Ik heb het lash lift pakket en de wimper/wenkbrauw verf. Het eind resultaat is echt top! 1 klein probleempje gehad en dit werd ook direct super fijn en snel opgelost door de klantenservice. Heel erg b... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ontdek de magie van verleidelijke wimpers met Bio Lash. Wij bieden hoogwaardige doe-het-zelf wimperlift pakketten die zijn samengesteld met biologische ingrediënten. Bij Bio Lash geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Transformeer je wimpers op een milieuvriendelijke manier en geniet van een oogverblindende look.
Hildegardisstraat 47, 3036nv, Rotterdam, Niederlande
- Info@biolash.nl
- biolash.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
I think it's a great product
I think it's a great product, it works well and stays on for a long time. I did it 4 weeks ago and it still looks great.

Antwort von Bio Lash & Cosmetics
Me wimpers zijn zeker gegroeid
Me wimpers zijn zeker gegroeid. En super lang. Soms jeukt me oog een beetje en als ik erin wrijf brand het een beetje. Maar het werkt zeker!

Beautiful results
The results are very good,the delivery was fast. The only thing for me is that the result doesn't last longer then 3 weeks...I did it 2 times now, but I will use it again.

Everything was perfect
Everything was perfect, she was efficiënt, professional and kind. Today i am still happy with my eyelashes!

Niet doen
Helaas is mijn ervaring hiermee zeer slecht. De instructies zijn niet duidelijk, op de doos zijn er slechts die zinnen om te weten wat moet je doen met het product. Lijm plakt niet goed, fixator doet zeer in de ogen. Geen goede resultaat. Het is zonde van mijn geld geweest.

Antwort von Bio Lash & Cosmetics
Helaas kreeg ik twee ontstoken ogen…
Helaas kreeg ik twee ontstoken ogen ondanks dat er wordt beweerd dat het product voor gevoelige ogen zou zijn. Ik heb een aantal keer gemaild voor een oplossing of om het product retour te sturen maar na een maand nog steeds geen antwoord.

Antwort von Bio Lash & Cosmetics
nJe vous ai écrit 2 mails car pas du…
nJe vous ai écrit 2 mails car pas du tout satisfaite et aucune réponse . Je ne vous recommande pas . J ai payé un certain prix pour le lit et aucun résultat . Très déçue
The kit is easy to use
The kit is easy to use, but for some reason the fixation came loose on my lashes and i didnt have a succesful result.. maybe its me but i had high expectations
Tevreden mee
Ik blijf deze altijd bestellen, ik heb ook andere geprobeerd maar de prijs is hier vaak beter. Het enige wat ik jammer blijf vinden en dit is al zo sinds ik het gebruik (2 jaar ong). De gel gaat nooit zo lang mee als de rest van de producten. Maar zonder die gel kan je het niet gebruiken en moet je toch weer opnieuw bestellen. Maar de gel droogt ALTIJD uit. Nogmaals bij mij al met 4 verpakkingen gebeurd en bij mijn zusje ook. Dus dat vind ik wel heel jammer. Verder is het wel een goed product en goede service
Hele ooglid was rood en opgezwollen
Hele ooglid was rood en opgezwollen. Nu na 4 dagen nog behoorlijk pijnlijk en het effect is minimaal..

Voor de eerste keer
Voor de eerste keer om het te gebruiken was het wennen, ik had dit nog nooit gedaan en het was een beetje moeilijk voor mij. Dit zal dan wel aan mij liggen hihi maar het resultaat wow!!!! Mijn wimper hebben er nog nooit zo mooi uitgezien ben zo blij hiermee echt een top product!!!! In de toekomst ga ik dit zeker nog eens kopen! Echt een aanrader!!!
Very Good
Shipping was very fast, and the product works really well!
Het is de eerste keer niet super soepel…
Het is de eerste keer niet super soepel gegaan, lastig plakken. Denk dat je er even handig in moet worden. Probeer het over 6 weken weer :)
Snelle verzending, geen contact mogelijk
Super snel verzonden. Dat heeft echt voordelen. Helaas 1 keer het verkeerde binnen gehad en daarover het bedrijf gecontacteerd. Ruim drie weken verder helaas nog niks vernomen.
Wenkbrauwverf doet wat het zegt, al is de bruin wel echt licht. 6 weken moet nog blijken. Natuurlijk heb ik mijn vraagtekens bij aangezien het wel iets brand bij opbrengen.

Antwort von Bio Lash & Cosmetics
Slechte kwaliteit + slechte service!
Dit is buitenlandse rommel en kwalitatief in mijn ogen geen goed product. De wenkbrauw gel was een dikke klont en je krijgt het er niet uit. Vanwege de slechte kwaliteit wilde ik de rest terugsturen; geen vertrouwen.
Ik vind het belangrijk nogmaals vast te leggen dat ik mijn retourverzoek reeds op 24 april 2026 heb ingediend, volledig volgens de instructies zoals vermeld op jullie website.
Vervolgens heeft het ruim een maand geduurd voordat ik een inhoudelijke reactie ontving en een retourmogelijkheid kreeg aangeboden. Tegen die tijd was het retourportaal inmiddels verlopen, waardoor ik de retour niet meer via jullie systeem kon aanmelden.
De ontstane situatie is daarmee niet veroorzaakt door nalatigheid aan mijn zijde, maar door de zeer lange reactietijd vanuit Bio Lash.
Ik stuur de producten daarom rechtstreeks retour naar jullie adres en verwacht dat deze handmatig verwerkt worden en het aankoopbedrag binnen redelijke termijn wordt teruggestort.
Slechte klantenservice met als reden “te druk”. Enne, “bio” insinueert natuurlijk. Alles behalve dat; gewoon een chemische blend.

Antwort von Bio Lash & Cosmetics
Zeer tevreden van mijn aankoop
Zeer tevreden van mijn aankoop. Snelle levering, gemakkelijk pakket met een duidelijke beschrijving.
Slechte service wel snelle levering
De levering was heel snel! Kon niet wachten om het te proberen. Maar de pads bleven niet goed op de oogleden zitten, wat tijdens de behandeling ging irriteren. Hierdoor heb ik het product in m’n oog gekregen. Mijn oog is gaan ontsteken, wat erg pijnlijk was. Contact opgenomen met Bio Lash maar kreeg als antwoord ja de pads passen wellicht niet bij iedereen is afhankelijk van de grootte van de oogleden. En daar moest ik het mee doen! Ik zou het niemand aanraden, slechte Service. Janet Ariese

Boven verwachting, geweldig!
Ik ben altijd wat sceptisch met dit soort producten maar het heeft me echt positief verrast!
Mijn wimpers staan loodrecht vooruit, dus ik was heel benieuwd hoe een lashlift uit zou pakken. En eerlijk? Ik vind dit nog beter dan in een salon. Je hebt het zo gedaan, klaar binnen een half uurtje en het effect mag er absoluut zijn. Mijn wimpers lijken wel minstens 2 keer zo lang. Zeker een aanrader, mocht je nog twijfelen!
Heel snel ontvangen en het resultaat …
Heel snel ontvangen en het resultaat is weer fantastisch!
Zeer blij
Voor het eerst een product dat werkelijk mijn wippers mooi zwart maakt! Heel blij met het resultaat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.