Banner for Equilo

Equilo Bewertungen 253

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag ansökte om ett lån hos Er och fick det beviljat och jag är riktigt tacksam för detta. Fin service och god kontakt med Er i telefon och gott bemötande

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med…

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med snabb handläggning.
5 stjärnor!!

5. März 2026

Tack så mycket för din fina recension och dina 5 stjärnor! ⭐
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med den snabba handläggningen.
Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag var så kritisk

Jag var så kritisk , men det var de som hjälpte mig till väga

5. März 2026

Antwort von Equilo

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig😊

Snabbt smidigt

Snabbt smidigt

1. März 2026

Hej Ingrid,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som snabbt och smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!😊

Supersnabb service.

Supersnabb service.

27. Februar 2026

Hej Kenth,
Tack så mycket för ditt fina omdöme, glädjer oss! 🌸

Bra ställe.

Bra ställe.
Dem, är snabba på att betala ut ett lån, man har ansökt om och fått beviljat ! 👍😊

23. Februar 2026

Stort tack, Desireé! 🧡
Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt från ansökan till utbetalning! Vi blir superglada av din feedback, tack för att du delar med dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var verkligen snabbt och enkelt så…

Det var verkligen snabbt och enkelt så jag är väldigt nöjd och tacksam för det. Och så fort man fick besked var också bra. Så jag är väldigt nöjd

3. März 2026

Hej Mats! Stort tack för ditt fina omdöme. 💛

Det går snabbt o smärtfritt

Det går snabbt o smärtfritt

2. März 2026

Stort tack, Agnetha! 🧡
Vi är glada att upplevelsen kändes enkel och smidig för dig. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Enkelt och snabbt.

24. Februar 2026

Antwort von Equilo

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och snabbt, precis så vi vill att det ska vara. Välkommen tillbaka! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickar bluff-sms med länkar.

Skickar bluff-sms med länkar.
Varning!

25. Februar 2026

Hej Kalle,

Tack för att du uppmärksammar detta.

Vi vill vara tydliga med att vi inte skickar bluff-SMS och ser mycket allvarligt på att vårt namn eventuellt missbrukas i bedrägliga utskick. Tyvärr förekommer det att oseriösa aktörer utger sig för att vara företag.

Vi har nu även gått ut med en tydlig varningstext på vår hemsida för att uppmärksamma besökare på situationen.

Om du har möjlighet får du gärna kontakta oss på info@equilo.com och bifoga en skärmdump av SMS:et. Det hjälper oss i vårt arbete med att anmäla och stoppa detta.

Bra hjälp

Snabb och enkel service. Kontakt via SMS.

17. Februar 2026

Stort tack, Lars! 🧡
Vad fint att höra att kommunikationen fungerade smidigt och att processen upplevdes enkel för dig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra kontakt och snabbt svar

Jättebra kontakt och snabbt svar. Tack. Mvh Kristina Nilsson

18. Februar 2026

Tack så mycket, Kristina! 🧡
Det gläder oss att kontakten kändes enkel och att du fick snabbt svar. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Gick snabbt och smidigt

Gick snabbt och smidigt. Pengarna samma dag. Tack Simon.

12. Februar 2026

Tack så mycket, Susanne! 🧡
Vi blir glada att höra att allt gick smidigt och att du fick pengarna samma dag. Simon skickar också ett stort tack för din recension!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smidig support mycket enkel betalning

19. Februar 2026

Tack så mycket, Per! 🧡
Vad roligt att höra att du uppskattade vår support och att betalningen fungerade smidigt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder och uppskattar din feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jag fick det jag önskade

jag fick det jag önskade, det gick snabbt, så jag är jättenöjd

17. Februar 2026

Stort tack, Dan! 🧡
Vi är glada att höra att allt gick snabbt och att du är nöjd med upplevelsen. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bra bemötande tack Bosse

Bra bemötande tack Bosse

6. Februar 2026

Antwort von Equilo

Tack så mycket för dina fina ord! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tydlig information och det gick fort…

Tydlig information och det gick fort att ansöka. Fick svar dagen efter. Det enda är att jag önskade lite större lån!

6. Februar 2026

Stort tack, Erik! 🧡
Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig och smidig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt och smidigt när behovet finns.

Snabbt och smidigt när behovet finns.

13. Februar 2026

Stort tack, Fredrik! 🧡
Vi är glada att kunna finnas till hands när det behövs. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gick väldigt snabbt och smidigt

Gick väldigt snabbt och smidigt. Hade pengarna samma dag.

4. Februar 2026

Stort tack, Jim! 🧡
Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt för dig. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Enkelt att ansöka

Enkelt att ansöka, fin kontakt mycket snabbt och vänligt bemötande!

9. Februar 2026

Antwort von Equilo

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde ansökan som enkel och att kontakten varit både snabb och trevlig. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter!😊

Trevlig och tillmötesgående…

Trevlig och tillmötesgående personal.Inget är omöjligt!

4. Februar 2026

Antwort von Equilo

Hej Carina, Vi vill tacka dig för ditt fina omdöme och hälsa dig varmt välkommen som kund! 🌸

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr