Blackk Interiors Bewertungen 11

TrustScore 4.5 von 5

4,4

1. Möbelhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Blackk Interiors produceert en verkoop eiken fineer meubelen. We zijn gespecialiseerd in zwarte eiken fineer meubels zoals Eettafels, Sidetables, Salontafels en Zuilen. Alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Mocht je een andere maat of kleur wensen neem gerust contact met ons op.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Aanrader

Goede en duidelijke communicatie. Zeer nette prijs voor maatwerk. Keurig en op tijd geleverd!

20. September 2025

Top service & prachtig product

Gezien de huidige tijd, waarin oplichters vaak hun slag slaan, waren mijn partner en ik in eerste instantie wat terughoudend om een bestelling te plaatsen bij Blackk Interiors. Na telefonisch contact met Dennis, mede-eigenaar van het bedrijf, kregen we echter meteen een goed gevoel. Hij nam de tijd om ons alles uit te leggen en dat gaf ons vertrouwen om een Side Table bij hen te bestellen.

Na de bestelling bleef het contact uitstekend verlopen via WhatsApp. We werden steeds netjes op de hoogte gehouden en de afgesproken leverdatum werd perfect nageleefd. De tafel werd zelfs persoonlijk door Dennis geleverd, en wat zijn we blij met het resultaat! Het meubel is met de hand gemaakt door Dennis zelf en de afwerking is werkelijk prachtig. Complimenten voor dit vakmanschap.

Als we in de toekomst weer iets nodig hebben in deze stijl, weten we zeker dat we opnieuw bij Blackk Interiors zullen aankloppen. Dennis (en Blackk Interiors), bedankt voor de geweldige service en het mooie product!

Groetjes uit Ulestraten :)

1. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bedrijf met mooie producten!

Ik heb onlangs twee salontafels besteld bij Blackk Interiors en ik ben ontzettend tevreden! De tafels zijn werkelijk prachtig — strak design, hoogwaardige afwerking en precies zoals afgebeeld op de website. Ze geven mijn woonkamer meteen een stijlvolle en warme uitstraling.

Wat me daarnaast echt positief verraste was de service. Vanaf het moment van bestellen tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Ik kreeg duidelijke updates over de bezorging en de tafels waren zorgvuldig verpakt. Klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen.

Kortom: mooie producten, uitstekende kwaliteit en topservice. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle meubels met een persoonlijke touch!

30. August 2025

Super sidetable…

De Sidetable geleverd gekregen in zwart eiken 1.80 lang. De afwerking is werkelijk prachtig en wat er goed is bij dit bedrijf is dat hij op de gewenste maat wordt gemaakt.
De communicatie met Dennis is erg goed en afspraken worden nagekomen.

18. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit en elegantie in elk detail

Onlangs bezocht ik deze webshop op zoek naar eikenfineer meubels om mijn woonkamer nieuw leven in te blazen. Ik was blij verrast door de uitgebreide selectie aan meubels en de kwaliteit van hun collectie. Ze bieden echt een indrukwekkende reeks aan eikenfineer meubels aan, variërend van prachtige salontafels tot elegante zuilen.

Blackk Interiors was zeer behulpzaam en goed geïnformeerd over de producten. Ze hielpen me om de perfecte salontafel te kiezen die past bij mijn interieurstijl en behoeften. Ook gaven ze mij goed advies over het onderhouden van eikenfineer meubels, wat ik enorm waardeerde.

De salontafel die ik heb gekocht is een echt pronkstuk in mijn woonkamer. Het eikenfineer geeft de tafel een rijke, warme uitstraling, en de afwerking is gewoon perfect. Ook de zuil die ik heb gekozen heeft een prachtige uitstraling en is van hoge kwaliteit. Beide meubels zijn absoluut het geld waard.

Ik kan deze winkel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, stijlvolle en duurzame eikenfineer meubels. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige interieurvernieuwingen!

29. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr