Bliss Flowerbox Bewertungen 28

4,2

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget, meget bra!!! Super god kvalitet, nydelige blomster som holder seg utrolig fine i flere år. Kjempe fornøyd!!! Beste kundeservicen! Anbefales på det sterkeste!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mottok blomster boxen og den var like nydelig som det er på bildet på nettsiden😍 Beste investeringen jeg har gjort 😍❤

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Blumendesigner
  2. Trockenblumenfachhandel
  3. Blumenlieferung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyr nydelige blomsteroppsatser som varer i et helt år. Det er ekte blomster som er behandlet med spesielle oljer. Blomstene er ikke tørket og kan derfor fremdeles gi fra seg noe duft. De skal ikke vannes og krever derfor ikke vedlikehold. Våre kreasjoner er en økonomisk, vakker og lettvint løsning for hoteller, restauranter og privatpersoner. E-post: jeena@blissflowerbox.no Bliss Flowerbox ble startet i 2018 og drives av Jeena Odisho fra Drammen. Vi selger over hele Norge via nettbutikken vår. Kreasjonene gir et luksuriøst preg og stemning i hoteller, salonger, resepsjoner, restauranter, bryllup og private hjem. Vår spesialitet er vakre buketter som ligger i hatteesker inspirert fra Paris. VÅRE UNIKE BLOMSTER VARER I ETT ÅR

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

28 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Litt dårlig

Jeg hadde bestilt på fredag ​​rundt klokken 14 og den ble sendt tirsdag kveld, etter 3 dager. Du skulle ikke si at du sender samme dag når du bestiller før 15 hvis du sender ting etter 3 dager. Heldigvis for meg kom det ikke for sent.

Jeg har sendt mail med spørsmål når tingene mine skal sendes til meg, har aldri fått noe svar på det.

En annen ting er denne rosebamsen. Det ser pent ut når det er inne i plastboksen. Når den ble fjernet bare for å ta en titt på den mistet den umiddelbart 3 "roser” og jeg så at en manglet totalt. Hvis du sier at du lager dem selv, så pass bedre på å lime disse rosene...

3. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bliss Flowerbox

Hei Darius, beklager meget for din dårlige opplevelse hos oss.
Det står ingen steder at vi sender med vanlig post samme dag. Vanlig postgang hos Posten Norge er det dessverre ikke noe vi kan for. Dette gjelder både for postnord og posten. Du ble også oppringt av en kollega, hvor det ble gitt informasjon, hvis den ikke kommer til tide med Posten, så kjører vi personlig fra Drammen til Oslo for at du skal bli fornøyd. Når det gjelder at tre roser datt ut av bamsen, så beklager vi for dette. Da det er håndlaget i Drammen, så vil det naturlig falle noen roser hvis posten har vært for hardhendt eller limet løsner, det skal vi selvsagt passe bedre på. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon +47 977 92 785 eller e-post: jeena@blissflowerbox.no, så skal vi ordne at du får rabatt på den orderen eller om du ønsker å returnere den, så er det selvsagt mulig ☺️Mvh Jeena Odisho 🥰

Legger ved informasjon på frakt som finnes på vår nettside:

Levering med Posten & PostNord

Vi bruker 1-2 arbeidsdager før varene blir sendt med posten/postnord. Du kan forvente at varene kommer til deg 3-7 arbeidsdager etter at du bestilte.
Merk at tiden for levering kan variere avhengig av hvor i landet du bor og hvilket leveringsalternativ du velger, samt når i sesongen bestillingen gjøres.

Bare bra

Kjempefornøyd med kundebehandlingen, grei pris og kjempefine roser som var i tillegg veldig godt pakket, noe jeg hadde fryktet for.

22. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig pent.Men kan jeg brukte litt…

Veldig pent.Men kan jeg brukte litt parfyme til rose ?litt lukte vondt;)
Mvh Malgorzata K

19. Februar 2022

Antwort von Bliss Flowerbox

Hei Malgorzata, Tusen takk for din tilbakemelding 🌹 Rosene du fikk skal ikke lukte noe, da de har vært gjennom en prosess for å fjerne lukt for sensitive neser. Rosene er også allergi vennlige ☺️ Du kan spraye parfyme så lenge parfymen ikke inneholder vann 🥰

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Presentasjon var på topp.pakning var…

Presentasjon var på topp.pakning var elegant.men blomsten er tørr/og gammel,trist.
Det er ikke noe retur seddel/skjema…!

25. Jänner 2022

Antwort von Bliss Flowerbox

Hei Kauser, ser på bestillingen at du hadde bestilt en liten roseboks med en blomst (peon). Veldig trist at det ikke falt i smak, beklager så mye, men dette kan du selvsagt returnere og få tilbake pengene.
Det skal ligge en returlapp med sendingen, hvis det ikke gjør det, så beklager jeg meget. Reklamasjon/retur informasjon finner du på vår hjemmeside via denne linken: https://www.blissflowerbox.no/pages/betingelser. Du kan selvsagt sende oss en e-post på info@blissflowerrbox, så skal vi sende deg returlapp ☺️ Du kan også kontakte oss på tlf: +47 977 92 785 ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig fine roser og for en bra…

Utrolig fine roser og for en bra service.!

30. Dezember 2021

Hei Madelen,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos oss - Dette er noe vi setter kjempestor pris på 💐

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flotte blomster

Flotte blomster, er slik de er avbildet på nettsiden. En fryd å se på. Konstruktivt ville jeg anbefalt og bruke annen leverandør en post nord. Det tar veldig lang tid (lenger enn angitt på sidene deres).

20. Oktober 2021

PERFEKTE BLOMSTER

Møtt med en FANTASTISK service 🔥 Rask tilbakemelding og bedriften yter det lille ekstra! Blomstene er av høy kvalitet og holder sin standard som beskrevet! Ingen skuffelser å finne her! Anbefaler på det sterkeste👏🏼

Takk til Jenna som holder en bra kvalitet på varene sine🥰

4. August 2021

Meget bra 🌹

Beste kundeservicen! Anbefales på det sterkeste!

19. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Wiolet,

Rask levering

Rask levering, bra kvalitet.

11. April 2021

Hei,

Hei Miray,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr