Jeg havde ekstremt ondt i lænden, men efter en tur hos Henriette, hvor hun trykkede og behandlede området, forsvandt smerten efter få minutter. Kan klart anbefales.
Jeg har haft ondt i mellem mine skuldre blade, i ca. 3-4 uger. Henriette har sat nåle i ved mine fødder, og jeg mærker væsenlig bedring, efter hver behandling. Henriette er sød og imødekommende overf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har døjet med spændingssmerter på og omkring skulderbladet, det har jeg gået med i 1,5 uge. Efter få minutters behandling forsvandt smerterne stort set. Kan klart anbefales🌟
Forstrækning/fiberspængning i bøjeledet ved mit albue pga. Padeltennis. Jeg er så kommet i gruppen med de mange Padelskader 😢 Jeg valgte derfor at henvende mig ved Henriette “Bodyflow & Energi”... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Bodyflow. En RAB-registreret akupunkturklinik i Mejrup med en holistisk tilgang til genoprettelse og balance af dit velvære. Her er du altid i fokus og målet er så få behandlinger som muligt.
Hodsagervej 8, 7500, Holstebro, Dänemark
- mail@bodyflowenergi.dk
- bodyflowenergi.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Lændesmerte
Jeg har døjet med spændingssmerter på…
Efter få minutters behandling forsvandt smerterne stort set.
Kan klart anbefales🌟
Jeg havde bøvlet med hold i nakken
Jeg havde bøvlet med hold i nakken, efter et spring. Efter 5 min behandling var mine smerter næsten 100 % procent væk, jeg kan varmt anbefale Henriette
Jeg har døjet med løst fodled og en…
Jeg har døjet med løst fodled og en meget stram akillessene. Jeg har været ved fysioterapeut og har også fået laser, da det ikke havde en positiv virkning. Derefter gik jeg til henriette. Hun har givet mig akupunktur 3 gange og det har haft en meget positiv effekt. Jeg har derefter haft mindre smerter og kunne yde mere fysisk. Jeg kan stærkt anbefale Henriette.
Jeg har haft ondt i lænden
Jeg har haft ondt i lænden. Men efter en behandling ved Henriette har hun fjernet det.
Vil klart anbefale det til andre
Forstuvet haleben
Jeg har i flere uger bøvlet med et forstuvet haleben, hvor jeg har været forbi en fys, hvilket ikke havde effekt. Henriette har sat ganske få nåle i mig og allerede efter første behandling var der en markant forbedring.
Jeg kan 100% anbefale hende.
Stor effekt efter behandling
Jeg havde meget hovedpine efter et slag i hovedet.
Så Henriette lavede akupunktur på mig. og efter 2 minutter kunne jeg begynde at mærke at hovedpinen blev mindre og efter 10 minutter var den helt væk.
jeg giver Henriette de bedste anbefalinger.
Stor effekt efter én behandling
Jeg havde i lang tid døjet med spændinger i skulder og nakke, som også gav mig svimmelhed. Henriette var virkelig dygtig og professionel, og efter behandlingen fik jeg markant bedre – faktisk forsvandt både svimmelheden og spændingerne. Kæmpe anbefaling herfra.👍😊
Konstant murren
Jeg var så uheldig at falde og skade min skulder.
Havde konstant murren og smerter i hele armen.
Efter 5 minutter med Henriette og nogle nåle her og der, forsvandt den smerte. Jeg gik fra at spise piller hele døgnet, til ingen. Så vil helt klart anbefale hende til andre👍

Ondt mellem skuldrebladene
Jeg har haft ondt i mellem mine skuldre blade, i ca. 3-4 uger. Henriette har sat nåle i ved mine fødder, og jeg mærker væsenlig bedring, efter hver behandling. Henriette er sød og imødekommende overfor hende kunder.

Muskelsmerter i baglår
Jeg havde muskelsmerter i baglårene og efter behandling hos Henriette forsvandt smerterne. Jeg mærkede med det samme en lethed i kroppen under behandlingen. Henriette er meget kompetent og man føler sig i særdeles trygge hænder hos hende. Hun får mine allerbedste anbefalinger :-)

Rigtig god oplevelse
Jeg havde haft spænde muskler i nakke og skuldrer, ondt i hovedet og tunge øjne i 2 måneder. Jeg har være til physiotherapeut flere gange uden held men efter bare 1 gang hos bodyflow og energi er mine smerter stort set væk
Så bodyflow og energi er en kæmpe anbefaling fra mig

Henriette er rigtig god
Henriette er rigtig god. Jeg havde ondt i hånden efter et slemt fald. Jeg gik til Fysio et par gange og bagefter til akupunktur. Efter blot et besøg ved Henriette, var mine smerter helt væk.

Antwort von Bodyflowenergi
Jeg har haft problemer med min ryg
Jeg har haft problemer med min ryg, og har prøvet alt fra massage til yoga, dog har intet virket. Det tog ca 3 minutter hos Henriette og så var alle smerter væk.

Antwort von Bodyflowenergi
Virkelig dygtig til hendes arbejde
Jeg kontaktede Henriette fordi jeg kæmpede med noget angst, hun fandt tid til mig samme dag og det har virkelig hjulpet mig, udover det er Henriette virkelig et skønt menneske som virkelig er dygtig til det hun gør, jeg har kun haft gode oplevelser med hende 🌞

Frossen skulder forsvandt med 3 nåle
Jeg valgte igen Henriette som behandler, og det er det rigtige valg hver gang. Jeg har døjet med en ‘frossen’ skulder i en længere periode. Efter 3 nåle kunne jeg frit bevæge skulderen igen, efter et år med smerter.

Jeg har været ved Henriette
Jeg har været ved Henriette
Hun er mega sød og rigtig god til at hjælpe/behandle, jeg har lige haft forstuvet min albue, hun trykkede lidt rundt på min arm og det hjalp helt vild, der ud over har jeg fået nada et par gange og føler allerede det har hjulet.
ABL

Antwort von Bodyflowenergi
Jeg har været ved Henriette og hun er…
Jeg har været ved Henriette og hun er en utrolig dygtig behandler.
Hun har hjulpet mig med mine skavanker,kan helt sikkert anbefale hende.

Træt af myggestik
Træt af myggestik, så skynd dig ud til Henriette. Hun kan hjælpe dig.
Hun virker meget kompetent, så det er ikke sidste gang, at jeg vil søge hjælp der 😊

Nada
Jeg har haft problemer med at falde i søvn om aftenen og havde en masse tankemylder, derfor gik jeg til Henriette og fik nada, jeg kunne mærke allerede efter første behandling at det hjalp på min søvn og kort efter på tankemylder. Jeg kan klart anbefale hende.

Antwort von Bodyflowenergi
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.