Netjes verzorgd verpakt ontvangen. Heerlijke notenpasta’s. Gezond omdat er verder geen toevoegingen zijn. Eigenlijk een beetje te lekker, dus uitkijken dat de pot niet te snel leeg is. 😇
Unternehmen hat geantwortet
Mooie presentatie, ik heb de 8 noten/zadenpasta en de hazelnoot repen. De pasta is verrassend omdat er stukjes noot in zit en daardoor knapperig is. De reep is knapperig van buiten en zacht van bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lekkere repen, weer eens wat anders! Een clean product, alleen gezonde ingrediënten. Enige minpuntje is de prijs, maar daar krijg je wel een voedzaam product voor terug.
Unternehmen hat geantwortet
Erg lekker, volle smaak en duudelijk goede kwaliteit. Geen gekke toegevoegde ingrediënten en snel geleverd.

Antwort von Bluson
Erg tevreden met de notenpasta's, zowel lekker als gezond!

Antwort von Bluson
Snelle levering en erg tevreden over de noten- en zadenpasta. De smaak is erg goed. Zeker een aanrader.

Antwort von Bluson
Snelle bezorging en heerlijke repen en notenpasta!

Antwort von Bluson
Mooie presentatie, ik heb de 8 noten/zadenpasta en de hazelnoot repen.
De pasta is verrassend omdat er stukjes noot in zit en daardoor knapperig is.
De reep is knapperig van buiten en zacht van binnen, lichte notensmaak. Erg lekker.
Het enige is de prijs, die is pittig.

Antwort von Bluson
Ik heb van Bluson een oliemix mogen testen. Deze bevatte oa. macademia (de gezondste noot die er bestaat zon beetje) en avocado. Heerlijk oa. voor over salades! Ik zie het product niet (meer) in het assortiment maar ik zie wel dat er repen zijn in meer smaken. De repen zijn hier in ons huis ook favoriet.

Antwort von Bluson
Heerlijk! Zowel de repen als de notenpasta zijn ontzettend smaakvol en vullend. Ze zijn gemaakt met alleen maar gezonde ingrediënten, en dat proef je echt. Absoluut een favoriet, dit ga ik zeker opnieuw bestellen!

Antwort von Bluson
Deze repen zijn uniek in smaak en zeker ook in ingrediënten! Alleen maar natuurlijke ingrediënten. niks meer niks minder je weet precies wat je binnen krijgt! De textuur is heel verrassend! Echt knapperig van buiten en een soort pasta van binnen met nootjes erin. Ik zou zeker andere smaken ook kopen mochten die in de toekomst komen!

Antwort von Bluson
Wat zijn ze waanzinnig lekker! Echt uniek, goede textuur, vult goed, heerlijke smaak. Ik zou alle varianten kopen als er meer komen.

Antwort von Bluson
Ideaal voor als je gluten- of lactoseintolerantie hebt!! Lekkerder dan andere droge producten

Antwort von Bluson
Lekkere repen en nog gezond ook. Gemaakt van maar enkele ingrediënten.

Antwort von Bluson
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.