Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse omkring BO-VEST. Min oplevelse med dem har været dybt frustrerende og ærligt talt helt uacceptabel. Jeg har stået på venteliste i flere år... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej, Jeg skal til at flytte internt i Bo-Vest, på grund af renoveringsbyggeri, fra Galgebakken til et gårdhavehus i syd. Jeg må sige at genhusningsteamet gør det rigtigt godt, og særlig Lise Kaas ud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Bo Vest har været over al forventning. De har virkelig taget mine henvendelser seriøst og fået løst den meget professionelt. Jeg kan kun varmt anbefale Bo Vest, som et meget imødeko... Mehr ansehen

1. Sozialwohnungsbau-Programm
  2. Wohnungsgesellschaft
  3. Hausverwaltungsunternehmen
  4. Anwohnerverein

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BO-VEST - almene lejeboliger i hovedstadsområdet

3,1

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

BO-VEST

Jeg har stået på venteliste i flere år uden nogensinde at få et eneste reelt tilbud. Jeg bor i kommunen, jeg arbejder i kommunen, og alligevel er der absolut ingen hjælp at hente. Hver gang jeg kontakter dem, bliver jeg bare spist af med standardfraser om, at “man skal have tålmodighed”. Det er ærligt talt til grin efter så lang tid.

Samtidig oplever jeg, at andre , både folk jeg kender i kommunen og folk udefra, får boliger på få dage eller meget kort tid. Det giver et indtryk af et system, der på ingen måde er fair eller gennemsigtigt.

Tilbage i september tog jeg screenshots af min placering på ventelisten for at følge med i udviklingen. Nu, 6 måneder senere, kan jeg konstatere, at jeg ikke bare står stille, jeg er faktisk røget markant længere bagud i køen. Det giver absolut ingen mening og understreger, hvor uigennemsigtigt systemet er.

Endnu værre er det, at jeg flere gange har oplevet, at medarbejdere tilsyneladende hjælper folk, de kender, med at få lejligheder. Det underminerer fuldstændig tilliden til systemet og gør det svært at tro på, at ventelisten overhovedet bliver håndteret retfærdigt.

Alt i alt føles det som spild af tid at stå på venteliste hos BO-VEST. Manglende gennemsigtighed, dårlig service og en oplevelse af forskelsbehandling. Jeg føler mig magtesløs i forhold til et boligskift.

20. März 2026

Hej Mohamed,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der har føltes både frustrerende og uigennemsigtig.

Tildelingen af boliger sker efter den praksis, som lovgivningen har fastsat.

Der er generelt stor efterspørgsel på boliger i vores afdelinger, og ventetiden kan variere betydeligt afhængigt af boligtype, størrelse og område. Når vi tildeler ledige boliger, skifter fortrinsretten mellem interne og eksterne ansøgere. Det gør, at ens placering på ventelisten kan ændre sig fra bolig til bolig, alt efter hvem der har fortrinsret på det pågældende tidspunkt.

Derudover kan din placering på ventelisten ændre sig af to hovedårsager:
• Ansøgere, der har stået skrevet op længere end dig, kan vælge at blive aktive boligsøgende og dermed komme foran dig på ventelisten.
• Hvis en ledig bolig ikke matcher dine specifikke ønsker, bliver du ikke tilbudt den, og ansøgere med bredere ønsker kan derfor rykke foran på netop dén bolig.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få overblik over din konkrete ventelistesituation. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå dine ønsker sammen og sikre, at du er skrevet op på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til dine behov.

5 måneders sagsbehandling præget af manglende svar og vildledning

Jeg har haft et forløb med Bo-Vita, der har strakt sig over næsten 5 måneder i en simpel skadessag. Gennem hele forløbet har kontakten med medarbejderne Christian og Torben været præget af manglende svar på konkrete spørgsmål og direkte modstridende oplysninger om sagens status. Begge har af flere omgange ignoreret opkald og mails.

Deres manglende opfølgning har betydet, at forsikringsselskabet Protector ikke har kunnet udføre deres arbejde rettidigt, da Bo-Vita har forhalet processen og undladt at videregive nødvendig information. Det har krævet en urimelig mængde vedholdenhed og konstante rykkere fra min side at få afsluttet en sag, som burde have været håndteret langt hurtigere.

Yderligere har de sammen med deres forsikringsmægler Willis Towers Watson, nølet, undgået at svare forsikringsselskabet og generelt udvist respektløs og uprofessionel opførsel.

