Jeg har solgt mit hus igennem boligbutikken med Dan ved roret. Det har været en super nem proces med løbende dialog og fin kontakt til både Dan og kontoret som har hjulpet med det praktiske. Kan... Mehr ansehen
Virkelig skidt mæglerarbejde. Pris og overtagelsesdato var aftalt og der skulle bare underskrives, men sagen blev trukket i langdrag med undskyldninger om, at nogle dokumenter var forsvundet. Alt imen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Snyder med Markedsføringsloven.
Snyder med Markedsføringsloven.
Trygt huskøb
Vi har købt vores første hus med Martin som sælgers mægler. Det har været en tryg proces med god dialog med Martin om hvilke ting, der var vigtige at fokusere på og med god forståelse for se særlige ting der gjorde sig gældende for vores køb.
Hej boligbutikken
Hej boligbutikken
Jeg er heldig at jeg har været dialog med jer hvor jeg har købt et hus i Rødovre
Tårnvej 347
Hvor vi har fået et dejligt rækkehus som vi glæder os til.
Huskøb
Min mand og jeg har netop købt hus og havde en rigtig god oplevelse med Martin som ejendomsmægler. Han var meget behagelig i sin måde at vise huset frem på og sikrede en god proces og dialog mellem os og sælger.
Vi havde fornøjelsen af at sælge vores…
Vi havde fornøjelsen af at sælge vores hus via Dan fra Boligbutikken. Vi oplevede at Dan altid var til rådighed og udviste stort engagement og kyndighed.
En yderst positiv oplevelse.
Salg af rækkehus
Kan kun anbefale Dan som mægler til alle som vil sælge ⭐️
Havde to købere efter kort tid plus flere bud 🙏🏻
Jeg kan på det kraftigste anbefale…
Jeg kan på det kraftigste anbefale boligbutikken.
Vi havde Ditte som købsmægler på vores første huskøb og vi har været trygge hele vejen igennem. Der har været en professionel tilgang og god mulighed for sparring i perioden.
Boligbutikken har gjort et super stykke…
Boligbutikken har gjort et super stykke arbejde: Vi har på intet tidspunkt følt at vi blev overladt til os selv. Vi har haft et fremragende samarbejde med Martin Saabye Jensen der på alle tidspunkter har holdt os opdateret med sagens udvikling. Vi kan varmt anbefale ham til alle der skal sælge deres ejendom ! Vi har hele tiden haft tillid til at Martin varetog vores interesser. Mvh. Marie og Peter, Kettevej 37, Hvidovre
Jens Lunde fra boligbutikken i…
Jens Lunde fra boligbutikken i Roskilde. Vi var glade for at Jens han kom forbi og så på vores hus i Tølløse og gav tilbud. Han er en grundig, hjælpsom og dygtig ejendomsmægler .Vi kan give de varmeste anbefalinger fra Susanne og Søren F.
Vi brugte boligbutikken til købsrådgivning
Vi brugte boligbutikken til købsrådgivning på vores første huskøb. Vores købsrådgiver Ditte var umanerlig god til at gribe os i den usikkerhed et første husskøb er, samtidig med, at hun bare havde totalt styr på selv den mindste detalje ved handlen for os.
Vi kom til Boligbutikken med ret kort varsel og henover en del helligdage, men alligevel så fik de hurtigt omstillet sig til vores sag og ydede en yderst professionel rådgivning med et personligt touch.
Boligbutikken har været meget professionelle, omhyggelige, tilgængelige og nærværende i vores husskøb - Og jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger til andre der ønsker købsrådgivning.
Et fantastisk salg.
Vi havde en virkelig god oplevelse med Boligbutikken i forbindelse med salget af vores lejlighed. Vi havde mægler Dan Frederiksen som gjorde en kæmpe forskel.
Fra start til slut leverede han professionel, ærlig og kompetent rådgivning. Hans skarpe salgsevner sikrede os en fantastisk pris, og samtidig var han hele tiden tilgængelig og god til at forklare alle detaljer undervejs. Vi følte os trygge gennem hele processen, som forløb fuldstændig problemfrit.
En stor tak til Dan og resten af det dygtige team hos Boligbutikken – I får vores varmeste anbefaling!
Overskrift: Professionelt svigt og direkte løgn i købsaftalen – hold jer langt væk!
Jeg købte i december en grund gennem Boligbutikken.dk, hvor det både mundtligt og sort på hvidt i købsaftalen fremgik, at tilslutningsafgiften til el var betalt. Det har efterfølgende vist sig at være lodret forkert.
Nu står jeg med en kæmpe ekstraregning, som Boligbutikken nægter at tage ansvar for. De forsøger at tørre fejlen af på Cerius, på trods af at det er Boligbutikken selv, der har udfærdiget salgsopstillingen og den kontrakt, som sælger har godkendt. Det mest rystende er deres fuldstændige mangel på dialog; de ignorerer konsekvent både mig og min advokat, selvom vi har sendt rykkere med faste frister.
Når man optræder som en professionel virksomhed, bør man tage ansvar for sine fejl i stedet for at stikke hovedet i busken. Jeg går nu rettens vej med sagen, og jeg stopper ikke her. Jeg vil dele min oplevelse på samtlige sociale medier, så alle i lokalområdet og fremtidige købere ved præcis, hvordan Boligbutikken opererer, når først pengene er skiftet hænder.
Find en mægler, der rent faktisk står ved det, de skriver under på – og hold jer langt væk fra Boligbutikken.dk!

Vel nok den værste 'hjemmeside'
Vel nok den værste 'hjemmeside', jeg nogensinde har besøgt omkring boligkøb.
Der må strammes op !
Man kan simpelthen ikke navigere rundt på den,
De starter med, at man skal få vurderet sin bolig, med kæmpe banner, oh kan slet ikke se, det man egentlig gerne vil kigge på, det er en stor forvirring.
Jeg kommer ikke til at handle her.
Hilsen Bolony
Vi har været godt tilfredse
Vi har været godt tilfredse. Vi har handlet med ejendomsmægleren Dan. Super dygtig ejendomsmægler!
Verdensklasse arbejde fra Dan
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Dan fra Boligbutikken.
Vi har haft vores bolig tilsalg forinden Dan kom ind i billedet hos to andre mæglere, som ikke fik løftet opgaven at få vores hus solgt.
Trods næsten et års liggetid, tog Dan huset ind med åbne arme og på 2 måneder var huset solgt samt modtog vi virkelig mange bud på huset undervejs på den korte tid.
Boligbutikken, især Dan kan varmt anbefales. Meget professionelt tilgang til tingene. :)
Vi mødte Dan på en fremvisning
Vi mødte Dan på en fremvisning, hvor kemien var god. Vi gik blot med salgstanker og aftalte et vurderingsbesøg, kort efter indgik vi et samarbejde, som har været super godt og løsningsorienteret!
Nu er huset solgt, og til prisen. Vi har haft en god dialog og handling på de ting vi har haft brug for, under hele forløbet.
Kæmpe anbefaling herfra!
-hvis du ønsker dit hus solgt 🥳
Vil absolut ikke anbefale salg igennem Boligbutikken…
Vil absolut ikke anbefale salg igennem boligbutikken. Listen over dårlige oplevelser, manglende overholdelse af aftaler, dårlig rådgivning, prissætning m.m. er lang….
NUL STJERNER HERFRA…. 😔

Professionel oplevelse
Vi har haft en særdeles god og professionel oplevelse med Jacob som mægler. Jacob overtog salget af vores hus fra en anden mægler, og allerede efter cirka tre uger var huset solgt – helt uden komplikationer.
Jeg kan varmt anbefale Boligbutikken til alle, der ønsker at sælge deres bolig hurtigt, effektivt og uden besvær.
Dårlig anmassende stil
Jeg har nu for anden gang inden for et par måneder fundet et visitkort og en håndskrevet seddel om, at I har en køber til mit hus.
Hvis I havde gjort jer den ulejlighed, at checke hvornår det sidst var handlet, så ville I have set at det blev købt sidste år!
Mine naboer og genboer rundt om, har samme syn på sagen, om at det er en alt for flabet tilgang, I her udviser.
Så jeg vil tro, at det eneste I har opnået er, at det helt sikkert IKKE bliver jer, der kommer til at sælge vores boliger her på Firhøj.

En fantastisk købsoplevelse
Vi købte vores drømmesommerhus hos Boligbutikken. Vi havde fornøjelsen af den dygtige mægler Jacob Bruhn. Han sørgede for vi var i trygge hænder fra start til slut. Han var god til at oplyse om alle nødvendige ting, samt guide og rådgive os hele vejen igennem, så processen gik problemfrit.
Vores største anbefaling herfra, til hele det dygtige team i boligbutikken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.