BoligPartner var hurtigt klar til at assistere os og gav god og professionel vejledning hele vejen i gennem. Kan klart anbefales.
Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Mehr ansehen
Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset. Det gav en rigtig god tryghed og vi fo... Mehr ansehen
Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Mehr ansehen
- Immobilienberater
- Experte für Eigentumsübertragungen
- Hausverwaltungsunternehmen
- Immobilienagentur
- Immobilienmakler
- Anwalt für Immobilienrecht
Über BoligPartner
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.
Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.
Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.
Vi tilbyder;
Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.
Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.
Bittet Kunden um Bewertungen
Verdensklasse rådgivning i maraton forløb
Vi er gået igennem et maraton forløb på vores boligkøb, og uden Boligpartner (Kasper Kok) var det aldrig endt hvor det gjorde. Han var hver en krone værd og mere til.
Baseret på vores forløb kan jeg ikke anbefale Boligpartner nok.
Huskøb samt forsikringer
Tilfreds kunde. Kanon behandling og behagelig Kasper Kok. Hans erfaring er med til at man føler sig tryg og han ved hvad han snakker om.
Følger op på under huskøb om der er styr på tingene. Deler ud af hans erfaring omkring forsikringer.
Kan kun anbefales !!!
Hjælp til huskøb
Netop været igennem et huskøb med Kasper fra BoligPartner (Forhandling + Køberrådgiver). Vi har været meget tilfredse med Kasper, der under hele forløbet har været meget grundig, god til at forklare relevante detaljer og let at få fat i.
Jeg vil bestemt vælge BoligPartner en anden gang.
Boligkøb
Kasper ledte os fint, nemt og effektivt igennem vores boligkøb. Anbefaling herfra.
God vejledning og sparring
Kæmpe anbefaling fra os!
Kæmpe anbefaling fra os!
Som første gangs huskøbere må jeg indrømme tanken om en ordentligt boligrådgiver egentligt var nødvendig. Alligevel valgte vi Bolig-Partner som i øvrigt har bedste anmeldelser for at søge ekspertise.
Og jeg må sige, vi er meget tilfredse. Kasper Kok som var vores rådgiver har hjulpet os utroligt meget og har fået en masse ting bragt i orden som vi nærmest ikke anede eksisterede.
5 stjerner herfra!
Let og kompetent rådgivning ved køb af…
Let og kompetent rådgivning ved køb af hus der har ført os sikker gennem processen. Kan varmt anbefales.
I forbindelse med køb af hus
I forbindelse med køb af hus, fik vi en utrolig god rådgivning og vejledning i sammenhæng med en nedgravet olietank. Tingene blev håndteret hurtigt, venligt og med stor faglighed. Kan kun anbefales.
Tryg og kompetent sparring
BoligPartner hjalp os i mål med alt det praktiske i forbindelse med vores huskøb. De har været hurtige til at svare på spørgsmål og virkelig søde og rare til at forklare de mange ting, som vi som førstegangskøbere har været i tvivl om. De varmeste anbefalinger her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde Kasper med i vores forløb mht…
Vi havde Kasper med i vores forløb mht til boligkøb.
Han var en sand fornøjelse, og vi har haft en god oplevelse.
Fantastisk service
Fantastisk service. Rådgiver meldte hurtigt tilbage ved spørgsmål. Var grundig i gennemgang af papirer, så der ingen tvivl er. Kan kun anbefales.
Igennem hele købsprocessen har de været…
Igennem hele købsprocessen har de været helt i top, vi har virkelige være super glade for bruge boligpanter og tilmed med en skarp pris mvh Allan og Mona
Har kun gode ting at sige
Har kun gode ting at sige. Er glad for vi valgte boligpartner. Kasper har givet os tryghed, har altid svaret (meget!) hurtigt og har givet sig tid til at forklare og hjælpe. Øvrige medarbejdere, som vi har været i kontakt med, har også været super søde og effektive. Prisen er fornuftig.
Super god kommunikation og service
Meget professionel og venlig kommunikation
Meget professionel og venlig kommunikation. Derudover følte vi os bare i gode hænder hele vejen igennem. Kunne spørge om alt og få hurtig og grundig svar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.