20. März 2026

Antwort von BO-VEST

Vi er kede af at læse om din oplevelse. Det er naturligvis ikke den standard for service og kommunikation, vi ønsker at levere.
Vi tager din kritik alvorligt, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere for at få klarlagt forløbet og sikre, at den bliver håndteret korrekt. Af hensyn til persondata har vi ikke mulighed for at gå i detaljer her, men vi vil meget gerne i dialog med dig.
Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på bo-vita@bo-vita.dk, så vi kan få alle oplysninger på plads og følge op på sagen.
Bo-Vita

Handikap Parkering Sorunu

Bo vest in sunduğu imkanlardan faydalanmak ayrıcalıktır. Tek sorun engelli otopark limitinin %5 olması.

19. März 2026

Hej Melek,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give Bo West en god…

Jeg vil gerne give Bo West en god anmeldelse , jeg ved man ikke må fremhæve , nogen , alle gør deres bedste , men Berit har virkelig hjulpet mig , virkelig , anvist bolig , også selvom jeg var kritisk og ja jeg syntes virkelig hun fortjener applaus , og mina også men jeg har simpelthen skrevet kosperdance i lange baner angående en speciel bolig,,rigtig god jul og godt nytår 🙏🌺🎄

19. Dezember 2025

Hej Conni,
Tak for at dele din gode oplevelse. Jeg sender din ros videre til Berit og Mina:-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lange svartider, høje indskud, skægkræ og skimmelsvamp

Jeg har boet i en studiebolig udlejet af BO-VEST i halvandet år. Og jeg har kun dårlige erfaringer. Der er utroligt lang svartid på mails, også på simple henvendelser. Og dem der svarer, har ikke styr på det de snakker om. Jeg kontaktede dem omkring mit acontobeløb og en kæmpe efterregning på vand og varme. Der var lange svartider, og når jeg så endelig fik et svar, hjalp de ikke. De sagde, at de ikke havde noget med forbrugsregnskab at gøre. Jeg spørger indtil mit acontobeløb og jeg fik at vide, at jeg skulle kontakte ista, der laver forbrugsregnskaberne, direkte. Det gjorde jeg. De sagde, at det ikke er dem der sætter acontobeløbene, men derimod BO-VEST. Hele korrespondancen mellem mig og BO-VEST om forbrugsregnskabet tog flere måneder, fordi svartiden på mails er utroligt lang.

Derudover, når de skal have en studieaktivitetsbekræftelse, sender de en tom mail med en pdf vedhæftet. Den havner naturligvis automatisk i spam. Da de så rykkede for bekræftelse af studieaktivitet, sendte jeg den hurtigst muligt, ca. en måned før sidste frist. Først dagen før jeg senest skulle indsende den, bekræfter de modtagelsen, trods flere mails, hvor jeg anmoder om en bekræftelse på modtagelsen.
Og indskuddet til min bolig var på over 28.000 kr. og huslejen lå på indflytningstidspunktet på kun ca. 4000. Det giver ikke rigtigt mening. Men jeg ved ikke engang, om jeg gider kontakte dem om det, for jeg får nok ikke svar, før jeg er fraflyttet min bolig.
Det jeg har oplevet med BO-VEST er en ligegyldighed overfor lejerne. Jeg tror især det går ud over os, der bor i studieboligerne. Jeg boede uden varme i 2 af de koldeste uger i januar. Jeg kunne dårligt være i min lejlighed, uden at sidde fuldt påklædt med uldstrømper og under dynen. Og der er skægkræ i mange af lejlighederne og i vaskekælderen. Og der bliver ikke rigtigt gjort noget ved det. I vaskekælderen er der desuden tit vand på gulvet og man bliver mødt af en kloaklugt, så snart man går ind i kælderen. Der bliver nok ikke gjort rent dernede, for der har været skimmelsvamp i maskinernes sæbeskål.
Jeg glæder mig til at flytte ud herfra. Jeg glæder mig også til at se flytteopgørelsen og se hvor meget af mit indskud jeg får tilbage for en pænt vedligeholdt lejlighed. Ud fra andre anmeldelser regner jeg med at blive opkrævet en stor del af de 28000 BO-VEST tillod sig at kræve.

6. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik virkelig god hjælp

Jeg fik virkelig god hjælp, da jeg stod i en svær situation og skulle vælge mellem en bolig og min drømmebolig. Det hele føltes meget overvældende, men de var rigtig gode til at lytte og forstå, hvad jeg stod i. Jeg følte mig set og taget alvorligt. De gav mig konkrete råd og hjalp mig med at få overblik over situationen, så jeg kunne tage den rigtige beslutning. Jeg er meget taknemmelig for den støtte og vejledning, jeg fik.

8. Juli 2025

Hej Samia,
Tak for at dele din gode oplevelse, det sætter vi pris på. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.

Super sød medarbejder

Super sød medarbejder, som hjalp med det samme - tusind tak 🙂

25. Juni 2025

Hej Susanne,
Tak fordi du deler din gode oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil lige rose jeres medarbejde…

Jeg vil lige rose jeres medarbejde Tannie, hun var så imødekommende også selvom at det bare var en telefon samtale. Kæmpe ros hendes vej

16. Juni 2025

Hej Nanna,
Tak for at dele din gode oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Dårlig service i ejendomskontoret i Den grønne Trekant

Siden marts måned har jeg haft bøvl med emhætten og der ventede jeg halvanden måned før der kom en elektriker ud. Efter flere opkald og rykninger på ejendomskontoret. Problemet skulle være løst, men allerede på dagen viser det sig at den ikke er fikset. Ejendomskontoret i Den Grønne Trekant, skulle igen kontaktes, og her kan man forvente samme ventetid. De blev rykket to gange før de sendte en elektriker.
Denne gang kom de med en ny emhætte, en forringelse af den nuværende emhætte. Dette bliver italesat overfor ejendomskontoret og kontakten foregik med Christian. Der bliver hverken ydet kundeservice, forståelse eller sans for menneskelighed. Han italesætter at min emhætte er en udgået model, (det skal siges, at der stadig er garanti, da den er under 1 år gammel) og han kun kan give mig emhætter på lagret. Adspurgt om det er en lappeløsning, bliver han manisk overfor telefon, taler nedladende og INGEN sans eller forståelse for service. Woooow!
Dette er LANGT FRA okay, at ansætte sådan nogle mennesker der skal servicere beboere på den måde.
Ingen ekspertise.

11. Juni 2025

Hej Maj,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har videresendt din henvendelse til de rette personer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En stjerne må være mere end rigeligt

Jeg bryder mig normalt ikke om hverken at skrive anmeldelser og heller ej dårlige af slagsen. Her føler jeg mig nødsaget til det.

Jeg har desværre oplevet de samme situationer, som de fleste andre skriver om og anmelder BO-VEST derefter. Utroligt dårlig kundeservice, enormt forsinkede og nogle gange udeblivende svar samt en kynisme, der er til at tage og føle på. Lad mig give nogle eksempler:

- Da jeg skulle fraflytte min bolig på Stadens Vænge, var deres repræsentant ude og inspicere min bolig, som jeg blot havde boet i lidt under halvandet år. Den var enormt velholdt. Her havde jeg gjort klar og rent og taget røgalarmen ned og lagt på bordet. Det blev jeg opkrævet hele 1.000 kr. for, idet de jo ikke vidste om den fungerede. Jeg insisterede på at sætte den op igen, eftersom jeg lige havde taget den ned og var i helt ny stand. Det afslog de og endte med at koste mig dyrt. Jeg blev fortalt, at de skulle reservere beløbet, "hvis nu den var i stykker", hvilket jeg sagde den ikke var. Guess what? De trak de 1.000 kr., fordi de kunne. Samme øvelse gjorde sig i øvrigt gældende med en uretfærdig behandling af vurderingen af boligen. Men hvad skal man gøre? Jeg skrev til dem i sin tid, hvilket de ikke gav meget for.

- Af to omgange har jeg modtaget en efteropkrævning på vand, varme, el osv. senest i denne måned MARTS 2025, hvilket er HALVANDET ÅR efter jeg flyttede ud. Den sidste opkrævning var fra den sidste periode på et par måneder, hvor jeg næsten ikke befandt mig i boligen grundet overgang til at flytte samme med min kæreste. Her er jeg blevet opkrævet et fejlagtigt højt beløb igen, som jeg har klaget over. Jeg blev henvist til deres loginportal, som jeg ikke kunne anvende. Så skrev jeg dem en mail i stedet for, hvor jeg ikke har svar. Om jeg så ikke fornyligt har modtaget en mail fra dem med påkravsskrivelse og trussel om inkasso. Hvor er det frækt og amatøragtigt. Jeg kontaktede dem for en måned siden på mail, men har ikke hørt fra dem. KOM NU IND I KAMPEN BO-VEST.

Jeg væmmes ved den pinelige opførsel de udviser og vil på det kraftigeste anbefale andre at holde sig fra at leje gennem BO-VEST. Der har for det meste skabt problemer og uretfærdig behandling for mig.

