Boliginspektion.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik virkelig god hjælp ifm. mit køb af en lejlighed. Han fortalte, at det var ekstra vigtigt at fx sanitet virker godt i lejlighed, da det ellers kan gå ud over andre beboere. Han gennemgik lejlig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geprüfter Sachverständiger
  2. Bauinspektor
  3. Gewerblicher Immobilienprüfer
  4. Immobilienberater

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Boliginspektion.dk tilbyder vi byggeteknisk køberrådgivning hvor en byggesagkyndig kigger efter alt det der IKKE står i tilstandsrapporten En byggeteknisk køberrådgivning/byggefaglig køberrådgivning er en uvildig gennemgang af alt det håndværksmæssige, boligens installationer og i det hele taget, en vurdering af boligens umiddelbare stand. Vi giver dig med andre ord et bedre billede af boligen, og boligens tilstand, hvilket giver dig det bedst mulige beslutningsgrundlag, hvad enten det drejer sig om køb af hus eller lejlighed. Vi kan endvidere udarbejde en inspektionsrapporter, som et effektivt værktøj både til egen brug, men også god hvis prisen skal justeres en sidste gang. Vi laver også vedligeholdelsesplaner for større ejendomme, samt termografisk fotografering.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highly recommended, would hire again

Thanks to this inspection, Kuno saved me a lot of grey hair and regrets. He was able to accommodate a last-minute appointment, and his thorough inspection showed the apartment I was buying had a lot of issues, especially due to building's age and DYI renovations against the rules. Thanks to Kuno I did not overpay for an apartment in a poor state, money well spent. I would definitely hire him again.

26. Juni 2026

Hjælpsom med kort varsel

Hjælpsom med kort varsel, god service og venlig til at gennemgå observationer efter boliginspektionen. Varm anbefaling herfra

27. Jänner 2026

Tak Victor 🤗

Fast, efficient, approachable

I write it in English to let English-speaking people living in Denmark know that they too can get very good help when buying a new place. I was really happy with Kuno when buying a new flat. He made me feel that I am not alone in an area I had no expertise and that we are one team. He was understanding, patient with answering my questions, fast in writing a clear report to pass to the seller, efficient, very experienced, and approachable. I know he does it everyday, but for many of us it is going to be a one-time-per-life experience. Thank you very much Kuno for making my experience less stressful and making me feel more safe to go ahead with the deal.

3. November 2025

Topkarakter til Boliginspektion.dk

Vi brugte Boliginspektion.dk i forbindelse med køb af en lejlighed. Der skal lyde den varmeste anbefaling herfra!

Jeg får fat i Kuno mandag, og han har mulighed for at presse os ind allerede næste formiddag. Det i sig selv er utroligt værdsat, når da vi havde en kort frist at arbejde med.
Kuno foretager en grundig gennemgang af lejligheden og bygningen i sin helhed og giver bagefter en uddybende forklaring af alle observationer. Her får vi anbefalinger til, hvad vi skal adressere med det samme, og hvad vi kan overveje at gøre noget ved på sigt. Det er tydeligt, at Kuno brænder for håndværket og har sans for detaljerne. Derudover var han meget venlig og imødekommende undervejs i forløbet. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

21. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig, grundig og dygtig.

Har fået hjælp af Kuno to gange til byggeteknisk gennemgang af to meget forskellige typer huse. Udover at være super behagelig er han utrolig grundig og forklarer tingene, så selv en noob som mig kan forstå det. Huset venter stadig, og det bliver helt sikkert også Kuno, jeg rækker ud til næste gang.

21. August 2025

Great to work with

They are very helpful going over everything, explaining how important different defects were. In general Kuno was very friendly and personable and great to work with.

8. August 2025

Thank you very much 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kuno rådgav os trygt og sikkert med at…

Kuno rådgav os trygt og sikkert med at købe vores første hus. Han gav os et overblik over udgifterne på vores ‘første forelskelse’ på boligmarkedet, -et romantisk meget gammelt hus, som ville have ruineret os på sigt. Derfor endte vi med et mere fornuftigt rækkehus som var godt bygget og det er vi ham evigt taknemlige for. Til sådan en stor beslutning er det godt at have Kuno med til at give et hurtig overblik over hvad det reelt vil koste og reparere på sigt.

21. März 2025

Mange tak 😊

Fleksibel byggesagkyndig

Jeg fik anbefalet Kuno som byggesagkyndig , og det var en rigtig god og tryg oplevelse.
Han var utrolig fleksibel og rykkede ud på et last minut call.
Selve gennemgangen af boligen var meget grundig og pædagogisk.
Jeg vil helt klart få Kuno som byggesagkyndig igen, hvis jeg skal købe en bolig igen.

1. Mai 2025

Antwort von Boliginspektion.dk

Mange tak for en flot tilbagemelding Sofie :o)

Kompetent og grundig byggesagkyndig

Vi brugte Kuno som byggesagkyndig, og det var en utrolig god oplevelse! Kuno var nem at kommunikere med, meget grundig, og vi mærkede, at han tog sig god tid til os. Vi følte os meget trygge i processen med ham. Min eneste anke er at prissætningen (hvad vi kan sammenligne med) ligger i den høje ende. MEN kvaliteten af hans service lever også op til den.

28. April 2025

Tusinde tak Olivia 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Følte mig i særdeles trygge hænder i…

Følte mig i særdeles trygge hænder i forbindelse med inspektion af ejerlejlighed. Kuno går i detaljen samtidig med at det store overblik bevares. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

25. April 2025

Tak Søren 🤗

5 stjerner – Kuno er grundig og tillidsvækkende
Vi fik Kuno på som sagkyndig, og det viste sig hurtigt at være en rigtig god beslutning. Han er ekstremt fagligt stærk, og man mærker med det samme, at han ved, hvad han taler om. Han gennemgik alt med stor grundighed og forklarede tingene på en måde, så vi følte os trygge og bedre rustet til at træffe beslutninger.
Der var flere detaljer, vi aldrig selv ville have fanget, og Kuno var god til at sætte det hele i perspektiv uden at skræmme unødigt. Han er ærlig, erfaren og meget behagelig at samarbejde med.
Vi kan kun anbefale Kuno, hvis du har brug for en sagkyndig med både indsigt og integritet.

25. April 2025

Tusinde tak Betina 🤗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr