Jeg har en liten spitzpoo, han har bomull pels , har kjøpt pakketilbud med sakser,marskin + div . Jeg er så fornøyd 🤩 klippe marskinen klipte som en drøm , stillegående , lett i vekt og ja dette er... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Advarsel ! Min chihuahuas negl sad fast i den negle fil der hører med , så hun skreg helt vildt heldigvis skete der ikk noget men hun blev meget bange og det gjorde jeg virkelig også 😢 rigtig dårlig... Mehr ansehen
Bjaf har stort utvalg i godbiter, tyggebein osv. Jeg er kjempefornøyd med varene jeg kjøpte til hunden min og han elsket alt jeg kjøpte. En favoritt er slikkepinnene og tyggerullene. Bjaf har konkurra... Mehr ansehen
Gottebagen er praktisk for mamma som ikke har så mange lommer, men hun må kjøpe mer snacks. Jeg er en lærevillig valp, ( 11 uker, 15kg) men jeg jobber ikke bare for ros og kos! Rask levering, det sett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Bjørnkærvej 3, 8783, Hornsyld, Dänemark
- kundeservice@bjaf.no
- bjaf.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget fornøyd :) anbefales
Advarsel
Advarsel ! Min chihuahuas negl sad fast i den negle fil der hører med , så hun skreg helt vildt heldigvis skete der ikk noget men hun blev meget bange og det gjorde jeg virkelig også 😢 rigtig dårlig oplevelse
Rask levering og godbiter ble godkjent…
Rask levering og godbiter ble godkjent av Chaoz
Poteklipersett fra Bjaf
Jeg kjøpte poteklipersett som kom uten lader, kvittering eller returetikett slik andre nettbutikker sender. Jeg må kjøpe lader som vil gjøre produktet enda dyrere. I tillegg er den svak og dårlig til å klippe.
Klippemaskinen er grei nok
Klippemaskinen er grei nok. Men når det ikke fulgte med lader blir det vanskelig. Jeg har ingen av den typen fra før.
Bra nok
Godtevesken var stor og superfin. Kjøttbeina var bra dem, men min hun fikk skikkelig diaré av den. Så hun får ikke den noe mer.
Ble litt skuffa da.
Bjaf har stort utvalg i godbiter
Bjaf har stort utvalg i godbiter, med lave priser.Jeg er kjempefornøyd med varene jeg kjøpte til hunden min og han elsket alt jeg kjøpte.
Den er enkel og genial valpegård
Den er enkel og genial valpegård. Gleder meg til å ta den i bruk om 2 dager.
Jeg har en liten spitzpoo
Jeg er så fornøyd 🤩 klippe marskinen klipte som en drøm , stillegående , lett i vekt og ja dette er eneste marskinen som har klipt skikkelig på min hund :) saksene var tipp topp . Kan gjerne gi dere 10 stjerner .
Kjøpte Bjaf sakser på tilbud hos dem
Kjøpte Bjaf sakser på tilbud hos dem, varene kom raskt og ble testet ganske kjapt. Dette var nybegynner saksesettet de selger til normal pris 799kr, men på tilbud 597,26kr. Den ene saksen er skeiv i tuppen å klipper utrolig dårlig der, sendte dem en e-post om problemet å de bare pratet det bort å nå svarer de ikke heller. Hva skal man med en saks som ikke klipper? De to andre saksene var helt ok å bruke, men den jeg gledet meg mest til funker ikke. De tror at en hundefrisør med 9 års erfaring ikke kan å se at en saks ikke er slik den skal. Vil gjerne ha en ny saks som funker, men det ville de ikke svare på eller gi tilbake. Såklart kan jeg sende varen i retur, men da på deres bekostning siden det er de som selger utstyr som ikke funker å nekter høre på meg som muligens har mer erfaring enn dem. Hva skal jeg med en ødelagt saks? Dårlig kundeservice, derfor lav stjerne. Endrer gjerne anmeldelse om saken blir rettet opp i å jeg får en vare som funker.
Keramisk klipper og poteklipper
Jeg kjøpte både keramisk klipper og ekstra skjær/ blad og poteklippersettet.
I dag har jeg testet på min mellompuddel. Klarte så å si ikke å klippe noe som helst, maskinene var alt for svake.
Tok frem mine seks år gamle Artero maskiner, med slitte blader, de gjorde en ti ganger bedre jobb.
Disse produktene var virkelig oppskrytt
Retur
Produktene er så fine og liker Hunter veldig godt. Bestilte en del til mine to hunder. Skulle gjerne gitt topp score og 5 stjerner, men leverte varer i retur og den blir ikke behandlet. Har vært helligdager så har forståelse for at det tar tid. Fikk mail om at de skulle behandle ordren på begynnelsen av nyåret, men snart gått 2 uker. Vil gjerne bestille alt det jeg har byttet i en annen str., men usikker om jeg kan stole på at bestillingen blir behandlet i denne nettbutikken.
Kari Ånberg
Bra utvalg og priser Rask levering…
Hunden vår Max er veldig glad i produktene til Bjaf, de er rimelige og de har rask levering, Meget fornøyd kunde.
Utrolig fine produkter
Utrolig fine produkter, svært fornøyd med selene og barbermaskinen til hunder!
Fin sele til valpen vår
Fin sele til valpen vår, rask levering.
Sikkert et fint produkt
Sikkert et fint produkt, men jeg får ikke brukt det. Det fulgte IKKE med lader til hundeklipperen. Bjaf No svarer ikke på meldinger eller E-post. Her har jeg kastet bort masse penger!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.