Boete Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp en begeleiding die wij hebben ontvangen. Wij hebben de boete ingediend en boete.nu heeft alles volledig overgenomen. Wij hebben er totaal niet naar hoeven omkij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg een boete terwijl verkeersborden ontbraken en een tegenligger zonder waarschuwing op de weg reed, wat alles erg onduidelijk maakte. Daarom Boete.nu ingeschakeld, en wat een topservice! Ze hie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze TOPPERS hebben mij een bult tijd, energie en geld bespaard! Naar een schandalige laffe agent mij een Bekeuring wou aannaaien… Heeft hij deze dus op alle fronten verloren 🙌🏼. Duid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer kundig en top geholpen! Onder de indruk van de werkwijze, kennis en aanpak. Uiteindelijk de zaak gewonnen in beroep bij de kantonrechter. Alhoewel ik zelf ook jurist ben, had ik zonder de k... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wegsleep boete gemeente Amsterdam

Tijdens de verhuizing van mijn dochter was de gehuurde verhuis bus weggesleept door overijverige medewerkers van de gemeente Amsterdam. De bus stond, op een zeer breed gedeelte van de stoep, niet hinderlijk geparkeerd. Ik had zelfs de brandkraan op de gevel van het flatgebouw vrijgehouden.
Gelukkig was de locatie waar de bus heen was gebracht, op 10 minuten wandelen. Daar voltrok zich een paarse krokodil verhaal: Meneer wij kunnen de bus in ons systeem niet vinden. Terwijl ik hem zo zag staan! Bleek men een verkeerd kenteken in heet proces verbaal genoteerd te hebben. Na betaling van € 461,00 (oef…) kon ik de bus weer meenemen. Appeltje eitje voor een bezwaar zou je zeggen. Toch wilde ik hierbij graag geholpen worden.
Concullega’s van Boete.nu wagen zich niet aan dit soort overtredingen, Boete.nu gelukkig wel. Na enkele vragen, waarop vlot een antwoord kwam, besloten met Boete.nu in zee te gaan.
De stukken ingediend, de eigen bijdrage van € 12,99 betaald, bevestiging ontvangen en het wachten kon beginnen. Na ca 13 weken bericht ontvangen dat de gemeente Amsterdam besloten had de boete te vernietigen en heb ik de €461,- volledig terug ontvangen. De eigen bijdrage heb ik hier graag voor over gehad.
Kleine suggestie om de dienstverlening nog beter te maken: Iets meer communicatie tijdens de voortgang was fijn geweest.
Ook van mij *****

9. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal content! Boete niet hoeven te betalen

Helemaal content!

Alles prima geregeld. Eenvoudig alles in te dienen bij Boete.nu en vervolgens ben ik perfect op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Daarnaast werd ook het gehele proces besproken zodat ik ook niets in voren al heb betaald etc. Tussentijds nog e.e.a. kunnen aanpassen en toevoegen. Stappen zijn allemaal helder. Heb het gevoel compleet 'ontzorgd' te zijn. Als klap op de vuurpijl: mijn boete van € 319,00 heb ik niet hoeven te betalen waarvan ik ook echt overtuigd was dat deze onterecht was.

Het proces heeft lang geduurd bij Justitie (men gaf aan dat dit door een mogelijke hack was gekomen) maar Boete.nu heeft e.e.a. keurig (e- en vervolgd! Chapeau!!

Ronald Hogenbirk

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boete.nu maakt waar wat ze beloven

Boete.nu maakt waar wat ze beloven! Ze houden je goed op de hoogte van elke stap in het proces. Verwachtingsmanagement ten top. En dan ook nog eens de uitslag dat de bekeuring is vernietigd. Absoluut de moeite waard om mee in zee te gaan!

6. Dezember 2025

Boete.nu provided this way out. Ref. B250985

Boete.nu provided this way out. Even if their involvement was not as successful as it turned out to be, I must say that their way of working is an example for many. Clear and concise communication without any attachments. Thank you, Boete.nu. I make an effort to steer clear of using your services again.

1. Dezember 2025

Super goede service!

Super tevreden! Door hun heb ik de zaak van mijn boete gewonnen! Het contact verliep ook zeer snel en soepel en ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Elke ster waard!

1. Dezember 2025

Boete ongeldig verklaard

Na een proces van 1,5 jaar is mijn boete ongeldig verklaard door de kantonrechter. Ontzettend blij met het resultaat, zonder de hulp van Boete.nu zou dit nooit gelukt zijn. Je moet even geduld hebben, maar dan heb je ook wat!

4. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn boete is compleet kwijtgescholden…

Mijn boete is compleet kwijtgescholden door dit bedrijf. Ik ben hen zeer dankbaar en beveel ze zeker aan ook als je denkt dat de boete terecht is gegeven zijn er blijkbaar mazen in de wet die ervoor zorgen dat deze alsnog kwijt wordt gescholden. Het heeft mij ruim 440 euro bespaard. Dank!

2. Dezember 2025

Boete.nu is echt top

Boete.nu is echt top. Voor 12,99, je zou zeggen hoe kan het zo laag zijn, zijn ze voor mij in bezwaar gegaan voor mijn boete en ze hebben gewonnen omdat ze weten waar ze het over hebben. Ik weet zeker dat het mij niet was gelukt om deze in mijn ogen onterechte boete terug te krijgen.

2. Dezember 2025

Succesvol bezwaar door Boete.nu

Boete.nu heeft op basis van door mij aangeleverde informatie en beeldmateriaal kosteloos bezwaar op een parkeerboete ingediend met als resultaat dat de boete van € 129,- vernietigd is. (Sorry BOA's in Best)
Boete.nu is helder in de communicatie en slagvaardig in de bezwaarprocedure.
Als je vind dat een boete echt onterecht is ga snel naar Boete.nu om dat aan te vechten..

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GEEN aanrader

Op 7 november jl. een zaak voorgelegd mbt een strafbeschikking. Kreeg diezelfde dag een bevestigingsmail dat ze zsm contact zouden opnemen met mij en heb tot op heden NIETS vernomen, zelfs niet nadat ik een herinneringsmail stuurde op 12 november jl. Dit is een zeer kwalijke zaak, gezien er tegen een strafbeschikking BINNEN 14 dagen verzet aangetekend kan worden. Superslechte service!!!!

7. November 2025
Boete-Logo

Antwort von Boete

Dank voor je bericht en jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We hebben je binnen de wettelijke termijn van 14 dagen nog een reactie gestuurd, zodat er tijdig verzet kon worden aangetekend — zowel door jezelf als met onze hulp, als je dat had gewenst. Het kan in drukke periodes helaas voorkomen dat een antwoord iets langer op zich laat wachten; daarvoor onze excuses.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr