Black Design  Bewertungen 128

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte øreringe som gave. Ene ørering kan dog ikke lukke da den er lavet for dårligt. Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog en skytsengel kæde for et par dage siden, hvor der desværre manglede en sten i vedhænget. Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave. Super smukke og unikke smyk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin imødekommen og hurtig service. Har modtaget de smukkeste smykker som lever fuldt op til mine ønsker og forventninger .Venlig service både online og tlf. Smykkerne er forgyldt og endelig fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik ingen ordrebekræftelse efter at smykkerne var bestilt og betalt og skrev derfor en mail til Black Design, men fik heller ingen svar eller bekræftelse på min ordre der fra. Men kort tid efter fik j... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner
  2. Goldschmied
  3. Lieferant für Schmuckzubehör
  4. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi designer tidsløse smykker til fordelagtige priser, så alle kan være med🙏🏻

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet og endnu dårligere service

Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til flere forskellige platforme. Men har aldrig modtaget svar med mulighed for at få byttet til funktionelle øreringe eller pengene tilbage så jeg kan købe øreringe hos et ordentligt firma.
Er meget skuffet oven den måde kunder behandles på - kvaliteten er simpelthen for dårlig og servicen endnu dårligere.

15. Dezember 2025

Meget dårlig kvalitet!

De her smykker ser super fine ud, men hold da op hvor er det dårligt kvalitet. Jeg købte et armbånd, havde det på to gange og så gik det i stykker.
Altså det er jo SHEIN kvalitet, jeg kan væde med at man kan finde de samme smykker til 5 kr på SHEIN og få bedre kvalitet. Og jeg kan kun forestille mig at alt andet de sælger er lige så dårligt kvalitet.

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med Black Design i…

Jeg har handlet med Black Design i flere år. Jeg har altid været yderst tilfreds. Det er gode produkter, flotte smykker. Servicen er i top og fra jeg bestiller varen til jeg har den går der ikke længe. Hilsen Sanne Nielsen.

20. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig mine smykker holder længe rigtig…

Rigtig mine smykker holder længe rigtig sød sælger og jeg er virkelig glad for de smykker jeg har derfra endvidere har Camilla været så sød at donere til mine forening nogle smykker vi kunne bruge når vi holdt bankospil julegaver og hvad vi ellers har spurgt efter kan varmt anbefales flotte smykker lang holdbarhed fem stjerner herfra

20. Jänner 2026

Smukke smykker

Super smukke smykker hvor nye designs altid præger udvalget. Har samtidig altid oplevet en rigtig fin kundeservie.

23. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virker falske efterlader grønne mærker

Jeg købte en ring kaldet “Vintage Ring” og et armbånd kaldet “Silja Armbånd”, som begge var beskrevet som 18k belagt. De smykker, jeg modtog, lever ikke op til beskrivelsen og virker falske. Begge har desuden efterladt grønne mærker på huden, hvilket er meget skuffende og vildledende.

28. Dezember 2025

Hej Julia
Vores Silja armbånd er 100% vandfast så der må være tale om en misforståelse og en anden gang vil en dialog via mail være en langt bedre løsning.
Camilla

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma!

Jeg købte en halskæde med en guldsmed på og et vedhæng med en skildpadde, hvor der ikke var nogen kæde på. Jeg syntes at kæden som guldsmeden sidder på er meget kort, og tænker at flytte vedhænget med guldsmeden til en anden kæde. Først kan jeg slet ikke få guldsmeden af kæden, og må skille kæden ad, for at få den af. Da jeg så endelig får den af, kan guldsmedvedhænget ikke passe på nogen kæder, da øjet på guldsmeden er for lille. Jeg prøver forskellige kæder, men ingen af dem kan passe på guldsmeds vedhænget. Det vedhæng med en lille skildpadde som jeg også har købt, kan slet ikke passe på nogen af de kæder jeg har, da øjet der sidder på skildpadde vedhænget er mikroskopisk. Det er utroligt at man ikke designer smykkerne så de kan bruges, eller i det mindste bruges på en anden kæde end den der følger med. Det har jeg aldrig prøvet hos nogle andre virksomheder før. Derudover er deres kundeservice enormt flabet, og det er faktisk derfor jeg skriver her, for jeg er ikke blevet tilbudt noget ombytning eller penge retur. Jeg ved ikke om det er Camilla selv der sidder og ordner kundeservice, men hvis det er, så tænker jeg hun skal have et kursus i at svare folk ordenligt, og møde folk i deres problematikker. Og måske tage et kig på hendes produkter, så de faktisk kan bruges.

Jeg har fået svar fra firmaet. De mener ikke at man skulle kunne tage guldsmeden af halskæden. Fair nok, men så skriv det under produktet, så man som kunde har en chance for at kunne navigere i sit køb. Derudover mener firmaet, at det lille bitte øje som sidder på skildpadde vedhænget, er et øje som man “bare” skal åbnes og sættes på en kæde. Igen noget man skal informere kunden om inden køb. Igen vil jeg sige at det ikke er ok at man sælger et produkt, som man selv skal lave om på, så man måske kan bruge det. Tænk hvis en ældre dame køber det skildpadde vedhæng, og hverken har øjne eller ejer en tang, til at åbne det mikroskopiske øje, som sidder i vedhænget.
Jeg mener derfor at min anmeldelse er reel nok, da jeg ikke mener at jeg som kunde er blevet informeret nok om produkterne, inden køb.