26. März 2025

Antwort von BO-VEST

Hej Mikkel - Jeg har videresendt din henvendelse her til de rette mennesker. Martin

Usamarbejdsvillige og diskriminerende

Ikke nok med at der går over 5 uger før svar på en klage, så bliver der heller ikke gjort noget for at løse problemet. Total usamarbejdsvillig flok og lowkey diskriminerende.

21. Februar 2025

Hej Nickie,
Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os igen på bo-vest@bo-vest.dk.

Manglende svar på henvendelse

Jeg sendte en klage over nabostøj for over 4 uger siden, og har stadig intet hørt.

21. Jänner 2025

Hej Shantelle,
Det beklager vi mange gange. Du er velkommen til at prøve at kontakte os igen på bo-vest@bo-vest.dk.

Stor tak for venlighed

Stor tak for venlighed, hjælpsomhed og den medmenneskelighed i har vist mig, både jer der har tildelt mig bolig og ejendomsfunktionærerne jeg har talt med i den grønne trekant.
Især ros og tak til Britt, hun er noget særligt

4. Februar 2025

Hej Angela,
Tak fordi du deler din gode oplevelse. Jeg sender din ros videre til Britt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er sket en overgravning af Parknets…

Der er sket en overgravning af Parknets kabler i Mjølnerparken den 31. januar om morgen, og i dag er det 3. februar, og der er endnu ikke internetforbindelse i Mjølnerparken. Det er meget dårlig service, at Bo Vita ikke udbedrer skaden i weekenden. Der er altså nogle, der arbejder hjemmefra i weekenden også. Verden går ikke i stå bare fordi det er weekend.

31. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op et super prof bolig-team 2…

Hold da op et super prof bolig-team 2 håndteret min sag så godt og virkelig imødekommende personale. Kan intet dårligt sætte på min sag 😊 tak for jeres hjælp og hurtig ekspeditionen 😊

16. Dezember 2024

Antwort von BO-VEST

Hej Nikolaj, tak fordi du deler din gode oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.
Med venlig hilsen, Katrine fra BO-VEST

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dagTak for Ekstraordinær Kundeservice ringede jeg tre gange til Bo-Vest…

I dag ringede jeg tre gange til Bo-Vest i jeres travle periode og talte med en medarbejder ved navn Ninna. Jeg blev meget imponeret over hendes tålmodighed, selv ved gentagne opkald. Hver gang besvarede hun med venlighed i stemmen og gav mig, uden at jeg behøvede at spørge, den mest passende og ærlige vejledning. Tak for den gode service.

12. November 2024

Hej Filiz,
Godt at høre om din gode oplevelse. Det siger vi videre til Ninna. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.
Med venlig hilsen, Katrine fra BO-VEST

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bo-vest holder én for nar desværre

Bo-vest holder én for nar desværre. Jeg har et ventilationsanlæg i en lille 2 værelses lejlighed, der ved brug af emhætten kører for fuld kraft. Det resulterer i kolde morgener, og man lover at fikse det. Et nybygget gårdhavehus. Mange mails frem og tilbage i et år, og der er endnu intet sket. Man betaler husleje ved kasse et, og er bare et nummer. Sørgeligt.

27. Oktober 2024

Antwort von BO-VEST

Først og fremmest er vi kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Hvis du sender os en mail på bo-vest@bo-vest.dk, hvor du skriver hvilken boligafdeling, det drejer sig om, vil vi meget gerne hjælpe med at finde en afklaring på det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I stedet for en anmeldelse

I stedet for en anmeldelse, tænker vi bare at lade vores korrespondance med Bo-Vest tale for sig selv;

Hej ???(Vi nævner ingen navne)
Vi har fået besked om, at der muligvis er asbest i limen til fliserne i badeværelset, som har ligget løse i halvandet til to år. Vi har ringet til ejendomskontoret mange gange for at få repareret fliserne, og de har igen og igen sagt, at de vil vende tilbage. Der kom endelig en murer og kiggede på det og sagde, han nok skulle få det ordnet, men der skete aldrig mere. Min 77-årige gangbesværede mor er faldet to gange. Siden er flere fliser gået løs på grund af fugtskader, så nu er der helt åbent.
Vi har rykket for det flere gange siden, og ??? , som jo ellers er en flink og effektiv mand, ringer så til os i går og siger, at da der nu er åbent, skal det saneres fuldstændigt, og at vi skal begrænse brugen af badeværelset. Der vil komme et firma og sanere badeværelset, en vvs'er og murer til toilet og fliser, og de vil alle være færdige omkring d. 25-27/10. I mellemtiden vil der blive sat et såkaldt camping toilet op i lejligheden, og vi kan tage bad i nr 25. Det er altså på ingen måde en løsning for en 77-årig gangbesværet kvinde, og vi behøver vel dårligt uddybe, hvorfor et toilet i stuen eller på værelset ikke er acceptabelt på nogen måde.
Vi overvejede den løsning at bede jer sætte en bad/toiletvogn op i haven, som havde været en fin løsning for yngre rørige mennesker som mig, men min mor er altså som nævnt 77 og dårligt gående, har gigt i hænderne og har derfor også besvær med at åbne og lukke havedøren for at komme ud til haven, så det kan man simpelthen ikke byde hende.
Vi mener altså ikke at forlange for meget, hvis vi kræver et hotel - eller vandrehjem værelse for 2 personer, til badeværelset er færdigt. Min mor er som sagt faldet to gange på grund af de fliser, og vi har rykket for det i halvandet til to år og har altså i al den tid muligvis været udsat for asbeststøv mange gange i døgnet! Det kan da ikke være for meget at forlange, at I i det mindste sørger for, at vi har ordentlige forhold under udbedringer af jeres(!) fejl. Som vi i øvrigt mistænker meget for at været blevet trukket ud, til de forestående renoveringer af hele området skulle udføres alligevel. Den tanke har vi tænkt os at dele med både beboerklagenævnet og vores kontakt i Lejernes Landsorganisation, for det er et meget grimt sted at spare; det var to løse fliser, der nu er en stor åben cementplet med lim der muligvis indeholder asbeststøv, hvordan kan I få det regnestykke til at gå op? Om ikke andet må I kunne modregne det i denne måneds husleje, fra nu og mens arbejdet står på. (Det skal nævnes, at min mor bruger rollator, så den sluse, der står og fylder det halve af entréen, kan hun umuligt komme omkring.)

Vi får dette svar:

Tak for telefonsamtalen d.d., som lovet skal jeg hermed skriftlig bekræfte vores gensidige aftale.

Vi har aftalt, at du/I under udbedringen af gulvet i badeværelset får opsat et campingtoilet, dette bliver i boligen placeret efter jeres ønske.

Vi har yderligere aftalt, at du/I og kun du/ jer alene har adgang til badefaciliteter i Beboerlokalet beliggende *x adresse*.

Som forespurgt har jeg undersøgt muligheden for, du/I kan få udleveret en nøglebrik for adgang til beboerlokalet, så du/I kan gøre rent inden brugen af badeværelset starter op.

Jeg har derfor aftalt med ejendomskontoret, at du/I tirsdag den 15. oktober 2024 i ejendomskontorets åbningstid mellem kl. 08:00 – kl. 09:00, kan afhente nøglebrikken til beboerlokalet, *x adresse*.

Under vores samtale spurgte du ind til det vandskadet gulv i entréen lige ved døren til badeværelset.

Som nævnt i telefonen, vil du/I ikke ved en eventuelt fraflytning hæfte for skaderne på gulvbrædder jf. dit fremsendte billede, som også er vedhæftet denne mail.

Til info vil denne mail blive arkiveret på dit/jeres lejemål i vores administrationssystem

(Personen her bekræfter godt nok ikke skriftligt, at campingtoilettet blev tømt hver dag, det havde vi en mundtlig aftale om med både denne person og en anden ejendsomsansvarlig.)

Indskydelse: Ham, der fjerner toilettet og henter et campingtoiletmed instruktion om at tømme toilettet på den og den måde. (Hvor skulle vi tømme det hen, toilettet er lukket af?)
Denne instruktion gives til et familiemedlem, der var i lejligheden, mens vi var gået på ejendomskontoret for at fortælle, at der nu en dag tidligere end aftalt står en vvs'er og har fjernet toilettet. Der står vi så og må jo spørge halvt retorisk, hvordan vi skulle komme på toilettet uden nøglebrik til beboerrummet, som de først lavede lige dér. I mellemtiden var der altså blevet sat et campingtoilet op, men tydeligvis med den forventning, at vi selv stod for tømningen.
(fortsættelse følger i følgende anmeldelser)

10. Oktober 2024

Antwort von BO-VEST

Hej Jakob, først og fremmest er vi kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 88 18 08 80 eller mail: bo-vest@bo-vest.dk med dine spørgsmål. Mvh. Katrine fra BO-VEST

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et rigtig dejligt sted at bo

Et rigtig dejligt sted at bo ikke til at undvære jeg har boet her i 32 år min kone Maria siden 1977 så kan kun anbefale det sted

9. September 2024

Hej Lasse,
Det er vi glade for at høre. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.
Bedste hilsner,
Katrine fra BO-VEST

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr