Goed advies, makkelijk bereikbaar voor vragen. Mooi licht product, eenvoudig in laptoptas mee te nemen. Ideaal voor onderweg en thuiswerkplek.
Wat een super service, ik had 2 schermen gekregen voor mijn verjaardag. Helaas bleek dat dit de verkeerde type was, even app contact gehad en kon de verkeerde retour sturen en kreeg een nieuwe opges... Mehr ansehen
Bestellen ging makkelijk, levering super snel (zelfde dag) en het werkt super met die extra schermen. Het lage gewicht is echt super.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
We are a modern workspace brand focused on helping people work smarter, healthier, and more efficiently, wherever they are. We design high-quality portable monitors, ergonomic tools, and workspace accessories that transform any environment into a productive setup. With a strong focus on portability, posture, and performance, we’re here to support entrepreneurs, remote workers, and digital creatives with tools that match their lifestyle. Reliable products. Fast global shipping. Personal support. That’s what you can expect from Blerron.
Eibergseweg 15, 7156NR, Beltrum, Niederlande
- +31622120444
- support@blerron.com
- blerron.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede schermen werken perfect en de…
Goede schermen werken perfect en de klanten service reageert direct als je een vraag hebt.
Top product
Goed advies
Wat een aanwinst die schermen
Wat een super service, en top product
Wat een super service, ik had 2 schermen gekregen voor mijn verjaardag. Helaas bleek dat dit de verkeerde type was, even app contact gehad en kon de verkeerde retour sturen en kreeg een nieuwe opgestuurd.
En dit alles was binnen 2 dagen geregeld.
En het product werkt echt top, wat een genot van 1 scherm naar 3 schermen. Beeld super scherp en helder.
Grote waardering voor de afhandeling!
Voorafgaand aan de aanschaf geïnformeerd welke schermen geschikt waren voor mijn laptop. Na installatie bleek uiteindelijk dat de resolutie op beide schermen niet overeenkwamen. Heel helder en duidelijk en zeer coöperatief heeft blerron gehandeld. Eerst geprobeerd middels goede instructies om het in de instellingen correct te krijgen. Uiteindelijk geen positief resultaat. Uitkomst: zonder problemen kunnen omruilen, heldere communicatie, oprechte eerlijke houding in de afwikkeling. Ik kom nog weinig van dit soort ondernemers tegen, ondernemerschap wat ik ontzettend heb gewaardeerd. Dank, ook op deze plek!
Marcel

Je oprechte betrokkenheid
Je oprechte betrokkenheid, je snelle hulp en je vermogen om alles helder uit te leggen laten zien dat je kennis en inzet verder gaan dan wat men doorgaans mag verwachten; het gaat je duidelijk niet om het geld, maar om mensen écht te helpen wanneer het misgaat — iets waar veel bedrijven nog van kunnen leren.

Antwort von Blerron
na problemen met afleveringn zeer…
na problemen met afleveringn zeer coulant en snle opgelost

Super support!
Ondanks dat ik het scherm uiteindelijk niet gekocht heb heb ik een super goede ondersteuning gekregen!

Very flexible
Very good product. Allows many configurations !!
Very good communication with seller !!

Antwort von Blerron
Snel geleverd en doet wat het moet…
Snel geleverd en doet wat het moet doen, happy customer hier!

Antwort von Blerron
Goed product en afspraken nagekomen
Goed product, afspraken nagekomen en bij vragen via e-mail snel een reactie.

Betrouwbare leverancier!
Blerron komt over als een betrouwbaar bedrijf. De levering liet even op zich wachten, maar dat kwam door de pre-order. Bij navraag werd ik keurig op de hoogte gebracht. Wellicht dat tussentijds een mailtje de klant gerust stelt. Nu was het een beetje gissen wanneer de schermen geleverd zouden worden. De track and trace gaven uiteindelijk die duidelijkheid.

Antwort von Blerron
Hoofdelement van zeer goede kwaliteit
Hoofdelement van zeer goede kwaliteit, zeer snel geleverd

Goede levering
Goede levering, duidelijke instructie, ook al kon ik een driver niet installeren, snelle hulp via de whatsapp, prima service.
Mooi product erg handig, kwaliteit prijs perfect.

Antwort von Blerron
Goede schermen snelle levering en goede…
Goede schermen snelle levering en goede service

Antwort von Blerron
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.