26. Mai 2025

Antwort von Black Design

Vi beklager at du syntes vores kæde er for kort, men længden er oplyst under det smykke du har købt.
Vi designer ikke smykker, som er meningen kunden skal pille fra hinanden, vores smykker er designet med vedhænget og kæden sammen.
Vi ser derfor ikke at din anmeldelse er sandfærdig og derfor må vi desværre anmelder din klage til Trustpiolet.
Håber dog at du får en god dag
Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget min pakke med mine…

Jeg har modtaget min pakke med mine smykker og jeg elsker dem 💫 Hurtig leverance og gode priser. Jeg kommer igen :)

23. Jänner 2025

Tak for de fine ord🙏🏻😘

Ikke handle her!!!

Jeg købte 3 øreringe fra Black design. To af dem er ens og en af ​​et andet design. En af de samme øreringe blev brugt. Der var grønne pletter på den. Den anden var også ødelagt. Jeg skrev til dem og forklarede situationen. Og jeg tog endda billeder af det. Der var absolut intet svar. De er selv ret amatører. Hvis du vil spilde dine penge, så køb her!!!

9. Jänner 2025

Antwort von Black Design

Du har fået dine smykker ombyttet og der har aldrig været grønne pletter på vores smykker🙏🏻
Vi beklager at vi ikke har kunne løse det på en mere fornuftig måde💜

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fine smykker, men værste service + bondefangeri

Jeg har købt nogen virkelig fine smykker til mit bryllup, men den service jeg har oplevet har været forfærdelig.

Da jeg skulle bestille drillede hjemmesiden, da jeg skulle betale, hvor jeg blev smidt af. Jeg afventede i en periode, og da jeg ikke modtog nogen ordrebekræftelse, aflagde jeg ordren igen. Efterfølgende opdager jeg, at jeg er blevet trukket to gange, og skriver i den forbindelse til Black Design, som blot afviser, at det er muligt, at de kan hæve penge for noget, jeg ikke har bestilt. De oplyser mig ikke, at jeg har lagt en dobbeltbestilling, og jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse for den første bestilling. I korrespondancen er de bare ubehøvlede og har virkelig dårlig kundeservice.

Da jeg modtager smykkerne, modtager jeg to pakker med de samme smykker. Jeg skriver herefter til dem og beder om at modtage en returlable, så jeg kan sende den ene pakke retur til dem, hvilket de afviser, da de åbenbart ikke har returlables. Jeg synes, at det er fuldstændigt bondefangeri, og hører ingen steder hjemme i DK, at man køber en vare, som ikke kan returneres.

7. Jänner 2025

Hej Amanda
Vi er noget uforstående overfor din kritik, da vi har været i dialog flere gange.
Du har selv foretaget to bestillinger og derefter er du utilfreds med, at vi har trukket penge to gange.
Vi kan desværre ikke vide, at du kun skulle have den ene ordre. Vi har derfor i dag sendt dig al info du skal bruge for at sende varen retur, hvilket du selvfølgelig altid kan.
Vi har desværre ikke returlabel, da vi er et mindre firma og dette er ikke et krav. Vi har heller ikke trukket penge uden grund, vi kan kun trække de penge som du selv har givet tilladelse til via din bestilling.
Så i forhold til ovenstående er dette ikke noget vi overhoved kan genkende.
Team Black Design

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et rigtig flot smykke som…

Jeg købte et rigtig flot smykke som desværre gik i stykker, men da jeg skrev til dem var de meget hurtige til at sende et nyt. God og hurtig service!

13. September 2024

Antwort von Black Design

Tusinde tak for din anmeldelse😊🙏🏻

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt en halskæde hvor der står Mom…

Købt en halskæde hvor der står Mom ender med få en kun ik nok med det viser det sig den os er i stykker jeg sender den tilbage som aftale oh hun skulle sende mig mine penge men viser sig hun har blokeret mig!
Jeg skal nok få mine penge fordi på Facebook er der en gruppe hvor den hederr svindejagt den ryger hun på om 1 time!

18. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lækkert smykke, men dårlig kundeservice.

Jeg fik et super smukt smykke af min datter i gave, men halskæden gik hurtigt i stykker. Både min datter og jeg henvendte os og fik begge svar på at de godt kunne lave den og vi blot skulle sende den retur. Da vi så spørger til porto, som jeg ikke syntes at vi skal betale, svarer de aldrig tilbage.
Det synes jeg godt nok er dårlig stil.

4. Juni 2024

Smukke smykker

Smykkerne er forgyldt og endelig fandt jeg en guldfarve der ikke ser “gul” ud .
Kæmpe anbefaling af Black Design🌼🌼

15. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr