BOHLT B.V. Bewertungen 12

2,7

1. Fahrradgeschäft
  2. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

BOHLT gelooft in het bereikbaar maken van mooie e-mobility producten voor iedereen. Betaalbare elektrische steps, scooters en vouwfietsen die eenvoudig in gebruik zijn en gemaakt van duurzame kwaliteit.

2,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ik heb spijt van mijn R200

Ik heb spijt van mijn R200. Nog geen drie jaar geleden aangeschaft en alleen maar ellende mee. Remmen hebben meerdere keren gefaald, waarop ik wel nieuwe schrijven en blokken opgestuurd kreeg dus top service op dat moment. Maar ik vertrouw de remmen niet meer, ook de andere fiets die we gekocht hebben, X200, blijkt regelmatig bijgesteld moeten worden.
Vervolgens is nu de accu al kapot! In no-time stopt ‘tie er gewoon mee. Was al bang voor heuvel af maar nu kom ik ook de heuvel niet meer op! Dit is niet wat we in gedachten hadden toen we deze aanschaften voor onze camperreizen.
Als bonus laatst nog lekker band!
Onlangs het bedrijf op de hoogte gesteld maar krijg geen reactie. Daarom nu echt klaar met deze fiets/merk.

1. Mai 2025

Dit is nog eens service

2 jaar geleden de bohlt x200 gekocht en met heel veel plezier gebruikt ..nu na de onderhouds beurten kwamen we tot conclusie dat er steeds meer speling op het frame kwam ...hier de leverancier van op de hoogte gebracht en deze service heb ik zelf nog nooit meegemaakt maar vanuit bohlt is mij een geheel nieuwe x200 toegestuurd
Dit is nog eens service

5. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een jaar en 400km fietsen op twee…

Na een jaar en 400km fietsen op twee R200 fietsen zijn van één fiets de schijfremmen stuk. De remblokken zijn nog goed, de kabel is nog goed maar het mechanisme wat de remblokken bediend werkt niet meer en daarmee remt de fiets helemaal niet. Dit gebeurde bij afdalen met 30km per uur van de Vijlerberg. Ternauwernood weiland in kunnen rijden.
Wij hebben twee dezelfde R200 fietsen en van beide fietsen is het derailleur erg zwak. Schakelen gaat zeer moeilijk en in de lagere versnellingen veelal niet. Verder heerlijke fietsen maar de afmontage is erg zwak.

11. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn fiets frame was gebroken en mijn…

Mijn fiets frame was gebroken en mijn trapondersteuning deed het niet meer.
Mijn fiets was 3 jaar oud en nu krijg ik toch uit coulance een nieuwe fiets. Daarbij was de fiets een Bohlt 160 al heel betaalbaar. Ik schrijf deze review omdat ik dit bedrijf bijzonder sympathiek vindt met dit gebaar en logisch om dat een aardige review te schrijven. L. de Leeuw

21. April 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een aantal weken geleden 2 stuks BOHLT…

Een aantal weken geleden 2 stuks BOHLT eKick 9 PRO aangeschaft. Rijden lekker, voelen degelijk aan, stevig en makkelijk in gebruik. Echter inmiddels 2 achterbanden en 1 van de voorbanden lek. Achterband plakken was geen probleem, Alleen na het verwijderen van het voorwiel(om te plakken) blijkt dat de software opnieuw gereset moet worden na terugplaatsen van het voorwiel, Dit kan niet door consument zelf worden gedaan schijnbaar?

7. Mai 2022

Bohlt R200

Recent een Bohlt R200 aangeschaft. Bijzonder verrast met de kwaliteit. Ingeklapt neemt die ook weinig ruimte in. Ik neem hem overal mee naartoe

1. Dezember 2021

in een 3-4 mnd oude electr vouwfiets 160 bohlt…kortsluiting

in een 3-4 mnd oude electr vouwfiets bolht 160 oranje [ prachtige kleur ].ontstond kortsluiting bij het opladen bij het oplaadpunt van de fiets om de accu op te laden . fiets had totaal 180 KM gereden,
voor reparatie moet ik de fiets 50 km verder op wegbrengen.[ totaal 200 km ] woon in Almere 500 meter is een verkooppunt ] kon nergens de fiets kopen in de kleur die ik wilde wel in Friesland . fietsenmaker in Nieuw Vennep werd mij geadviseerd om de fiets te laten repareren omdat ik het lastig vond om de fiets helemaal naar friesland te moeten brengen voor de reparatie. bij het wegbrengen van de fiets in nieuw vennep was de zaak gesloten terwijl ik een afspraak had. na contact en even wachten was hij [ fietsenmaker ] daar . ik mocht de fiets na 4 dg weer ophalen. op de ocht dat ik de fiets mocht ophalen toch maar even eerst gebeld nee die was niet klaar. omdat ik dat toch wel vervelend vond werd mij duidelijk gemaakt dat ik de fiets ook zo mocht ophalen [ niet gemaakt ] dat ik een klant ben als opmerking had meneer niets mee te maken want ik was geen klant van hem . en zo ging dat nog even door . maar een uur later was de fiets TOCH klaar.

Ook speelde mee dat er tegenstrijdige berichten zijn mbt het opladen de een zegt eerst de stekker in het stopcontact en dan pas in de fiets [ Bohlt ] en de fietsenmaker zegt precies anders om. en verteld eerst de stekker in het stopcontact en dan in de fiets dat is tegenstrijdig. De fout / de kortsluiting is ontstaan doordat er een ring weg was waardoor er gelijk kortsluiting was ontstaan .

Door de kortsluiting moest ik een nieuwe oplader kopen 49, = euro . al met al houdt je er een naar gevoel van over en ben ik niet tevreden. ook over het antwoord van bohl niet ten eerste staan daar fouten in en vindt ik het niet kloppen dit mag gewoon niet gebeuren klaar. er is geen pin afgebroken in het contact er is niet rauw mee omgegaan en is maar 6 x opgeladen en 180 km mee gereden .

27. September 2021
BOHLT B.V.-Logo

Antwort von BOHLT B.V.

Beste Rosa,

Bedankt voor je review, we waarderen zeer dat je jouw mening met ons deelt. We vinden het jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad bij één van onze dealers.

Indien de stekker (plug) niet goed uit de fiets gehaald wordt kan het voorkomen dat de binnenste pin buigt. Als vervolgens de adapter dan als eerste in het stopcontact wordt gestoken en daarna in de fiets, dan kan het gebeuren dat er kortsluiting ontstaat. Dit valt helaas niet onder garantie. Tijdens ons telefonische contact hebben we ook al aangegeven dat de stekker eerst in de fiets moet en daarna pas in het stopcontact, zoals de monteur ook heeft aangegeven.

Omdat fietsenwinkels graag alleen fietsen in onderhoud nemen die zij zelf hebben verkocht zijn wij een samenwerking aangegaan met de monteur in Nieuw Vennep zodat iedere BOHLT klant zijn fiets kan laten repareren. In het vervolg kan je uiteraard ook bij fietsenwinkel.nl in Almere terecht.

We nemen je feedback zeker mee en zullen werken aan de communicatie over de juiste manier van opladen. Onze excuses voor de vervelende ervaring. We hopen dat je nog veel plezier zult ervaren met je BOHLT fiets!

Vriendelijke groeten,
Het BOHLT team

Hele fijne fietsen

Hele fijne fietsen, kwaliteit en prijs kloppen wel. Ook het bedrijf achter dit merk is professioneel, zeer behulpzaam en meewerkend. Ga nog lang plezier beleven aan deze fiets.

19. Mai 2021
BOHLT B.V.-Logo

Antwort von BOHLT B.V.

Goedemorgen Roberto,

Goed om te horen dat alles naar wens is. We wensen je nog veel rijplezier op je elektrische vouwfiets toe.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Het BOHLT team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr