Blockbyg Bewertungen 14

2,1

2,1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Ikke muligt at komme i kontakt med Blockbygg mhp returnering af vare

Jeg har bestilt en pakke fra Blockbyg. Varen er kommet, men jeg har fortrudt købet og har i godt og vel 1 uge nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med Blockbyg for at kunne sende pakken retur. De svarer ikke på mails og på deres hjemmeside fremgår det at returnering først kan ske, når Blockbyg har registreret at processen er sat i gang.
Jeg har sendt 3 mails og kan ikke se, at jeg har andre muligheder for at komme i kontakt med dem.

5. Dezember 2025

Lavede en ordre

Lavede en ordre, og prøvede efterfølgende at sende 2 mails til shoppen. Jeg har aldrig hørt fra dem. Der gik ca. 3 uger fra jeg bestilte til jeg kunne afhente pakken.
Det er lavet i Kina og afsendt fra Kina, så ikke dansk produceret.

29. November 2025

Der er ingen kundeservice eller respons.

Da jeg bestilte gik der nøjagtig 2 sek. før de trak pengene. Til gengæld gik der længe før pakken dukkede op på postnord app med en forkert adresse. Jeg kontaktede dem og ville have det rettet. De har bare ignoreret mig. Pakken er leveret til en forkert adresse og selvom jeg har skrevet til dem 4 reagerer de ikke.
Hold jer langt væk!

24. November 2025

Scam

Scam, de skriver dansk produceret men så kommer der et tracking nummer med en pakke fra Kina. (Pakke Dukkede aldrig op)

23. November 2025

Jeg bestilte min varer den 15/10 med…

Jeg bestilte min varer den 15/10 med ekspres levering og har endnu ikke fået den. Jeg må nok erkende at det heller ikke kommer til at ske. Fuldstændig useriøs virksomhed og jeg råder alle til IKKE at bestille derinde fra. Jeg skulle have læst anmeldelserne inden jeg købte mine varer derfra.
KØB IKKE DERFRA!!

28. Oktober 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen